2009 nisan anneleri göbiş resimleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi urla
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben rüyamda sıfır beden olduğumu gördüm.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
açtavuk kendini buğday ambarında görürmüş....

kızlar böbişim ve ben gene geldik ....ayy çok gerilmeye başladım ben yaw.. daha şimdiden...

maşallah hürem göbişine................

sen nisan annesimisin?

:Saruboceq:
ImageShack - Image Hosting :: dsc06124zp1.jpg

buda bizim 30 haftalik gobisimiz. suan 31iz.

ayyyyy.. ne tatlı göbiş o ya.. yusyuvarlak.. ve pürüssüz....süpersin tatlım..:1hug: RABBİM nazardan sakınsın.:Saruboceq:....ikinizede kocaman maşallah.....

maşallah şekerim!hamile olup olmadığın bile belli değil.herhalde benim normal halimden bile daha zayıfsın:))

ayy canım benim.... yok ya giydiğim kılıktan öle duruyordur..aldım ben ya kilo....
diyorum ya çok gergin hissediyorum kendimi...patıcak gibi....hareket te kısıtlanmaya başladı...:uhm:... hayırlısıı bakalım daha bu zamanda böleysem sonra nası olcak bilemiyorum...CADIARZU

:Saruboceq:

ayyyyy.. ne tatlı göbiş o ya.. yusyuvarlak.. ve pürüssüz....süpersin tatlım..:1hug: RABBİM nazardan sakınsın.:Saruboceq:....ikinizede kocaman maşallah.....

tsk ederim cnm:) azcucuk daha buyudu 10 gundur.. yinede cok sukur gergin ama catlak vs yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…