2009 ocak,memorielde tedavisi olan varmı

ARTVINLI9876

Evlatlarim sana emanet allahim
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2008
4.212
2.341
173
merhaba arkadaşlar bu ayın 13de dondurulmuş embriyolarımla transfer olucağım.benim gibi olan arkadaşlarımdan tecrübelerini yadabende yaptırıyorum diye mesajlarını bekliyorum,

arkadaşım o bölümü okudum.benimle aynı zamanda tedavi olanlarla paylaşım yapmak istiyorum,

doktorun kim canım,ilk denemenmi,benim 3.denemem doktorum hale hanım,birde ayın kaçında randevun.benim randevum çarşamba,

ilk denemem canım doktorum semra hanım ama muayeneyi hale hanım yapıyor henüz randevum yok ilk görüşmemi yaptım, adetimin 2.günü başlıycam tedaviye muhtemelen önümüzdeki hafta ortası olur heralde

hakkında hayırlısı olsun.inşallah bsbsklerini hayırlısıyla kucağına alırsın.benimde randevum çarşamba transfer için gün verecekler hayırlısı olsun.

hakkında hayırlısı olsun.inşallah bsbsklerini hayırlısıyla kucağına alırsın.benimde randevum çarşamba transfer için gün verecekler hayırlısı olsun.

hakkınızda hayırlısı olsunnnn sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız inşallah
ayrıca size tavsiyem transferden sonra iki gün yatın sonra kendinizi yataga kilitlemeyin stres oluyo insan

bende memorıalde tedavıme devam edıyorum. gercı ben artık sonuna geldım yumurtalarım toplandı transfer gununu beklıyoruz.
sen dondurmak için ne kdar odeme yaptın canım. sımdı onu arastırıyorum:)

canım benim 10tane dondurulmuş embriyolarım vardı.5.5dondurmuşlar yani iki tane.senelik 100dolar ödedik diğer 100dolarıda kurum ödemişti.ama hastanenin anlaşması yokmuş artık.şimdi ne kadar bilmiyorum.ama transferi soruyorsan 1200euraama ilaçlar ekstra masraflar 2milyarı buluyor

Back
X