Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb arkadaşlar aranıza dün katıldım.Kandiliniz mübarek olsun bebişlerinizle hayırlı uzun ömürler dilerim bu arada hayırlı 1 işim var benim içinde dua ederseniz çok sevinirim.
canım bısey daha sorucam eklemesını ogrendım ama sılmesı nasıl ıstedıgım zaman nasıl degıştırıcem bu fotoğrafıMyTickerz.com - Graphical Countdown Tickers and Trackers
burdan girebilirsin canım
kızlaaaarrr çok mutluyuuuummmmm :dance::sm_cool:
hayırlı bir günde kandilde çok iyi bir haber aldımm
tayinim merkeze çıkmııııışşşş, hem de evime yakın bir okulaaa:hooray::hooray:
Allah kızımın yüzüne baktı, çok şükür rabbimee:sm_cool:
artık acil bir durum olursa hemen kızıma koşabileceğim ve çalışırken erkenden kızıma kavuşabileceğimmdelikafadulden
Allah ım hala inanamıyorum yaaaa:dance:
canım bısey daha sorucam eklemesını ogrendım ama sılmesı nasıl ıstedıgım zaman nasıl degıştırıcem bu fotoğrafı
nisa bugün multivitain aldı sanırsam
bir bebek sabah saat 6 da kalkıp da bu saat olup ta uyumaz mı yaaaaa
bu saate kadar devam sütü ve anne sütü hariç hiç birşey yemedi, su bile içmedi, yediklerini de hep kustu
bakıyorum ateşi mi var, neyi var diyee
yok gayet enerjik, resmen iliklerime kadar yoruldum yaa
mız mız mız mız aaa bir ara vermedi yaaa yaramazlığa..
olurmu öyle şey neden yanlış anlıyım çok teşekürler yardımcı oldugun ıcın..canım yine kilo takip yerine gelip silebilirsin bu arada ben cvp verdim ama sevgi çevrim dışı diye yanlış anlama canım yardımcı olmak için şeyettim