Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm. kızlar nasılsınız. ben döndüm sonunda. güzel bi tatlil yaptık ama oğluşumuda hastalandırdım. :gitme:hava degişikligi galiba mahvetti çocugu. sürekli ateşleniyo acile götürdüm bogaz enfeksiyonu dedi. feci öksürüyordu.
yaklaşık üç haftadır hasta hala tam geçmedimafoldumben.
neyse umarım siz ve bebişler iyidir. sizleri çook özledik.yazıları hiç okuyamadım işlerim çok. oğluşumla hepinizi çoook öptüyoruzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
slm kızlar birkaç gündür kendimi iyi hissetmiyorum sanki yeniden lohusa bunalımına girdim . Biraz evden uzaklaşmak istiyorum. Eşim yakında alıcam senelik iznimi diyor.Acaba çok yoruluyorum ondanmı
slm kızlar birkaç gündür kendimi iyi hissetmiyorum sanki yeniden lohusa bunalımına girdim . Biraz evden uzaklaşmak istiyorum. Eşim yakında alıcam senelik iznimi diyor.Acaba çok yoruluyorum ondanmı
Burada herkes birbiriyle kanka olmuş başkalarının yazdıklarını pek önemsemiyorlar.Az önce yazdıklarımla kimse ilgilenmemiş.
kızlar ne güzel yemek muhabbetleri başlamış çok güzel ya. benede bir kere çorba yaptım içmedi.
şimdi de yogurt yaptım su gibi neden öyle oldu anlamadım. bilginiz varmı siz nasıl yapıyosunuz
canım çorbayı senin tarif ettigin gibi yaptım ama tuz koymadım netten görmüştüm.
tabi alıştı muhallebi falan o degişik geldi ara ara denicem burada havuç bulunmuyo nedense.
KUMRU yogurdu pastorize sütten yaptım. daha önce yaptıgım sakız gibi olmuştu buda su gibi. acaba onun etkisi varmı birde hazır yogurtla mayaladım.
benim doktorda illaki mamadan mayalayacaksın inek sütü olmaz diye beni sinir ediyor mamadnda tutmuyor galiba bende normal sütle mayalayacağım canım.önerini dikkate alırım