2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bıde bız soğuk buhar makınesı aldık ya heryerı ıslatıyo bu cıkan buhar olduğu gıbı su ıcınde bırakıo herseyı
sehpaı kurtardık yere koyduk sımdıde halı parke ne varsa su ıcınde kalıo sızınkılerde olemı kullan arkadaslara soruom :)

Canım su haznesı catlak yada kacak vardır hava alıyordur ondan yapabılır... düşürdünüzmü...yenı aldıysanız ıade edın.

faydasi varmi buhar makinasinin kizlar ??
bizde tüm evde kalerifer yaniyor ben aslinda kaleriferlerin üstüne bardagin icinde su koyuyorum ama cok zor buhar oluyor artik havluyu islatip koyuyorum yatak odalarina ...acaba bendemi alsam buhar makinasi ?? memnunmusunuz ?

sibelcim iyi yapmissiniz walla ne güsel
keske buralardada havalar iyilesse birazcik bizde cikip cikip gezsek
daha gecen hafta kar yagdi tutmadi cok sükür yoksa kardan adam yapardik simdilerde :))))
nekadar süre kullanicaksin cnm jeli ? ins. ise yararda bilek agrisindan kurtulursun gercekten bilek agrisiyla bebekle ilgilenmek cok zor

valla eve gelirken almayı unutmuşuz yarın alacağız
işe yarayıp yaramamasına bakıp ona göre kullanırım sanırım

bu kadar gezmeden sonra eve geldik oğluş yine kakasını yaptı kucağımda emerken
neden böyle oluyo anlamadım belinden çıkıverdi
bu aralar sıkça yaşıyoruz bunu
hayır sadece kendi üzerindekiler kirlense neyse bir de beni hallediyor
acaba bezden mi kaynaklanıyor primanın 3 numarasına geçmiştik 2 küçük geliyor diye
yoksa benim oğluşun performansı mı kuvvetli :PP
bir de yorgun argın oğluşu yıka üzerinden çıkanları temizle kendini temizle
valla kıpırdamaya mecalim kalmamış

bu arada annişler bimlerde johnson's bebe seti çok uygun yağ, vücüt şampuanı, pişik kremi,şampuan, ıslak havlu 17,95 omomatik baby de 3kg 14.95

Sağol Canancım yok hiç uyumadım bu gece deliksiz uyumak istiyorum :((( Eşime bıraksam o baksa sabaha kadar dinlensem süper olur :)))
Oh sibel ne güzel ya ben doğumdan beri sadece dr. için çıkıyorum dışarıya dün ne güzel alışverişe gidecektik aşıda işimiz uzun sürünce keyfim kaçtı gitmekten vazgeçtim yarında seçim için çıkarız cuma 40 ım çıkıyor ondan sonra başlar gezmeler :)))

bende aynı durumdayım bize mama verin dedi doktor ama ben henüz vermedim iki gündür humanayı deniyorum işe yaradı gibi

beyaz bulut ve huzur84 ve diğer sütü yetmeyen arkadaşlar size bir öneride bulunacağım.bende ibşa arkadaşımla aynı gün 16 şubatta doğum yaptım kızımı doktor kontrolüne götürdüğümde sütümün yetmediğini söylemiştim.(Bu arada doktorumuz samsunun yeni doğan dr. prof.tur) bana metpamid adlı ilacın günde 3 kez 10 gün kullanıldığında sütü arttırdığını vede bebeğe hiçbir yan etkisi olmadığını söyledi.bende 10 gündür kullandım gerçekten sütüm arttı tabi bol su içmek şartıyla.umarım sizlerede faydası olur.

sibelciğim bim e geliş onlar bebe seti kalmamış ama deterjanı aldım ben omo kullanmadım nasıldır bimem.
Bebe seti derken atta çantasımı bedava bir arkadaşım doğum yapacak ona alayım varsa Omoyu bilmiyorum ama ben Dalin almıştım hiç memnun değilim lekeler öylece kalıyor yazık yani beyaz sabunla kullanıcam valla

faydasi varmi buhar makinasinin kizlar ??
bizde tüm evde kalerifer yaniyor ben aslinda kaleriferlerin üstüne bardagin icinde su koyuyorum ama cok zor buhar oluyor artik havluyu islatip koyuyorum yatak odalarina ...acaba bendemi alsam buhar makinasi ?? memnunmusunuz ?
cnm ben aldım çok memnum kızımın burnu dıkandıgında hırıltısı oldugu an açıyorum geçiyor yarım saat tutuyorum kapatıyorum benimki sunny
çokta memnunum fil modelli küçük yerde kaplamıyor

özlemcim bebe setinin içinde 200ml bebek yağı, 200ml bebek şampuanı, 100ml pişik kremi, 300ml yenidoğan saç ve vücut şampuanı ve yenidoğan ıslak havlu-64'lü var bir çanta içinde

ben de dalininkini kullanıyorum özlemcim ondan mı acabı bilmem oğluşun az önce bahsettiğim kaka kaçaklarını-sarı lekeleri önce akıtıp sabunlamama rağmen çıkartmıyor
doğum öncesi ilk eşyalarını yıkamak için annemler omo kullanmışlardı ama sonra dalin aldık
bakalım şimdi aldığım omo baby'yi deneyeyim bir de
off yaa
amma detaylı uğraşlar bunlar yok bez kaçırdı yok lekesi çıkmadı
ooo işimiz var valla :PP

evet valla sibel haklısın ilk tabii temiz giysileri yıkadım memnundum deterjan kokusu falan kalmıyor ama şimdi bir bakıyorım lekeler aynen kalıyor işin değiştiricem bende yazık verilen paraya emeğe ben sitesine de girdim şikayet için hiç müsteri hizmetleri falan yok

Canım su haznesı catlak yada kacak vardır hava alıyordur ondan yapabılır... düşürdünüzmü...yenı aldıysanız ıade edın.

ya aklıma gelmedı ama bızımkının cıkardığı buhar su yapıo akıtmıyo sanırım ama sorcam aldığım yere

çiğdemcim nasıl geçti dr bugün
biz gittiğimizde siz çıkmışsınız bile sanırım

sibelcim bu arada sabah karsılasmadık umarım ıyı gecmıstır doktor maceran bızımkı baya bı cırladı resmen kactık hastaneden derdı memeymıs zor attık eve kendımızı gormek ısterdım aslında senı nese baska bır sefere ınsallah

bizimkinin bugün uyku günüydü
babasının kucağında paso uyudu
arada biraz uyanıp emdi sonra uyumaya devam etti
sanırım açık havada fazla bulununca oksijen çarptı :))

özlemcim bebe setinin içinde 200ml bebek yağı, 200ml bebek şampuanı, 100ml pişik kremi, 300ml yenidoğan saç ve vücut şampuanı ve yenidoğan ıslak havlu-64'lü var bir çanta içinde

ben de dalininkini kullanıyorum özlemcim ondan mı acabı bilmem oğluşun az önce bahsettiğim kaka kaçaklarını-sarı lekeleri önce akıtıp sabunlamama rağmen çıkartmıyor
doğum öncesi ilk eşyalarını yıkamak için annemler omo kullanmışlardı ama sonra dalin aldık
bakalım şimdi aldığım omo baby'yi deneyeyim bir de
off yaa
amma detaylı uğraşlar bunlar yok bez kaçırdı yok lekesi çıkmadı
ooo işimiz var valla :PP
cnm bende dogdu dogalı omo baby kullanıyorum ama lekeler yinede çıkmıyor 60 derecede yıkıyorum banamısın dimiyor kaka lekeleri duruyor arkadaşıma sordum böyle böyle diye bende hiç çıkaramadım diyor bende dedimki nekadar sadık lekeler 2 suda yıkadım çıkmadı canlarım birtane battanesini attım saten kızımın doktor muayne ederken kakasını yaptı kaç kere yıkadıysam çıkmadı çok cırlıyordu attım eger biryöntem bulursanız banada söyleyin

3 bez ustuste kullanıcaz bır ay boyunca sonra kontrol edılıcek tekrar ama pazartesı bıde devlettekı doktora goturucem ıcım rahat olsun cunku tanılar farklı her ıkı hastanenın 3 cu hastaneyı deneyelım ama rahatım tabıı persembeye gore en azından cok onemlı bır sorun dııl bezle duzelıcek bısı cok sukur

beyaz bulut ve huzur84 ve diğer sütü yetmeyen arkadaşlar size bir öneride bulunacağım.bende ibşa arkadaşımla aynı gün 16 şubatta doğum yaptım kızımı doktor kontrolüne götürdüğümde sütümün yetmediğini söylemiştim.(Bu arada doktorumuz samsunun yeni doğan dr. prof.tur) bana metpamid adlı ilacın günde 3 kez 10 gün kullanıldığında sütü arttırdığını vede bebeğe hiçbir yan etkisi olmadığını söyledi.bende 10 gündür kullandım gerçekten sütüm arttı tabi bol su içmek şartıyla.umarım sizlerede faydası olur.
cnm bende haziranda samsuna gidecem 3 ay orda kalacam çocuk doktorlarından hangisi iyiymiş bilgin varmı cnm kaç aylıga kadar yenidogan bölümü bakıyor

şükür kavuşturana 1 aydır ayrıydım sizlerden umarım sizler ve bebişleriniz iyisinizdir.evimin 100 m ötesine yıldırım düştü evdeki elektonik eşyalar yandı bilgisayar da gitti yaptıralım derken 1 ay geçti ekonomik sebeplerden ötürü neyse.ben yazıları takip edemiyorum şu anda kızım uyudu ama her an uynanbilir.bazı sorularım olacak bazı deneyimlerimide sizlerle paylaşayım istedim

aman iyi çiğdemcim yaa
en kısa sürede atlatırsınız inşallah

bana esnaftaki pek güven vermedi ama
çok üstünkörü baktı
bana kalırsa bu de quervain olayından bile bi haberdi
ben de sesimi çıkartmadım zaten eğer bu hastalıksa ortopedici değil beyin ve sinir hastalıkları uzmanının uzmanlık alanına giriyormuş kasların sinirlere baskı yapıyor olmasından

ya sözde o teknoloji bu teknoloji demeye bayılıyorlar ama yine dededen kalma yöntem önce elde çitile ardından makinaya yani :PP
gece gece sinir oldum bak şimdi yine :P
hayır bir de nasıl sarıysa sanki boya katılmış gibi sinir ediyo adamı yayıldıkça yayılıyo
gerçi ben pijamalarımı normal deterjanla yıkayınca çıkmıştı
yoksa önce bizim çamaşırlarla bir kez yıkayıp sonra da bebek deterjanıyla tekrar mı yıkasak
valla prof olacaz bu kadar düşünceyle

Back
X