2009 Nisan Anneleri Saçlarınız Dökülüyor Mu?

Gulperi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2007
471
18
623
Diğer
2009 nisan annesi olarak kizim 3 aya yanasirken ve tam 3 aylik oldukdan sonra acayip derecede saclarim dokulmeye basladi.mevsimsel mi yoksa kocakari masallarina gore cocuk anneyi iyicenesecip gormeye baslayinca da dokulurmusondanmi :sm_confused: anlamadim sizinde bole oldumu
nasil durdurdunuz
:1hug:

hemde nasııııllll resmen öbek öbek dökülüyo bende kocakarı laflarına inanmak istiyorum çünkü bebeğimin beni tanıyo olması beni çok mutlu ediyo kaydirigubbakcemile3

gülpericim aynı şeyi ben de sordum geçenlerde ve hepimiz aynıyız... benim görüşüm şu bebiş büyüdükçe daha çok emiyo ve bizim daha çok vitamin açığımız oluyo.. bu da saçlarımızdan çıkıyo:) bence... ama ben de inanmak istiyom kocakarı sözlerine....

valla benimde başladı 3 ayı doldururken tesadüf mü yani hepimizde mi vitamin eksikliği var bencede bebişlerimiz bizi tanıyoooooo

evet arkadaslar sanirim tesaduf degil .bebislerimiz bizi taniyo oldugundan dokuluyor saclarimiz. ben issirgan otu suyu ve camterebentini denemeyi dusunuyorum belki biraz engeller kel kalmadankaydirigubbakcemile3a.s.

benimde saçım acayip dökülüyor hayatımda bu kadar saçımın döküldüğünü görmedim ben
giden gider kalan sağlar bizimdir hehe
hem kiloluyuz hem kel :)

benim dökülmek ne kelime akıyor...evde heryerden saçım çıkıyo yemek yaparken tülbent örtüyorum bıktım ama yaa

yaşasın hem kel hem fodul hem tombiş nisan anneleri dayanışması :lepi:

azcık dökülsünde kafam biraz rahatlasın diye ben bi müdehale yapmadım saçlarım çoooooooooooooooooooook gür.ama dökülmesi abarınca yine demir hapına başladım onu bırakınca dökülmeye başladı

bebeklerin bizi tanımaya başlamasıyla bi alaka kuramıyorum ama kurmayı çok isterim zira babasına aşık kızım azcık benimde farkıma varsında kendimi yürüyen süt damacanası gibi hissetmekten kurtulayım anneliğin tadına varayım :asigim:

:roflol: yürüyen süt damacanası:roflol::roflol::roflol: öldüm gülmekten

çok hoşsun canım yaaa çok güldümkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ben de senle aynı fikirdeyim..........

aynen tam gaz benimde saclarim dökülüyor her yerden cikiyor her yer öbek öbek sac hele banyo yaptigimda cok üzülüxorum ama ama bu durum gecici arkadaslar bu hormonlardan kaynaklaniyormus tabi emzirmden bebegin annaeiyi tanimasi vitaminsizlik daha bi sürü neden bende demir hapi iciyordum birakrim saclar basladi dökülmeye insallah en kisa zamnda duru cünkü cok takiyorum kafaya yakinda kel kalicam esim gibidelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

benimde saçlarım tutam tutam elleimde çok üzülüyorum görümceme dr. demir hapı önermiş bende 2 gündür kullanmaya başladım bakalım sonuç ne olacak:bbo:

Demir kullananlarda da oluyormuş saç dökülmesi.Benim de dökülüyor,ama her sene bu zamanlar dökülüğr benim.

benımde dokuluyodu yaklaşım 2 sene oldu saçlarıma boya surmedım hamıle kalmadan önce ve bu zamana kadar ama dun boyadım ve dokulme kesıldı

Yaaa,ben de boyatsam olacak,saçım 2 renk,ama uçlarında kaldı,ben de artık boyatmayayım,doğal rengime döneyim dediydim,bir de kızımı uzun süre bırakıp gidemeyeceğim için de çok üzerinde durmamıştım,ben de mi boyatsam ki?Hem bayrama değişiklik olur.

valla ben natura var kağanda amonyaksız organık boya onla boyadım elif

sormayın ya zaten sacım azdı sımdı daha beter olacak kel kalıcam yaaa

ilahı adaş alemsın wallakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…