2009 Nisan Anneleri

Ben anneme şarjlı süpürgesi bozulmuştu onu alıcam, kvalideyi daha düşünmedim hele bir d.gününü atlatayım buluruz artık onada birşey....
TuğbaCım ne güzel temenniler öyle hepimizi çocukları için inş.hayırlı evlat olurlar....
Bene gene eve gittim geldim malum gene anne gitmeeeeee dedi durdu birde küsüp arkasını da dönüyor içli bir çocukmu olacak ne

evet kızlar zamanı değil sanırım.henüz klozete bırakmak istemiyorlar kakalarnı
ecrinde çıplak gezmek istiyor yaa koccaaa kış ayaklar çıplak gezdi hiç çorap giydiremedik külotlu çorapla delleniyo zaten çekip çekip çikmiyyooo diye yırtıyor kendini

alt eşofmanını da çıkartabiliyor üstüde öğrendimi tamam cıscıbıl gezecek :) yaz gelsin sadece külotla gezdiricem onu evde sözüm var eheheh

Saol DenizCim hem iyi dileklerin için hemde tarif için yaparım inş.
Ben rahatım valla ayakkabıda giyer çorapta ama bazen altını değiştirmekte çook zorlanıyoruz

uzun bı aradan sonra merhaba
doğum gunu gecmıs olanların doğum gunu kutlu olsun gecte olsa
ecrıne masallah tuğbacok guzel ressımler
hasta olanlarımız varsa gecmısler olsun
sırvan sahalara donmus
bu sene kız senesı muge :) benım komsumunda 2 kızı vardı gene kızı olucak
doğum gunumuzu kutlayanlara cok tesekkur ederız
havalar bıraz daha duzelsın ıst bulusması yapılırsa gelırız belkı bızde
son sayfaya baktım cıkıcam sımdı selenden pek bıseye zaman kalmıyo ara ara okuyorum gene uğrarım fırsat bulunca

ben anneme düdüklü tencere alıcam hihihhi patladı ya
yenisine bakıyo ne korkusuz kadınsız diyorum o bnm hatamdı diyo :)))

kayınvalidem olmadığı için rahatım ama cici kayınvalideye gidersek bakarım onada pek sanmıyorum ama bakalım

p.tesi kocişin doğum günü çilekli pasta yapıcam kocacığıma

<font color=purple>Çilekli pasta</font> - . - Blogcu
şöyle bişey olcak süslemesi :)

kayınvalidem olmadığı için rahatım ama cici kayınvalideye gidersek bakarım onada pek sanmıyorum ama bakalım

herkese merhabalar,
doğum günü olan kuzuları kutluyorum Allahım hepsine güzel yazılar yazsın,
Müge pastaya bayıldım çok güzel bencede :))

selam
işler çok yoğun giremiyorum zaten işten de bazen giriliyor bazen girilmiyor.
kafayı sıyırmadan şu işleri halletseydim :52:

off canım çok sıkılıyor dışarı çıkalım dedim oğlum ilk kez yok yok dedi şimdide uyudu yapacak bişeyde yok öffff :15:

Selen in Baranın Alp Demirin d.günleri kutlu olsun,nice mutlu yıllar diliyorum.Bahtları açık kaderleri güzel olsun inşallah!
Tuğbanın dileklerine '' '' koyayım ben de,hepsini saymış:-)

slmmmmmmmmmmmmmmmmm

baranın ,selenin ve alp demırın dogum günleri kutlu olsun saglıkla büyüsün kuzucuklarım

devrim arkadaşın izmirin neresınde oturyor banada beklerım cnm

kızlar falcı korkunctuuuu

isim anne adı ve dogum taıhımı aldı

evlisin 2 yaşında bi oglun var iki isimli bir ismi dededen gelme isim dogru günay ege günay dedemizin adı
oglun cok hiperaktıf 4 yaşından sonra pedogoog eşliginde ilerıdeki meslegıne egimli olarak götürmenizi isterım dedii
eşin cok inatcı oglunda aynısı dediii

2012 temmuz ayında hamıle kalabılırsın dedi kızzzzz
senın kadın dogum üzerıne bi rahatsızlıgın olmuş dediii dogruuuuu

saydıda saydı ben şokk aglıcam resme bi kaç sey daha dediiiiiiii

tövbe tövbe günahada gırıyoruzzzz ama gıtmedende edemedimmm

şimdi evi topluyorum yemeklerıde ocaga koyup kahveye gıdecegım egede akşam babasıyla gelıcek byeeeeeeeeeeeeee

Son düzenleme:
Melekçim çok etkisinde kalmışsın............ama sen gene de faldır de içini rahat tut..............
gelmeden önce senin cebini alırım.......ev olmasa da başka bir yerde buluşuruz umarım........

Müge pasta da güzel gözüküyo hadi bakalım şimdiden afiyet olsun.......

iyi akşamlar

slm kızlar misafirlerim vardı sonrada topla et yemek yap ye bu saat oldu oturdum

annemde kayınvalidem de şehir dışındalar... belki çiçek yollarım netten...

ağva çok yakın istanbula..gelmişken bekleriz...

evet ya yaş ilerledikçe alınacak şeyler kısıtlanıyor

melis te aynı kaka yaparken bir köşeye siniyor ve kesinlikle bakmamızı istemiyor..bitincede bezini getirip yatıyor ama dediğin gibi tuvalete veya lazımlığa yapmıyor..ben yaza kadar bekleyeceğim..

kaç yaşında doğurmuş acaba???

benim de en çok korktuğum şey bu..ben de ikisini aynı anda bıraktırmayı düşünüyorum ama nasıl olacak bakalım...

bende kayınvalideme çok güvenirim kendi annem yaşlı artık ama kayınvalidem yıkar yedirir oynar parka götürür hiç gözüm arkada kalmaz yani...
ayyyyyyyyy cok güzel yelere benzıyor elif tvde gödügüm kadarıyla iyi gezmelerrr

yanmışsın sen hediye açısından desene... ben hiç baktırmadım tarot korkarım nedense... etkisinde kalırım gibime geliyor..

bursa sayısı az ama istanbul daha çok sayıca... hem burada şimdi heryer çok güzel..laleler filan...süper yani...
bizim bursa mız da bir kültürparkımız var hersene ilkbaharda yemyeşil üstünde özenle dikilmiş laleler rengarenk bir görseniz hııhhh:>):)

Saol DenizCim hem iyi dileklerin için hemde tarif için yaparım inş.
Ben rahatım valla ayakkabıda giyer çorapta ama bazen altını değiştirmekte çook zorlanıyoruz
aynen bende

hıım çok güzel görünüyor

slmmmmmmmmmmmmmmmmm

baranın ,selenin ve alp demırın dogum günleri kutlu olsun saglıkla büyüsün kuzucuklarım

devrim arkadaşın izmirin neresınde oturyor banada beklerım cnm

kızlar falcı korkunctuuuu

isim anne adı ve dogum taıhımı aldı

evlisin 2 yaşında bi oglun var iki isimli bir ismi dededen gelme isim dogru günay ege günay dedemizin adı
oglun cok hiperaktıf 4 yaşından sonra pedogoog eşliginde ilerıdeki meslegıne egimli olarak götürmenizi isterım dedii
eşin cok inatcı oglunda aynısı dediii

2012 temmuz ayında hamıle kalabılırsın dedi kızzzzz
senın kadın dogum üzerıne bi rahatsızlıgın olmuş dediii dogruuuuu

saydıda saydı ben şokk aglıcam resme bi kaç sey daha dediiiiiiii

tövbe tövbe günahada gırıyoruzzzz ama gıtmedende edemedimmm

şimdi evi topluyorum yemeklerıde ocaga koyup kahveye gıdecegım egede akşam babasıyla gelıcek byeeeeeeeeeeeeee
bende korkarım öyle şeylerden baktırdıktan sonra çok pişman olurum
ne zamandır baktırmadım inanmakta çok günah baktırmakta

selen in alp in ve baranın doğum günleri kutlu ve mutlu olsun tuğbanın dileklerine amin diyorum :)kolaya kaçtım :)

bende dün bugün için
şu sodalı milföylü böreği yaptım iç harcını soğanla mantar ve kıyma kavurdum 1 tepsi bitti çok güzel olmuştu bide şu salatayı yaptım o da çok güzeldi ve bide kadayıflı muhallebi yaptım çok güzel oldu hatta söylemişken bir tabak koyayımda geliyim :)

Sultan eline sağlık,hangi salatayı yaptın?
Ben yufkaları buruşturup da konulan börekleri beceremiyorum birtürlü,buruşturmayı beceremiyorum yani,çok hamur oluyor.

Melek sen de etkisinde kalma bence falın.Ben öyle büyükbir fal baktırmadım,ama muhabbet olsun diye,kahve içtikten sonra arkadaşlar bakarsa o kadar,şakacıktan yani:-))

benim kardeşimde izmitte baktırmış ama adam üç harflilere karışıkmış
ne var ne yok dökmüş adam herşeyi bilmiş
erkek arkadaşı için çok hayırlı senin için demiş ama ablasından çekeceksin demiş
çocupun ablası var hakaten

ama ben kızdım baktırmak inanmak günah bidaha gitme dedim
ama şeytan benide dürttü valla gitmek için ama gitmem :)

iyi akşamlar kızlar

ayyy melek ne falmış o öyle :)
ben geleceği söyleyenlre pek inanmıyorum
geçmişi bilebilirde geleceği kimse bilemez bence
annemde bi kere gitmişti ark.larıyla o kdr çok dua etmiş ki içinden
kadın hiçbişeyi bilememiş :)

babamız geldi
demir ilk önce bi çekindi gitmedi yanına küsmüş sanırım
sonra kaynaştılar beraber yattık uyudu kuzum

pasta malz.lerini aldım yapıcam inş.

oh sultan ellerine sağlık bende çok severim muh.li kadayıfı ama çok yorucu oluyo
2 saat kavuruyosun kadayıfları

günaydın..
meleekk korkma cnm tuğbanın dediği gibi 3 harflilerden öğreniyolar şu anki halimizi..bunda bişey yok..ama geleceği asla ve asla bilemeyeceği için ancak atar belki tutar yani..şimdi sen 2. yapsan kızın olsa aa bilmişti diyeceksin..neyse geleceği bilebilmesinin imkanı yok o zamanda falcıya gitmenin anlamı yok :) biz zaten şu anki durumumuzu biliyoruz..

Back
X