2009 Nisan Anneleri

gelin annemle oturuyor canım yeğenimin ve evin bütün ihtiyaçlarını çoğunlukla babam karşılıyor
istanbulda yapsam adapazarından gelecekler gidip gelme yapamaz kalmaları gerekir benim evim küçük yatılı misafir 2 3 kişiden fazla ağırlayamam.benim orda arkadaşım çevrem çok ama anneme sormadan çağıramıyorum.

bugün elifle seminerimiz vardı.ama ben saatini ve yerini bilmiyordum .sabah okula gittim dediler saat 9 da bursa anadolu lisesinde.neyse gittim.bi baktım listede elifin adı var şansa bak dedim.ama bi baktım benim adım yok.sonra okullu aradım.tekrar baktılar meğer a.anadolu lisesi yazıyormuş yani atatürk anadolu.sonra oraya giitim.yani elifle böylece karşılaşamadık

Burdayım Melek,aslında okudum haftasonu ara ara da,yazamadım.

Aaa,Ergül ,tüh yaa,şansa bak dicektim tam da:-(Bizim okulda genelde Nilüferden okullar vardı.Ben de öğleden sonrası için anneme randevu almıştım dr.dan ,ondan 2.yarıya katılamadım.

Tuğba eğer Adapazarında yapacağın içine sinmeyecekse ,istediğin kişileri ordayken de çağıramayacaksan,evinde yap,annen baban kardeşingil gelsinler.annen neden sorun yapıyor ki,evi büyük anlattın kadarıyla.Konuş,anne zaten geçen sene birşey yapamadım,bu sene özenerek birşey yapmak istiyorum,geri çevirme,de.Annen de gelinin gözü açılmasın diye istemiyor herhalde:-))Yap ya,sen nasıl istiyorsan,sonra çok içinde kalacak,o kadar elbise için özendin ettin.

benim annem de bir tuhaf oldu.Hastaneye dr.a ya da başka işi olunca illa benle gitmek istiyor.Kendi başına beceremeyecek gibi geliyor,aklımda kalmıyor dedikleri diyor,kafa kalmadı falan..E tabi Miray da peşimizde.Ki benim annem hiç çekingen biri değildir,önceden milletin işlerine koşardı,şimdi onu güvenip çağıracağı biri yok.Birşey de demiyorum tabi.dr. da randevumuz 2 deydi,tam Mirayın uyku saati,neyse,ama taaa 4te aldılar bizi.O saate kadar Mirayı oyalayaağm diye canım çıktı.Gelirken de yolda uyudu,hala uyuyor.

evet elifcim hemde çok içimde kalacak.ama annem de haklı bi yerde.abimin durumu pek iyi değil 1 senedir.marketi var ama sorunlar falan oldu yer değiştirdiler işler tam oturmadı henüz.babam idare ediyor.gelin çok çok iyi bir insan bişey dersem allah çarpar.

yeğenimin ilk doğum gününde 8 aylık olmuştum düşük tehlikesi geçirdiğim için erken doğum riskiyle şehir dışına çıkmıyordum gidemedik.2.sinde kıbrısdaydık.bu sene gittik o da sadece kendi anne babası ve biz vardık.yine bişeyden eksik bırakmıyor babam abimde elinden geldiğince...ama ben elbisesini pastasını süslerini falan abarttıkça annemde kaygılanıyor herhalde hani ben yapamadım diye üzülmesin istiyor.bende istemem onu üzmek çünkü kardeşim kadar severim.

kızmaya gücenmeye hakkım yok aslında.halden anlamak lazım.burda yaparsam kayınpeder faktörü var :) en iyisi yeğeniminki gibi mütevazi bir kutlama yapmak.

iyi akşamlar kızlar
denizcim sağol cnm sen girmiyince bende bugün dr.o..ker in kini aldım denicem eğer tutturabilirsem
onu yaparım olmazsa seninkinide denerim :) sağol cnm ellerine sağlık seninkiler güzel göründüğü için sana sordum zaten

melekcim sarmada vardı unutmuşum yazmayı annemde zeytinyağlı biber dolmasıda yapalım diyo
bakalım yapıcaz bişiler artık sağol cnm

inş. hava güzel olur yaaa burda resmen fırtına var şuanda hafataya kdr düzelmezse evde yapıcam

babamız geldi demir çok sevindim babam babam diye peşinde dolnadı
sonra beraber yattık hemen uyudu yazık kuzuma

sabahtanda kahvaltıdaydık sabah 6.30 kalktı orda uyudu bizde rahatça oturduk birazcık
pek bi dillendi kuzu çok şeker oldu maşallah

geçmiş olsun sultancım yazık kuzuma yaaa inş. hemen geçer kzu
artık bezini bıraktırma zmnı gelmiş bence
sen yavaştan alıştırsan bi daha olmasın

slm kızlar kına düğün hamam derken 4 gundr pc ye bakamıyorum geçmişe biraz göz attımda sanıyorum hasta bebişimiz yok bu arada atladığım bebişlerimiz varsa hepsinin doğum gununu kyutluyorum

ben ecemin doğum gününü sultan kereme yapmıyacağı için pazar günü yapıcam bu haftada doğum gunu telaşı ayyy nasıl yorulmusum 4 gundr uyku yok doğru düzgün ecemı sallıyorum uyusun uyuyunca bende uyuycam herkeze bol uykulu geceler

merhaba arkadaşlar iş yerindeki bağlantı problemleri ve yoğunluktan bakamıyorum hiç. şimdi bi gözatayım dedim. umarım herkes iyidir

ya müge kakasını bile söylemiyor rahatsız olmuyor kakadan yani biraz ışık görsem başlarım tuvalet eğitimine ama zorla olmasın istiyrum

Günaydınnnnnn

Melek yardımına ihtiyacım var..............sen pastanın üstüne koyduğun resmi nerden buldun..........
dünden beri, internetti kitapçıydı arıyorum ama şöyle caillou nun trenli bi güzel resmini bulamadım.....
çizgi filmi var..int.ama o da açılmıyo.........

okuyan herkesten fikri olan varsa lütfen yazsınnnnnnnnnnn

müge gözünaydınnnnnn
tugba hoşgeldin

sultan ege kakasını yap-tımı hayatta oturmaz bezı cıkarmaya calışır cok rahatsız oluyor şiş diyor alıştırsam hemen alıcak sanki herkes öyle diyor ama yazı beklıyorum
kerem cok pişik oldu sanırım havalarda serın aslında alerji olmasın biz göster

Günaydınnnnnn

Melek yardımına ihtiyacım var..............sen pastanın üstüne koyduğun resmi nerden buldun..........
dünden beri, internetti kitapçıydı arıyorum ama şöyle caillou nun trenli bi güzel resmini bulamadım.....
çizgi filmi var..int.ama o da açılmıyo.........

okuyan herkesten fikri olan varsa lütfen yazsınnnnnnnnnnn

canım pastanede katalogtan begendik onlarda yaptı

sen bi pastneye git onlar yardımcı olur sanaaaaaaaa

Son düzenleme:
Konu Bilgileri
Users Browsing this Thread
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)

urla,demirim,TugbaEcrin,

ya müge kakasını bile söylemiyor rahatsız olmuyor kakadan yani biraz ışık görsem başlarım tuvalet eğitimine ama zorla olmasın istiyrum

doğru diyosun cnm keşke hemen alışsalar
ne güzel o da rahat ederdi

melek ne bekliyosun cnm bence öğret yazı bekleme
ege öğrenicek hemen mayıs gibi başla bence akılları gayet eriyo
demirde kakasını yaptımmı üstüne oturmaz bazen farketmiyorum yaptığını
gel otur diyorum
olmaz kaka var diyo :)

ay bugünde açmış buzdolabını süt nerdeşşiinn diyo allahım güle güle öldümmm :)

truffe yaptım attım buzluğa
1.5 saat oldu birazdan yuvarlicam bakalım nasıl bişey olacak

demiride uyuttum kocişte bahçeye toprak döktürüyo çim kaplama yaptırıyoruz
doğum gününe hazırlık

3 e doğru halama gidicem günü var ona götürücem truffe leri

merhaba kızlar doktordan randevu aldım götürücem
devrim bencede yaptıracağın yerden bulurlar yada hikaye kitaplarına falan bak caillonun

Tşk.ler Melek ve Sultan.....................
Pelit e yaptıracam.....bi gün önce sipariş için yeterli dediler tlf.da....ama katalog sormadım.....int.albümleri daha çok şeker hamurluydu ama ben bu sefer öyle yaptırmıyım diyorum............yarın gidip bakıcam artık...
bugün çıkacaktım ama çok soğuk....kar bile atıştırdı yani................

iyi olur sultan göster bakalım......keremcik rahat etsin......geçmiş olsun .............

evde yapmıycam .....ama bi de tuttum ev temizliği çıkardım...............halıları siliyorum dünden beri........halılar bitti nihayet ama daha bir sürü iş var.........

Şenay a gelen kadını alacaktım....ama kadının annesi yoğun bakımdaymış.............: (
yavaş yavaş yaparım dedim bi daha da kimseyi aramadım ....böylece içime de siniyo.........

selam ben de giremedim bi kaç gündür
haftasonu hiç fırsat olmuyor. selen de hasta. c.tesi dr.a gittik. çok fena öksürüyo. içi nasıl dolu sanki. boğaz iltihabı dedi. ateş olunca kullanmak için antibiyotik yazdı. hafif oldu ateş ama ben aldım başladım dün çünkü içi çok dolu gibi
2 yaş kont için kan idrar tahlili ve ultrason yaptırdık. tam bir faciaydı tabi ki ama atlattık çok şükür. bişey de çıkmadı herşey normal. kanı düşüktür diyodum hiç et yemiyo ama o bile iyi çıktı.
bizim resimler de düzelmedi.içim yanık valla. c.tesi kuzenimde tekrar ufak bi doğumgünü yapıp pasta kestik ama yerini tutmaz tabi
face bakabildim az önce biraz. bikaç doğumgünü daha kutlanmış bu hafta. daha yorum yapamadım fazla ama hepsinin doğumgünün ayrı ayrı kutluyorum burdan. sağlıklı uzun ömürler diliyorum
mügecim gözün aydın eşin gelmiş. d.günü telaşınız da başlamış. menün gayet yeterli bencede
sultan üzüldüm keremin durumuna ya. ne çekti kuzum böyle
bizim de bursada akrabalar var. annem gitti bi kere düğüne. tavuk almaya falan gitmişler sabaha kadar sürmüş neredeyse eğlenceler. çok hoşlarına gitmiş baya anlatmışlardı o zaman
devrimcim melegin dediği gibi pastaneler buluyo resimleri sen arama boşuna.onlar halleder
tuğbacım senin de dediğin gibi iki taraf ta haklı bu durumda. en iyisi dediğin gibi kendi aranızda bişey yapmak. yine elbisesini giyer prenses olur ecrin
bu kadar sanırım aklımda kalanlar

ev de yapmıcaksın ama hazır başlamışken de bitireyim mi diyosun devrim temizliği;)
benim de öyle bi derin temizliğe ihtiyacım varki. kadın her hafta geliyo ama sil süpür rutin işleri yapıyo. dolaplar çekmeceler hepsi ayıklanması yerleşmesi lazım ki en büyük iş bu. bi boya badana lazım bu sene. daha dolaba ihtiyacım var ama hem yatak odam o kadar büyük değil. yani su anki dolaptan çok farklı bişey olmıcak yaptıracağım. hem ev almak istiyoruz ama ufukta görünen bi ev bile yok. karmakarışık yani. böyle olunca da yapasım gelmiyo hiç. ordan al oraya koy oluyo. ay amma doluymuşum bu konuda
neyse bi de bişey daha söylicem. ben kalıcı fön yaptırdım kızlar indirim sitelerinden alıp. çok güzel oldu çok memnun kaldım. düşünen varsa tereddüt etmesin yorum yapayım dedim. yıkayınca çok elektriklenen kabaran gür saçlarım var. şimdi yıka 10 dk kurut fönlü gibi çıkıyorsun

Aliyecim çok geçmiş olsun selen düzelir hemen inş,
2 yaş kontrolünü dr mu dedi biz çoktandır gitmiyoruz dr a gitmek gerekirmi acap ??
Üzülme en azından bir arada kutlama yaptınız ne güzel, çerçeveler nasıl oldu en azından onun resmini koysana görelim....
Saçlarınıda güle güle kullan cnm benim eşim de düz saç sevmiyor o yüzden hiç fön bile çekmiyorum dalgalı saçlarım jöleleyip çıkıyorum...
Ben de bu hftsonu eminönüne gidicem beşik bakmak için, sonraki hftda temizlik lazım bakalım napıcam koca göbüşümle :-))

herkese merhabalar,,
doğum günü geçmiş kuzuların doğum günlerini kutluyorum :nazar::nazar:
inşallah herkes iyidir ben biraz geçmişe bakım

Aliyecim çok geçmiş olsun selen düzelir hemen inş,
2 yaş kontrolünü dr mu dedi biz çoktandır gitmiyoruz dr a gitmek gerekirmi acap ??
Üzülme en azından bir arada kutlama yaptınız ne güzel, çerçeveler nasıl oldu en azından onun resmini koysana görelim....
Saçlarınıda güle güle kullan cnm benim eşim de düz saç sevmiyor o yüzden hiç fön bile çekmiyorum dalgalı saçlarım jöleleyip çıkıyorum...
Ben de bu hftsonu eminönüne gidicem beşik bakmak için, sonraki hftda temizlik lazım bakalım napıcam koca göbüşümle :-))
sağol canım. şubatta aşı için gittiğimizde 2 yaş kontrolü diye reçete yazdı verdi bizim dr.öyle yaptırdık.
çerçeveleri de bi güzel çekmiştim sepetinde felan hepsi gitti hepsi. şimdi masamda var mak de yanımda çeker koyarım face bugün. güzel oldu
aslında dalgalı ben de seviyorum da modele göre durusu değişiyo bukleler hep aynı olmuyo. benim de eşim düz seviyo. o dedi zaten yaptır diye;))
ay beşik bakma zamanınız geldi mi sizin ya. ne çabuk geçiyo zaman bize. benim kardeşim de 7 aylık oldum diyo ne çabuk diyorum ona da.
kolay gelsin canım yorma kendini bak. iyi gidiyorsun maşallah

Back
X