2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Anacım bi tek sen deilsin bu sıpa varyaaa beni kaldırdı erkenden şimdi uyuttum uyuyamıomda yedim kahvaltımı çoktannnnn gene acıktım bile:))))))

ben de farkında olmadan berruyu yanımızda yatırmısım :1shok:
ben yatarım gündüz uyurumda kargo bekliyorum uyumamam gerek.fotograf makinamıza sonunda şarj aleti bulduk delikafadulden

günaydinnnnnnnnn bizde erkenciyiz bugün normalde 8 de kalkardim bugün 6 da uyandim mirmirmirmir
bebis benim uykumu kacirdi kendi uyumaya devam etti :roflol:
burda hava süper yaaaaa kizlar 8 derece günesli kendimi disari atasim geliyor ama banka karti olmadanda cikamiyorum cikincada para harciyorum
hastalik gibi oldu yaaa iki günde 200€ dan fazla harcamism ay basindayiz daha bide aldigim hep ufak defek seyler elle tutulur bisey yok yani
sizde böylemisiniz napicam ben yaaa hastalik oldu para harcamadan edemiyorum delikafadulden

bu krizde para harcamasan olmaz dimi :dilcikar:

Para harcamakkk özledim valla rahat rahat bi çıksam çarşıya bu bebeyle ben tek başıma hiç biyere gidemem rezil eder beni ağlar susturamam sokaklarda ben de ağlarım ne biçim anne derler sonraaa
Bi işe başlımmm ozaman acısını çıkarırım artık :)))))))

bende dısarı cıkıp bole serpe serpe para harcayamayınca netteki sitelere dadandım :lepi:birinin beni durdurması lazım benim huyum asla hiçbişey bitmicek daha yarıya gelmeden yenisini almam gerekir o yuzden supermarket fişlerıyle dolu ve bır kızılay cadırını dolduracak kadar erzak var allahtan ole marka kıyafet duskunluğum yok oda olsa kocam yanmıstı tabıı bende kapının onune koyardı heralde benı :mymeka:hep kızıma ve kocama alırım once ben en son:utangac:

günaydın arkadaşlar
bende şimdi minnoşumu uyuttum bi bakayım dedim kızlar napıyo diye :))

aynen cigdemcim bende öyleydim ama baktim hep ben kendi paramla kocise aliyorum o kendi parasiylada kendine pc esyalari yada baska eleoktronik aletler almaya basliyinca artik kendimede harcamaya basladim
gecen gün gidicektim bacaklarimi aldirmaya kuaföre ama o yapan abla orda degilmis
simdi bebegi doyurdum gene gidicem hihoyyyt
lazerden yeni bisey cikmis tügleri yok etmek icin ilerde belki onuda yaptirmak istiyorum
hep kocis hep cocuklar kendimi salmistim walla artik önce cocuklarim kendim sonra kocisim :CüvCüv:

hoşbulduk canım bizim evde internet yok daha işe de başlamadım annemlere geldikçe bakabiliyorum ondan bi barım bi yokum:))

kızlar y tatos hıc gelmıo artık telını yada msnını bılen varsa haberlessın benım hıc aklımdan cıkmıo ınsallah yolundadır hersey

kızlar günaydın hepiniz iyisinizdir inşallah bebişler uyutmuyor hepimizi değil mi canları sağolsunda boşverin uyumayalım.
Bugün burada hava soğuk bizde dışarı çıkacaktık. Oğluşuma dönence bakacaktık.Sizler almışınız galiba geçenlerde bakmıştım.
Bebeğim 2 aylık oldu kızlar uçağa binebilir mi? Var mı aranızda yolculuk yapan ankaraya gideceğiz ama kararsızım sizce ne yapalım.

mrhaba hanımlar bugün doktordaydık kalça muaynesi için götürdüm doktor kontrol etti ultrason için gün aldık 20 nisana devlet hastanesi olduğu için gün veriyorlar kızımın kilosu
4120 gr olmuş:nazar::nazar: normal dedi anne sütü yeterli dedi :dance:allahıma şükürler olsun humanaya devam yani :içelim: gelirkende bezimiz bitmişti 4-9 alıyım dedim sanki 2 numara sıkıyor gibiydi ama oda çok büyük geldi şimdi tekrar bez alıcam 2 numarayı birsüre daha kullanıcak anlaşılan

buarada biraz önce kızımı annem uyutmuştu bende yatak odasını toparlıyordum mızırdandı biraz yanına gittim gözleri açık bende elleri battaniyenin altında kalmış onları çıkarmaya çalışıyor diye mzırdandı sandım ellerini çıkaracaktım hiçbirşey yoktu ses darbe birden ağlamaya başladı gözlerini kocaman açıp ama ilk defa öyle ağladı ne gazı olduğunda nede acıktığında o derece bağardığını hatırlamıyorum kaskatı kesildi hemen besmele çekip kucağıma aldım bikaç dakika sonra sakiinleşti bişeyden korktu çok kötü bikerede gece olmuştu aynısı sizin bebeklerinde böyle korktuğu oluyormu

arkadaşlar bebeğimi dışarı çıkarmak istiyorum acaba erken mi üşütür mü

tatlım biz iki gün önce çıktık ama burda hava 20 derecenin üstündeydi. tumunun üstüne hırka giydirdim ve battaniyesini göğsüne kadar çektim.. yürüyüş yaparken hiç tanımadığım teyzeler söylendiler bana aa çocuğu pişirecek falan die ben de duymamazlıktan geldim .. zaten hep kontrol ettim ensesini falan terledi mi die.. çok şükür bişey olmadı bugun de akşam çıkıcaz ama alış veriş merkezine yani kapalı ortam da olacak

mrhaba hanımlar bugün doktordaydık kalça muaynesi için götürdüm doktor kontrol etti ultrason için gün aldık 20 nisana devlet hastanesi olduğu için gün veriyorlar kızımın kilosu
4120 gr olmuş:nazar::nazar: normal dedi anne sütü yeterli dedi :dance:allahıma şükürler olsun humanaya devam yani :içelim: gelirkende bezimiz bitmişti 4-9 alıyım dedim sanki 2 numara sıkıyor gibiydi ama oda çok büyük geldi şimdi tekrar bez alıcam 2 numarayı birsüre daha kullanıcak anlaşılan

merhaba canım güzel haberlerinize sevindim, benim kızım 4 kiloyken ben başladım 3 numaraya büyük gelmiyor aslında senin öylene gelmiştir ilk bağladığımda bende öle hissettim ama bu bezde çok rahat etti yani 4.9kg lık olanda bence değiştirme bağla onu çocuğun daha rahat edicektir ben 2 numara yı 4 kiloya gelince bıraktım , senin bileceğin iş tabiki ama belirteyim dedim :)
bebişinde kokluyorumj en kokulusunddan

tatlım biz iki gün önce çıktık ama burda hava 20 derecenin üstündeydi. tumunun üstüne hırka giydirdim ve battaniyesini göğsüne kadar çektim.. yürüyüş yaparken hiç tanımadığım teyzeler söylendiler bana aa çocuğu pişirecek falan die ben de duymamazlıktan geldim .. zaten hep kontrol ettim ensesini falan terledi mi die.. çok şükür bişey olmadı bugun de akşam çıkıcaz ama alış veriş merkezine yani kapalı ortam da olacak

evet dün iyiden iyiye hava çok güzeldi. yani bizde böyle yapabiliriz. bebekler sürekli evdeler arada bi hava almaları gerekiyor artık hatta düzenli yürüyüş yaptırmak gerekli. Bende hafta sonu yani yarın düşünüyorum bebeği çıkarmayı ama annem sürekli aman dayandın bi ay daha dayan diyor.

ay bişey olmuyo ya zaten arabasına yatar pozisyonda koyduğunda rüzgar da almıyo.. ben de zaten dışarı çıktım öyle aradım annemi biz dışarıdayız diye bişey diyemedi :))

Back
X