2009 Nisan Anneleri

alıştırma kilodu değil selincim gece kilodu hani şu dry&nites varya ondan kullanıyorum bez gibi aynı ama kilot gibi giyildiği için umut kendini abi sanıyo :)
bide bez gibi terletmiyo onlar umutun sırtı bezden hep isilik olmuştu geçti şimdi
sağol canım. ben de alayım olmadı en azından bol karpuz yediği yada bol su içtiği gecelerde takarım bunu.

alıştırma kilodu değil selincim gece kilodu hani şu dry&nites varya ondan kullanıyorum bez gibi aynı ama kilot gibi giyildiği için umut kendini abi sanıyo :)
bide bez gibi terletmiyo onlar umutun sırtı bezden hep isilik olmuştu geçti şimdi
sağol canım. ben de alayım olmadı en azından bol karpuz yediği yada bol su içtiği gecelerde takarım bunu.

kereme banyoda köpük yaptık 1 saatte çıkmazdı bi 10dakka sonra anne çıkar diyince çıkarttım bez alamaya gittim geldim yok
malum köşesine egitmiş belliki kaka yapmaya hazırlanırken yakaladım altında da bişey yoktu tutamadı pat pat yapıverdi üstelik cıvık Allah tan oruçlu değilim nasıl temizledim

inatla söylemiyor ya bezle dolaşıyoruz hala

hala tek tek kahvaltı etmiyoruz bulamaca devam malesef

Kızlar çişi bırakırken sakın geceleri bez bağlamayın daha uzun sürede bırakır yoksa...

Gece sahura kalktığımda çişe kaldırıyorum o kadar..
Gece kilotu yerine eski çarşaf içine naylon dikti kayınvalidem şöyle yarım metrekare kadar...onu seriyorum

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 1 ziyaretçi)

urla,ceyo16,Ruveydax,Ayshe,

Go home yankees :) fazlaca seviyeli Kayseri'nin gulu arkadasımız yolun açık ola :)

Bu ve bir sonraki mesajimla yanlış anlasilmism o anki sinirle belki de düşünmeden yaZdigim bu mesajlar bir aşağılama mesajı gibi görülmesinden dolayı hepinizden özür diliyorum. Kesinlikle böyle bir amacım olmamasına karsi gülsen senin bizi bilmeden tıksınc dedikodu grubu demen üzerine sinirlenerek yazdım amacımı ve sınırımı astığım için kusura bakmayın. pişman oldum büyük bir hataydı suan icinde bulunduğum ailevi sıkıntıları da hesaba katarsak bunlar fazla geldi patlama noktasindayim artık ben...

selam herkese sahurdan önce bi bakayım dedim
tartışmalar hakkında yorum yapmayayım her zaman sanal ortamda yanlış anlaşılmalar olabileceğii savunuyorum
yeterki kırıcı boyutlara gelmesin.
sonuçta şimdiye kadar sebepsiz yere çekip giden çok oldu
neyse ben herkesi seviyorum burayıda terk etmeyi asla düşünmüyorum
sizin ve çocuklarımızın ortak noktası burası.
herkese hayırlı sahurlar...

günaydın
gerçekten nazar değdi ya kızıma gece az az iki kere gene çişini yaptı :(
hastalığı geçmişti gerçi ama sesi hala borazan gibi demekki boğazı tam geçmemiş belki ondan da kaçırıyor olabilir. neyse sabırlı olmam lazım. yine yıkarız nolcak sağlıkları iyi olsun.
sultan istemiyorsa sölemek sölemesin kerem bey de elbet bırakır kendi istediği zaman hiç zorlama...

dün eşimin dayısını kaybettik.Allah rahmet eylesin..
dünyada ölüm var ölüm...
tartışmalar olmuş keşke görmeseydim..çok üzücü.......

kısmete bakın
taşınırken yardımcı olsun diye temizlikçiyle anlaşmıştık. biraz önce konuştuk kollarını çok yormuş odalarınının yerlerini değiştirmiş. doktor iş yapmasını bi süre yasaklamış. şans işte. neyse temizletecek birini bulayım da evi. yerleştirme olur bi şekilde artık...

dünyada ölüm var ölüm...

başınız sağolsun Allah rahmet eylesin. Arada ölümü hatırlamak da iyi oluyor... dünyanın yalan olduğunu anlıyorsun...

Bu ve bir sonraki mesajimla yanlış anlasilmism o anki sinirle belki de düşünmeden yaZdigim bu mesajlar bir aşağılama mesajı gibi görülmesinden dolayı hepinizden özür diliyorum. Kesinlikle böyle bir amacım olmamasına karsi gülsen senin bizi bilmeden tıksınc dedikodu grubu demen üzerine sinirlenerek yazdım amacımı ve sınırımı astığım için kusura bakmayın. pişman oldum büyük bir hataydı suan icinde bulunduğum ailevi sıkıntıları da hesaba katarsak bunlar fazla geldi patlama noktasindayim artık ben...

gerçektende fazlasıyla amacını ve sınırını aştın ama üzülme ben aşağılanmadım senin o sözlerinle hayatta hiç bir zaman komplekslerim olmadı.. sadece üzülmüştüm senin adına,tanıdığım kadarıyla yakıştıramamıştım..

şimdi internetten bişiler alıyordum. bi baktım alez var çift kişilik yataklar için yasemin sağolsun bizim yatakta da yattığından arada alayım dedim. en azından kafam rahat olur. yakında tüm evi naylonlucam :D

Slm.........

dünyada ölüm var ölüm...
başınız sagolsun esen
dogru söylüyorsun arkadaşım

şimdi internetten bişiler alıyordum. bi baktım alez var çift kişilik yataklar için yasemin sağolsun bizim yatakta da yattığından arada alayım dedim. en azından kafam rahat olur. yakında tüm evi naylonlucam :D

ehehehhe bu hafta bimde tek kişilik alez var 10 tl sanırım ysemının yatagında yoksa ona al istersen cnmmmm

sevgicim nasıl gidiyor.
yanında kalan var mı yardım için..
ikisinle baş edebiliyor musun tek başına

Slm.........

başınız sagolsun esen
dogru söylüyorsun arkadaşım

ehehehhe bu hafta bimde tek kişilik alez var 10 tl sanırım ysemının yatagında yoksa ona al istersen cnmmmm

yaseminin yatağında var bi de çift kişilik için aldım. benim aslında vardı yatak koruyucum da altı naylon değildi onun geçen gün yaptı biraz geçmiş altına. garantiye alayım kendimi

Anca geçmişi okudum okumasam daha iyiydi hiçbirşey anlamadım ama inş.düzelir çok severek okuduğum gördüğüm tanıdığım insanların gitmesine üzüldüm inş.geri gelirler :-((

Seher ve Esen başınız sağolsun...

EsenCim annem perşembe günü gitti o günden beri yalnızım Alp hala sorun bende Selen hiç abisine benzemiyor ne tip olarak ne de huy olarak inş.devam eder böyle 13 günlük olduk bugün zaman bana hiç kalmıyor anca ikisi de uyuduğu zaman kaçgündür girememiştim aklım hep buradaydı kilolar kaldı kızda hstde sadece 6 kilo gitmiş ve çok iştahım açık inş.verebilirim :-((

inşallah minik selen böyle devam eder..
masallah 2 haftalık olmuş..
kilo daha dur 40 ın çıksın ozamana kadar farkeder..
1 ay var neredeyse.. merak etme.
kac kilo almıştın..

Back
X