2009 Nisan anneleri ikili test...

galatea79

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2007
730
2
96
İstanbul
arkadaslar bu hafta ikili test yaptırdım sonuç 1/ 2200 çıktı doktorum sonucu çok beğendi zaten ense kalınlığıda güzel çıkmıştı bebişimin... sizler yaptırdınız mı sonucları paylaşalım mı?

sen kaç haftalık hamilesin sat tarihin nedir benim 22 temmuz tahmini doğum 29 nisan yani ikili test henüz bizim için erken

sen kaç haftalık hamilesin sat tarihin nedir benim 22 temmuz tahmini doğum 29 nisan yani ikili test henüz bizim için erken

canım benim sat ım 29 haziran muhtemel doğum tarihimde 31 mart yani 12 hafta 1 günlükken yaptırdım zaten ikili test 11-14. haftalar arası yapılıyor

Bende ikili testi yaptırdım ama sonuc henüz belli olmadı.Ense kalınlığı normal dedi, sonucu merakla bekliyoruz...

benimde bayramdan sonraq belli olacak sonuç kızlar,merakla bekliyorum bunda bi sorun çıkmazsa 3 lü taramadada muhtemelen sorun çıkmıyomuş...

benim sonuç Allaha şükürler olsun temiz çıktı.ikiliyi yaptırdık.3lüye gerek var mıymış?siz yaptıracak mısınız?

ben cok korkuyorum bi sorun olucak diye
sonucu 11 ekimde ögrenicem

benim ikili test sonucum 1/650 çıktı kızlar.dr iyi dedi. bhcg de 88 civarı çıktı. 50 nin üstü olursa kız oluyormuş öyle bişiyler okumuştum biryerlerde.benimki kız mı oluyor bu durumda?????????

benim ikili test sonucum 1/650 çıktı kızlar.dr iyi dedi. bhcg de 88 civarı çıktı. 50 nin üstü olursa kız oluyormuş öyle bişiyler okumuştum biryerlerde.benimki kız mı oluyor bu durumda?????????

benimde bhcg 95 çıkmıştı... geçen gün doktora gittiğimde bizimki poposunu dönmüştü pek göstermedi ama doktor kız olabilir dedi bakalım 3 hafta sonra tekrar gidicem o zamana gösterir inşallah bizim yaramaz....

Selam arkadaşlar ben cuma ikili teste gideceğim..çok tedirginim...inşallah hepimizin ki iyi çıkar..bu arada sonuçları kaç günde alıyoruz

Bende dün yaptırdım ikili testimi bakalım sonucumuz ne çıkacak.Henüz cinsiyetimiz belli değilmiş belki haftaya öğreniriz dedi doktorum.

kandan bakılıyor canım.bende geçen hafta yaptırdım.dün sonucunu aldım.doktorum güzel hiçbir sorun yok dedi.

kandan bakılıyor canım.bende geçen hafta yaptırdım.dün sonucunu aldım.doktorum güzel hiçbir sorun yok dedi.:nazar:

Bende c.tesi 2 li test oldum.
Sonuçlar yarin belli olacakmiş,
ense kalinliğim 1,3 çikti;
kalp atişi dakikada 175 kez -
boyuda 51 mm olmuş.

Bakalim yarin sonuçlarimiz nasil çikacak.
Inşallah bir sorun yoktur.

arkadaşlar bugün ikili test sonucunu aldım eşimde bende sağlıkçıyız ve hatta eşim doktor fakat hiçbişey anlamadık benim değerleri sizinkilerle karşılaştırır mısınız rica etsem.kontrole daha 15 gün var.^'kombine risk:1:8826 ikili test:1:1626 yaş riski:1:911 trisomy18+NT <1:10000 cut off değerinin altında^' diyor.

bende bhcg yle pek alakalı değildir cinsiyet..öyle olsaydı hemen 12.haftada cinsiyet belli olurdu kesin hemde...

Back
X