Burdayım Melek,aslında okudum haftasonu ara ara da,yazamadım.
Aaa,Ergül ,tüh yaa,şansa bak dicektim tam da:-(Bizim okulda genelde Nilüferden okullar vardı.Ben de öğleden sonrası için anneme randevu almıştım dr.dan ,ondan 2.yarıya katılamadım.
Tuğba eğer Adapazarında yapacağın içine sinmeyecekse ,istediğin kişileri ordayken de çağıramayacaksan,evinde yap,annen baban kardeşingil gelsinler.annen neden sorun yapıyor ki,evi büyük anlattın kadarıyla.Konuş,anne zaten geçen sene birşey yapamadım,bu sene özenerek birşey yapmak istiyorum,geri çevirme,de.Annen de gelinin gözü açılmasın diye istemiyor herhalde

)Yap ya,sen nasıl istiyorsan,sonra çok içinde kalacak,o kadar elbise için özendin ettin.
benim annem de bir tuhaf oldu.Hastaneye dr.a ya da başka işi olunca illa benle gitmek istiyor.Kendi başına beceremeyecek gibi geliyor,aklımda kalmıyor dedikleri diyor,kafa kalmadı falan..E tabi Miray da peşimizde.Ki benim annem hiç çekingen biri değildir,önceden milletin işlerine koşardı,şimdi onu güvenip çağıracağı biri yok.Birşey de demiyorum tabi.dr. da randevumuz 2 deydi,tam Mirayın uyku saati,neyse,ama taaa 4te aldılar bizi.O saate kadar Mirayı oyalayaağm diye canım çıktı.Gelirken de yolda uyudu,hala uyuyor.