2009 Nisan Anneleri

slm kızlar nasılsnzz doğum günü olan bütün kuzucukların doğum gününü kutluyorumm

kızlar ben max factor ve lorealin kozmetik ürünlerini satıyorum resimlerini facebookka da eklerim almak isteyen olursa gönderrm kargo bana ait olurr ilgilenirsenz çok sevinirim

ayrıca ciltteki lekelr sivilceler doğum lekelri için arap kızı diye bi krem var onuda satıyorum

slm kızlarrrr

kızımız oluyooo :)

%95 dedi ee dedim niye %100 olmuyo eh o kdrcık olsun dedi
dedim alışveriş yapıcam hemşire yapın yapın kız artık dedi :))

aliyecim araban şimdiden hayırlı olsun cnm
kazasız belasız kullan inş.
bizde değiştiricez bakalım bi model var onun otomatik vitesini bekliyoruz
2012 de ççıkıyomuş alıcam sana diyo eşim

gittik hemen pembeli kırmzılı şeylere bakındık ne güzl şeyler varmış

sevgi sen ayrıntılı ultrasona girmiştin dimi
dr.unmu istedi
ben demirde girmedim bugün sordum
istersen girebilirsin ama izmire gitmen gerek dedi
ben bi problem görmüyorum ama giderseniz sizde rahat edersiniz bende dedi
haftaya eşim gelince gidicez sanırım

aliye araban şimdiden hayırlı olsun iyi günlerde kullan cnm

tuğba bu kadar sevinmeden sonra gelemezsem çok üzülürüm vallahi

akşama ne yemek yapıyosunuz akıl verin yemek yapmaktan nefret ediyorum yaa
sultan gec olsu ama ben bugun mercımek corbası ıspanak yemegi ve bulgur pilavı yaptım

aliyecim şimdiden hayırlı olsun araban kazasız belasız günlerde kullan
sultancım olursa çok çok güzel olacak olmazsa hayırlısı diyeceğiz ama olsun inşallah :)

ecrin 2 3 gündür deli ediyor beni hiçbirşeyden memnun değil.
herşeyi kendi yemek istiyor eline çatal versemde tabi eliyle daha çok yiyor sonra saçına başına sürüyor sabah labneye elini daldırıp ayağına sürdü kaşla göz arası kıyem kıyemm diyor krem miş labne
az önce yıkadım yıkamak hiç sorun değil saatlerce banyoda durur ama çıkartırken bi kıyamet saç tararken bi kıyamet kuruturken bi kıyamet kopuyo

hoff ben tatil istiyorum ruhum yoruldu valla :(
ah tugba krem :)
egeyle 20 dk duran komşular allah sabır versın dıyor haklsın erken uyyutmakta sen dşnlen bari diyorlar şimdi sızdı kaldııı bende buraya geldimmmmmm

elif artık eskisi gibi ugramıyorrrrrrrrrr

şirvanında eşi bugun yaına gıdecektı aydına 1 hafta falanda öyle kalacaklardı sanırım
somra döneceklerdi istanbulaaaaaaa

2 hafta sonraya ayarlayın bi buluşma:)

allahtan erken uyuyor da dinleniyorsun melekcim ecrin 12 den aşşağı uyumuyor :( o yatınca akşam yemeği bulaşığımı yıkıyorum oyuncakları toparlıyorum çamaşır varsa asıyorum.

ee kocada ilgi ister :))

sabah çok erken kalkmıyor allahtan.ama bana yetmiyor o gece uykusu.bir de havalar kötüya çıkamıyoruz çocuk bunaldı ne yapacağını şaşırıyor

melekim sultan adapazarına gelecek istanbulda buluşmuyoruz istanbula gelse tabiki hep beraber toplanırdık.gelebilirse sinem de gelecek (sinemsin) emele faceden yazdım bakalım ne cevap verecek o da sakaryada ya.ecrinin doğum günü çok güzel olacak benim için inşallah.daha gelmek isteyen olursa başım üstüne :)

Melek haklısın valla,aslında uğruyorum da birşey yazamıyorum.Mesela bugün akşamüstü açtım okudum,ama o an Miraydan yazamadım.Şimdi bakabildim o uyuduktan sonra,ama geçmişte ne yazıyordu unuttum,cvp yazamıyorum o yüzden.

Aklımda kalanlar,Keremin doğumgünü,kutlu olsun.Az ve öz bir doğumgünü olmuş.Pastada yanan mumların ve maytapların ışıklarını görünce Keremin yüzündeki ifadeyi görmek herşeye değer.Benim de aklımda 17si diye kalmıştı,ama Sultan face e birşey yazmayınca herhalde yanlış hatırladım dedim.

Ecemin d.günü de çok güzel geçmiş,tekrar kutlu olsun!

Haa Demirin d.günü de istediğiniz gibi geçmiş Müge,azcık yağmur muhalefetine rağmen.Onun da kutlu olsun d.günü.
Hepsi nice yaşlar yaşasın, mutlu sağlıklı başarılı!

Son düzenleme:
Sevgi,ben buraya yazmamıştım da çerçeveci kadına mail atmıştım,Salı alacağım diye.Yarın gidicem kısmetse,yapmamışsa yolarım bu sefer haaa:-)Yarın yollarım inş.

slm kızlar atlattım çok şükür istediğim gibi oldu herşey ya eksik bişey yoktu bana göre:))saol elif aliye teşekkr edrız ..

mügeee çok sevındım canım allah kucağına almayı göstersın inşallahh:16:

uzun süreden sonra merhaba..
günaydın. işler çok yogundu bugün dairedeyim sanırım..
benim kızımın doğum günü de 16 nisan idi anane babane teyze hala kutladık.. çünkü çok yorgundum..
herşeyi hazır aldım..
çok keyif aldı kızım:)

Günaydın....
MügeCim hayırlı olsun ben sana dedim kız diye allah kucağımıza almak nasip etsin...
Ben ayrıntılıya girdim cnm o da iyi çıktı allaha şükür bence sende gir bizim öteki topikte birsürü sorunu olan çıktı ama bence sen de prof.gitme onlar illa sorun bulucam diye uğraşıyor radyoloji uzmanu yeter
Sen oda yapacak mısın ?? Ben kızıma kapı süsü aldım hst.çıkışı tamam mayısdan sonrada beşik aldım mı bitiyor, zaten alpin de çoğu şeyi renkli beraber giyerler.
Hayırlısı TuğbaCım çoook güzel olucak eminim ecrinin d.günü
Esennnnn sizinde doğum gününüz kutlu olsun :16:
Tuğbiş face resim koymuşsundur eminim bir bakayım geçmiş olsun darısı başıma en son ben kutlayacam

slm kızlarrrr

kızımız oluyooo :)

%95 dedi ee dedim niye %100 olmuyo eh o kdrcık olsun dedi
dedim alışveriş yapıcam hemşire yapın yapın kız artık dedi :))

aliyecim araban şimdiden hayırlı olsun cnm
kazasız belasız kullan inş.
bizde değiştiricez bakalım bi model var onun otomatik vitesini bekliyoruz
2012 de ççıkıyomuş alıcam sana diyo eşim

gittik hemen pembeli kırmzılı şeylere bakındık ne güzl şeyler varmış

sevgi sen ayrıntılı ultrasona girmiştin dimi
dr.unmu istedi
ben demirde girmedim bugün sordum
istersen girebilirsin ama izmire gitmen gerek dedi
ben bi problem görmüyorum ama giderseniz sizde rahat edersiniz bende dedi
haftaya eşim gelince gidicez sanırım
face den de yazmıştım ama gene kutlamak istedim...evet kızlara göre çok güzel şeyler var..ben bir kız annesi olarak hala almaktayım valla...

benim kızımın doğum günü de 16 nisan idi anane babane teyze hala kutladık.. çünkü çok yorgundum..
herşeyi hazır aldım..
geçmiş doğumgünü kutlu olsun miniğin...
herkese günaydın....

herşeyi hazır aldım..

mutlu yıllar meriç'e olsun kuzu sevınmiş ya gerisi önemli degilll

tugba ben sizin için dememiştim canım aliyeydi snaırım bi buluşma ayarlatalım diyen şirvan gelsinde yapalım demişti ona istinaden yazmıştım ama
ohh ne güzel sizlerde buluşacaksınızzzzzzzz

günaydınnn

hava cok kötü yagmur soguk öffffffffff bu sene yaz gelmıyecek herhaldeeeeee

bugun gunumuz var yakın bi iki ev ilerısı oraya gıdecegız

kahvaltımızı yaptık ortalık topluyorum egede cd izliyorrrr
elmonon yeni cdsini almış babası sıkılana kadar ege takılırrr

sultan keremın dogum gününde gıydıgın elbisen tam olarak görmesemde sade bi elbise
bayıldım:)

Günaydın.....

bu modem beni sinir etti güya tamir oldu....ama hala sıkıntılı...........

gelelim bize..haftasonuna kötü bir başlangıç yaptık...eşimin çok samimi bir arkadaşı vardı...anası babası bu çok ufakken ölmüşler, bunla ablasınıda anneanne ve dede büyütmüş abla evli bu bekar...salı günü dedesi vefat etmişti çok yaşlıydı ama gene de çok üzüldük tabi..çocuk yıkıldı baba bilmişti onu çünkü..cuma akşamı geç saatte eşimi aradı..bu sefer de ablası vefat etmiş..şok olduk tabi...3 günde iki canlarını yitirdiler...daha çok genç...4 yaşında bir çocuk kaldı geride...eşimin arkadaşı, anneanne ki bu kişi hem evlat hem eş hemde torun acısı görmüş oldu hem de kızın eşi perişan..dün taziyeye gittik...herkes bitik...kime üzüleceğini bilemiyorsun ama sanırım en kötüsü minik efe ye oldu..şu an anlamıor ama ilerde çok acı çekecek eminim...eşim şu an cenazeye gitti ben dün bile o kadar etkilenmişim ki rüyamda gördüm hep..bugün cenazeye gidecek gücü bulamadım kendimde...bir kere daha hayatın çok kısa olduğunu anladım...akşam kızıma sarılıp ağlayıp durdum..allah önce onlara sonra bizlere sağlıklı uzun ömürler versin ve bizi evlatlarımızdan evlatlarımızı da allah anasız babasız koymasın...haftasonu içinizi sıkmış olabilirim kusura bakmayın ne olur...belki siz de dua edersiniz yetime idye düşündüm..

Ah minik Efe ah......Allah bundan sonrasında her şeyiyle kolay bi hayat nasip etsin yavruya........

Günaydınlar...
Öncelikle mine,devrim ve mügeCim çocuklarınız yeni yaşına mutluluklarla girsin, iyiki doğurmuşsunuz iyiki burayı bulmuşsunuz ve sizleri tanımışım ....
ElifCim hiiiç telaş yapma canım kusura bakma ben sadece zaman verildi mi diye merak ettim sen nereye yazdın ben görmedim kusura bakma canım benim :-))
Müge inş.hava güzel olmuştur da bahçede yapabilmişindir, daha face bakmadım ben...
Hftsonu eminönüne gittim bebişime ciciler aldım, kapı süsü aldım, bebek şekerleri aldım gerçi şekeri ben ekleyecem :-)) çok dolaştık coook güzel ve yorucu bir hftsonu oldu, halamız da hastane çıkışını getirdi çoook şeker beyaz almış fistolu filan ...

Sağol canım.......güle güle giysin kızçen cicilerini...................

gunaydınlar ıyı hatalar olsun herkese
derya basınız sağolsun allah gerıde kalanlara abır versın eeyede bol uzun ömurler :(allah kımseyı bu acıyla sınamasın
muge ve devrımın mınık kuzularının doğum gunlerı kutlu olsun
sevgıcım aldıklarınızı gule gule kullanın
tuğba ecrın hanımda cıcılerını gule gule gıysın

Tşk.ler Sehercim........

başınız sağolsun deryacım.çok üzüldüm. Allah evlat acısı göstermesin. evlatlarımızı anasız babasız bırakmasın.çok zordur eminim. Allah sabır versin aileye

oh sevgi ne güzel ya. en güzel telaşlar alışverişler işte bunlar. güle güle kullanın inşallah cicilerinizi

ne güzel tuğbacım sevindim. güle güle giysin prenses çok ta yakışacak eminim

sevindim mügecim. güzel geçmiş doğumgününüz.
paşamın doğum gününü kutluyorum ben de. Allah hep güzel mutlu günlerini göstersin. sağlıklı, başarılı mutlu bir ömür diliyorum demire.iyi doğurmuşuz bu kuzuları
hadi bakalım haberini de bekliyoruz merakla

devrimcim sizin de doğumgününüz iyi geçmiştir inşallah. Allah sağlıklı uzun ömürler versin güzel yavruna canım. bekliyoruz resimlerinizi

ecemin de doğum günü olacaktı bu pazar değil mi

biz de ne haberler var diye düşündüm. selenin öksürüğü geçti gibi. bi daha tekrarlamadan havalar düzelir inşallah. bugün çok kapalı bi hava var istanbulda
biz de dün yunus gösterisine gittik. ind. kuponu almıştım. çok eğlendi kuzucuklar arkadaşlarla gittik.

bi de bi haber var aslında çok sevindiğim benim. eşim bana ARABA alıyooo!!

Sağol Aliye.....güzeldi d.günü.....pek eğlendi oğlum.....akşam yaptık........yorgun düşse de pek yerinde durmadı...........

Araban hayırlı olsun.......şimdiden.......

herşeyi hazır aldım..

aynı gün doğurmuşuz....d.günü kutlu olsun Meriç in........

Hep 19 unda aşı oldu Enes Kaan.......Bugün de 14:00 te randevusu var............

Müge kesinleşmiş bebeğim cinsiyeti ......sizin için çok sevindim........
ayrıntılıya girmen de iyi olur.............

slmmm güzeller yemeklerımı yaptım kızımla oyun oynuyorduk bşr bakayım dedım sevgicim saol canım atlattık en son sızın demek darısı başınıza :))
devrimcim sizde atlatmıssınız tekrardan mutlu yıllar..

burdada hava kapalı ama bız evde dururmuyuz kızımla hepinizi öptum :))

Mügecim tekrar tebrik ederim, kızların kıyafetleri daha süslü ve seçenekler çok fazla

herşeyi hazır aldım..
İyiki doğdu Meriç sağlıklı mutlu yıllar inşallah
slmmm güzeller yemeklerımı yaptım kızımla oyun oynuyorduk bşr bakayım dedım sevgicim saol canım atlattık en son sızın demek darısı başınıza :))
devrimcim sizde atlatmıssınız tekrardan mutlu yıllar..

burdada hava kapalı ama bız evde dururmuyuz kızımla hepinizi öptum :))

evet ya hava kapalı :((((

tşkler hanımlarrrr

bugün demirin bebeklik kıyafetlerini ayırdım pek giyecek bişey bulamadım açıkcası hepsini mavi almışım
şimdi gelsin pembişler heves işte alırım bikaç bişey şimdilik sonra ihtiyaç oldukça alırım

kızlar üstümüzde çok büyük bi nazar var sanırım

annemin bi ark.ı var
geçen hafta tlf etti rüyasında görmüş bizi ve üstünüzde çok büyük nazar var
kaya tuzu alıp koyun demiş başınızdan bişey geçtimi demiş yok demiş annemde o zmn dikkat edin demiş demirin doğum gününde koskoca cam sehpam tuzla buz oldu
şimdide annemin düdüklüsü patladı
Allah beterinden korusun
çok korkarım nazardan inş. bu son olur

selamlarrr
mügecim hadi gözün aydın geliyor kızçeeee :))
kızlara öyle şeyler var ki insan alışveriş bağımlısı oluyor resmen ehehe
al pembiş pembiş kesenize bereket :))

eşim erken gelirse kuaföre gideceğim.şimdi msnde baskı yapmaktayım kendisine eheheh

sultaaaaaaaaaaaaaaaan konuştun mu eşinleee

Back
X