2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

herkese hayırlı kandiller arkadaşlar mubarek günün yüzü suyu hürmetine bebişlerimize sağlık sıhhat verir inşallah bol bol dua edelim bu gece

mrb arkadaşlar aranıza dün katıldım.Kandiliniz mübarek olsun bebişlerinizle hayırlı uzun ömürler dilerim bu arada hayırlı 1 işim var benim içinde dua ederseniz çok sevinirim.

Sevgıcım senın derdınde basından askın haa anlayıslı adam yok hıc etrafında bı kardelen var ıste oda olmasa bıttın sanırım

balkopugum hosgeldın hepımızın allah yardımcısı olsun ınsallah kabul olur duaların

akvaryum cnm ben senın adını hep unutuom cnm ya kusura bakma sırf akvaryum yazma korkusundan bısı yazamıom sana :)))))hos olmuo herkse ısımle sana nıckınle hıtap etmek

hayırlı kandiller arkadaşlar hepinize...
bizde tatilden döndük çok şükür birkaçgün olduda annemlere ance gelebildim sizleri çok özlemişim yaa geldiğim gibi hemen açtım ama geçmişi daha tam okuyamadım
sizlerde işallah iyisinizdir bebilşleride öpüyorum kocaman
kandil gününde hepimizin duaları kabul olması dileğimle ...

kızlaaaarrr çok mutluyuuuummmmm :dance::sm_cool:

hayırlı bir günde kandilde çok iyi bir haber aldımm

tayinim merkeze çıkmııııışşşş, hem de evime yakın bir okulaaa:hooray::hooray:

Allah kızımın yüzüne baktı, çok şükür rabbimee:sm_cool:

artık acil bir durum olursa hemen kızıma koşabileceğim ve çalışırken erkenden kızıma kavuşabileceğimmdelikafadulden

Allah ım hala inanamıyorum yaaaa:dance:

kızlaaaarrr çok mutluyuuuummmmm :dance::sm_cool:

hayırlı bir günde kandilde çok iyi bir haber aldımm

tayinim merkeze çıkmııııışşşş, hem de evime yakın bir okulaaa:hooray::hooray:

Allah kızımın yüzüne baktı, çok şükür rabbimee:sm_cool:

artık acil bir durum olursa hemen kızıma koşabileceğim ve çalışırken erkenden kızıma kavuşabileceğimmdelikafadulden

Allah ım hala inanamıyorum yaaaa:dance:

belkıs çok sevindim canım ya rabbim herkesin yüzünü güldürsün ayrıca herkesede nasip olmaz böyle bir günde iyi haberler almak kaydirigubbakcemile5

nisa bugün multivitain aldı sanırsam

bir bebek sabah saat 6 da kalkıp da bu saat olup ta uyumaz mı yaaaaa

bu saate kadar devam sütü ve anne sütü hariç hiç birşey yemedi, su bile içmedi, yediklerini de hep kustu

bakıyorum ateşi mi var, neyi var diyee

yok gayet enerjik, resmen iliklerime kadar yoruldum yaa

mız mız mız mız aaa bir ara vermedi yaaa yaramazlığa..

nisa bugün multivitain aldı sanırsam

bir bebek sabah saat 6 da kalkıp da bu saat olup ta uyumaz mı yaaaaa

bu saate kadar devam sütü ve anne sütü hariç hiç birşey yemedi, su bile içmedi, yediklerini de hep kustu

bakıyorum ateşi mi var, neyi var diyee

yok gayet enerjik, resmen iliklerime kadar yoruldum yaa

mız mız mız mız aaa bir ara vermedi yaaa yaramazlığa..

bugün yanlış hatırlamıyorsam sağlık ocağına gidecektin canım gitmedinmi?kusma deyince ben korkuyorum çünkü 1 hafta boyunca çektim geçen ay .inşallah şifa bulur yavrucak

sağlık ocağına rahatsızlık için değil sadece diğer aşı tarihimizi almak için gidecektim, ben 6. ay aşısını mersinde yaptırdım da diğer aşı için tarih almadım buradan, hem gitmişken nisa yı da bir tarttırıyım diyordum ama sıcaktan çıkamadım yaa, ben çıkarım da kızıma kıyamadım, bakalım olmazsa yarın babası atıversin bizi sağlık ocağına...

kusmaya devam ederse inşallah etmez de acile götürürüz artık

Back
X