2009 Nisan Bebeklerinn En Pasaklı Halii

Canım daha pasağa geçemedik ki,hele bir ekgıdalara geçsinler , o zaman sen gör pasağı kiri.

fotoyu görmeden yazmıştım ben,ama siz baya geçmişsiniz ,çorba mı içirdiniz kuzum siz çucuğakaydirigubbakcemile3

hakikaten bende pasak derken kusmuk falan zannetmiştim...ağzındaki ne olaki....hemde 1 ay önce foto tarihi doğruysa

fotoyu görmeden yazmıştım ben,ama siz baya geçmişsiniz ,çorba mı içirdiniz kuzum siz çucuğakaydirigubbakcemile3

yok canm bizimkisi emzigi tutmuyo bende hafif çikolataya patırıyorum oda eline yüzüne bulaştryo tabi pes ettm hala emzik tutmuyoruzz ama çok zorlanıyorum

yok canm bizimkisi emzigi tutmuyo bende hafif çikolataya patırıyorum oda eline yüzüne bulaştryo tabi pes ettm hala emzik tutmuyoruzz ama çok zorlanıyorum

aman canım aman diyim hemde çikolataya.....henüz şekeri süzecek bir böbrek yok kuzunda..bırak emzikte tutmasın o çikolatadanda tatmasın.....hafif demişsin ama bünyesini şekerle tanıştırmışsın...verilen mamalarda bile şeker oranı minımum olanını tercih ederken bilinçli olarak verme derim...

aman canım aman diyim hemde çikolataya.....henüz şekeri süzecek bir böbrek yok kuzunda..bırak emzikte tutmasın o çikolatadanda tatmasın.....hafif demişsin ama bünyesini şekerle tanıştırmışsın...verilen mamalarda bile şeker oranı minımum olanını tercih ederken bilinçli olarak verme derim...

hımmm :1shok: ögrendgim ii oldu saol canm yaa

:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok: ay kızlar iyiki ögrendım bizimki emzigi cok guzel emiyo ama bende bazen tutmayınca recele falan batırsam dıodum :1shok:

aaa bende dedim ne pasağı olacakki kuzucukların en fazla kusar o olur ama canım ya ne yaptın çocuk daha çok küçük yoğurtlara bile başlamamışken çikolata verilirmi
içinde kafein var hadi geç şekeri

Canım ben 15 aylık kızıma bile çikolata vermiorum 3 yaşa kadar verilmemesi gerekior...6 aydan sonra tatlı olarak pekmez 1 yaştan sonra bal verebilirsin bilgine.bu arada bebiş çok şeker ama

allahım seni yerim yerimm aglayışı bile güzel cocuk .........ehhehhhe

Yemin ediyorum,bugün Miray a yemek yedirirken aklıma bu topik gelmişti,daha çok küçüklerken Nagihan açmıştı ya topiği ,dedim,şimdi görsün Nagihan teyze pasaklı çocuk:-))

Back
X