annemde kayınvalidem de şehir dışındalar... belki çiçek yollarım netten...
ağva çok yakın istanbula..gelmişken bekleriz...
evet ya yaş ilerledikçe alınacak şeyler kısıtlanıyor
melis te aynı kaka yaparken bir köşeye siniyor ve kesinlikle bakmamızı istemiyor..bitincede bezini getirip yatıyor ama dediğin gibi tuvalete veya lazımlığa yapmıyor..ben yaza kadar bekleyeceğim..
kaç yaşında doğurmuş acaba???
benim de en çok korktuğum şey bu..ben de ikisini aynı anda bıraktırmayı düşünüyorum ama nasıl olacak bakalım...
bende kayınvalideme çok güvenirim kendi annem yaşlı artık ama kayınvalidem yıkar yedirir oynar parka götürür hiç gözüm arkada kalmaz yani...
ayyyyyyyyy cok güzel yelere benzıyor elif tvde gödügüm kadarıyla iyi gezmelerrr
yanmışsın sen hediye açısından desene... ben hiç baktırmadım tarot korkarım nedense... etkisinde kalırım gibime geliyor..
bursa sayısı az ama istanbul daha çok sayıca... hem burada şimdi heryer çok güzel..laleler filan...süper yani...
bizim bursa mız da bir kültürparkımız var hersene ilkbaharda yemyeşil üstünde özenle dikilmiş laleler rengarenk bir görseniz hııhhh:>):)
Saol DenizCim hem iyi dileklerin için hemde tarif için yaparım inş.
Ben rahatım valla ayakkabıda giyer çorapta ama bazen altını değiştirmekte çook zorlanıyoruz
aynen bende
ben anneme düdüklü tencere alıcam hihihhi patladı ya
yenisine bakıyo ne korkusuz kadınsız diyorum o bnm hatamdı diyo :)))
kayınvalidem olmadığı için rahatım ama cici kayınvalideye gidersek bakarım onada pek sanmıyorum ama bakalım
p.tesi kocişin doğum günü çilekli pasta yapıcam kocacığıma
<font color=purple>Çilekli pasta</font> - . - Blogcu
şöyle bişey olcak süslemesi :)
hıım çok güzel görünüyor
slmmmmmmmmmmmmmmmmm
baranın ,selenin ve alp demırın dogum günleri kutlu olsun saglıkla büyüsün kuzucuklarım
devrim arkadaşın izmirin neresınde oturyor banada beklerım cnm
kızlar falcı korkunctuuuu
isim anne adı ve dogum taıhımı aldı
evlisin 2 yaşında bi oglun var iki isimli bir ismi dededen gelme isim dogru günay ege günay dedemizin adı
oglun cok hiperaktıf 4 yaşından sonra pedogoog eşliginde ilerıdeki meslegıne egimli olarak götürmenizi isterım dedii
eşin cok inatcı oglunda aynısı dediii
2012 temmuz ayında hamıle kalabılırsın dedi kızzzzz
senın kadın dogum üzerıne bi rahatsızlıgın olmuş dediii dogruuuuu
saydıda saydı ben şokk aglıcam resme bi kaç sey daha dediiiiiiii
tövbe tövbe günahada gırıyoruzzzz ama gıtmedende edemedimmm
şimdi evi topluyorum yemeklerıde ocaga koyup kahveye gıdecegım egede akşam babasıyla gelıcek byeeeeeeeeeeeeee
bende korkarım öyle şeylerden baktırdıktan sonra çok pişman olurum
ne zamandır baktırmadım inanmakta çok günah baktırmakta
selen in alp in ve baranın doğum günleri kutlu ve mutlu olsun tuğbanın dileklerine amin diyorum :)kolaya kaçtım :)
bende dün bugün için
şu sodalı milföylü böreği yaptım iç harcını soğanla mantar ve kıyma kavurdum 1 tepsi bitti çok güzel olmuştu bide şu salatayı yaptım o da çok güzeldi ve bide kadayıflı muhallebi yaptım çok güzel oldu hatta söylemişken bir tabak koyayımda geliyim :)