2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar
haftasonundan sonra ancak girebildim
haftasonu muğladaydık bahsetmiştim geçenlerde
gece geldik sabah yıka kurut ütüle ıvır zıvır derken zaman bulamadımzaten artık çınardan hiçbirşeye fırsat bulamıyorum
emekleme olayını aşıp bir de koltuğa tutunup ayağa kalkıyor yanından ayrılamaz oldum
hele bilgisayar başına geçersem iyice dellenip saldırıyor

bugün eski dra kontrole götürdük
8150 olmuş
kız boyunu 71 ölçtü ama yanlış ölçtü gibi yarın sağlık ocağına gidip kontrol ettirmeyi düşünüyorum
5 cm birden uzamış olamaz

beslenmeyle ilgili çok farklı şeyler söyledi kafamız karıştı
yumurta falan vermeyin erkenden karaciğerini zorlamayın idare edebildiğiniz kadar mamayla idare edin meyve falan verin dedi
cici bebe bebek ekmeği falan vermeyin dedi
ay kafayı yedirecek bu drlar bizlere

vallahi ya nedir bu anlamıyorum bunların hepsi aynı okulu bitirmiyormu ya
hepsi farklı konuşuyor bendeki listedede yumurta 8. ayda verilir yazıyor
ee ne vercez biz bu bebelere anlamıyomki sabah akşam meyvemi yicekler

offf off ananelerimiz döneminde çocuk büyütmek daha kolaymış valla buna karar verdim
bu ne böyle bu çocuklar nasıl büyicek :S

şimdi bu tuz ve yumurta işi benim canımı sıktı
neyse kızlar ben sabah 5de kalıcam hala burdayım
geç kalırsam kociş beni yollar işe valla :Dkalkıp yatayım
size iyigeceler

iyi geceler sevgicim

ya ben 1 aydır falan veriyordum diğer dr verin demişti
haftada 2 yumurta sarısı yiyordu
hem de çok seviyordu

GÜnaydın kızlarrr

bende gecenlerde yumurta sarısından bıraz vermıstım beyazını bır yasına kadar verılmemesı gerek dıye bılıyorum ama sarısı verılebılıyormus bendemı vermesem acaba bayada sevdı bı parca yıyebıldı cok kuru oldugu ıcın ...

günaydın kızlar dün oğluş koca gün uyumadığı için bu gece 12 saat aralıksız uyudu sabah 9 buçukta kalktı bende uyuyabildim uzun bir aradan sonra...
kahvaltısını yaptırdım bende yedim bişeyler mutfak tezgahının üstü bulaşık yığılı.
ya çok alakasız olcak ama bulaşık makinesini temizlemek için tozlar falan varmış bilgisi olan varmı?benim makine kirli bırakmaya başladıda...

günaydın kızlar dün oğluş koca gün uyumadığı için bu gece 12 saat aralıksız uyudu sabah 9 buçukta kalktı bende uyuyabildim uzun bir aradan sonra...
kahvaltısını yaptırdım bende yedim bişeyler mutfak tezgahının üstü bulaşık yığılı.
ya çok alakasız olcak ama bulaşık makinesini temizlemek için tozlar falan varmış bilgisi olan varmı?benim makine kirli bırakmaya başladıda...

deterjan koyup boş çalıştır asiyecim..ama kirli bırakması ondan değildir...tuzu eksilmiş olabilir..biz tablet deterjanda hepsi var diye tuz koymuyorduk..servis çağırdım bardak lekeli diye..tuz illa koyacaksınız, parlatıcı illa koyacaksınız dedi...ayrıca alttaki pervanin ordaki kapağı açarak o delikli tablayı çıkarıp yıka, filtreyi temizle...bize öyle yaptırdı servis..fark etti yani..düzeldi...

valla öel nestelecim sana hak veriyorum tabiki takip edicez ama bu kadar üstüne düşmemek lazım.sakınan göze çöp batar misali çingeneleri düşün çoukları kirden tozdan çıkmıyo hastalanıyolarmı yoooo.ve yabancılarda öle canım ben çok büyük otellerde hep yabancıların çouklarını görüyodum bebekleri bile okadar üstüne düşmüyolar.saldım çayıra mevlam kayıra.ve dikket ettim sende çok düşüyosun canım suyu bile baktım florür falan hesaplıyosun tabiki dikket temek lazım ama çokta üstüen düşmek bunaltmak iyi değil.

valla çingeler ayrı bir alem...hem kafalarına birşey takmazlar vurpatlasın çal oynasın..hem de çocukları topaç mübarek...keşke öyle olabilsek valla...evet ben pimpirik bir anneyim...mümkün olduğu kadar frenliyorum kendimi ama benim oğlum uzun senelerin ardından bir dolu tedavinin sonucuñda doğdu...başka bir çocuğumun olma şansı da pek kalmadı gibi bişi...o yüzden biraz fazla üstüne titriyoruz...bazen insanlar yap bir tane daha bir çocuk hiç çocuk diyorlar...yarın öbür gün allah esirgesin başına birşey gelse diğer çocuk teselli olur insana diyorlar...valla yapabilsem yapıcam da dükkan kapalı...o yüzden bunun başına bir şey gelmemesi için uğraşıyoruz...gerçi kaderin önüne geçme şansı yok...

bu arada tembel şubat annelerini terk ediyorum ben artık..mart anneleri 22 ağustosta buluşuyor bende aradan kaynıyorum..gelmek isteyen varsa buyursun...

iyi yapmissin asiyecim bende 9 a kadar uyudum baya uykusuzum hafta sonu iki aksam disari cikti tuanla tana babasi bakti ama o iki günün yorgunlugu hayla üzerimde.....biraksalar bende uyucam valla :)

tani dok. götürcem asisi var 2 hafta önce yapilmasi gerekiyordu dok. tatilde diye anca gidicez
nestlenin dedigi gibi yap hayatim bulasiklarini bende tuz almam gerek bitti bardaklarim falan lekeli cikiyor ya sinir olmamak elde degil

neyse ben kalkip evi topliyim yerleri siliyim sonra dok. gidicez oglumla :)))
öpüyoruz sizlerii

uzunca bir aradan sonra merhaba herkese umarım herkes ve bebişler iyidir
zeynep pazar günü antibiyotik tedavisini bitirmişti çarşamba günü sabah gene ateşlendi götürdüm doktora bezinde gene yavruağzı lekeler az çiş ve ateş bulgular yine idrar yolu enfeksiyonunu gösteriyordu doktor daha güçlü bir antibiyotiğe başladı bu sefer de alerji oldu amoksisilin grubuna karşı alerjisi olduğunu öğrendik

salıgünü tıpa gitmiştik adama 140 lira verdim bebeğimle 140 saniye ilgilenmedi bize düşer bu çapta taşlar anne baba olmak kolay değil dedi ben ağlayınca ve sandalyesinden bile kalkmadı bebeğimin açıp bir bezine idrar rengine bile bakmadı 2 ay sonrasına kontrol amaçlı ultrason verdi gönderdi bir de tekaralamasın diye idrar yolu enfeksiyonu koruyucu bir antibiyotik verdi
içimize sinmedi tabi bir idrar tahlili bile yapamdı diye biz oaraya çok araştırılacak bu taş olayı diye gitmiştik hayal kırıklığı yaşadık anlayacağınız

şu an hala antibiyotik kullanıyor dün de 6.ay aşımızı olduk geçen hafta olmamıştı hasta biraz dinlensin vücudu dedi hemşireler ama idrar yolu enfeksiyonu devam edince doktorumuza söyledim onun etksi olmaz aşısını olabilir dedi doktora inandık yaptırdık zaten bu hafta da hemşireler olabilir dediler

gece biraz huysuzlandı istifra etti ama sanırım kusmasının sebebi bendim 5-6 tatlı kaşığı mercimek çorbası yedi saat 8 gb saat 9 buçukta da armut suyu vereyim dedim kustu sıpacık

biraz uzun oldu ama bir haftanın acısını çıkartayım istiyorum yarın tıpda çocuk nefrolojisi bölümüne götürcem saat 8:30 da burda olun dediler evden 6 gb çıkmamız gerekiyor Allah kolaylık versin geçen sefer zeynep çok yorulmuştu dua edin kızlar bizim için:Saruboceq:

canim benim cok gecmis olsun zeynebimiz en yakinda eski sagligina kavusucak su antibiyotiklerdende kurtulucak ins, üzme kendini dualarimiz sizinle cnm
haberlerinizi bekliyoruz

Zeynep bebege gecmıŞ olsun allahım ona acıl Şıfa versın......
Gunduzlerı o kadar az sınız kı uzun zamandır sadece okuyucu olarak sızlerı takıp edıyorum gecelerıde malesef oturamıyorum saat 10.30da coktan uyumuŞ oluyorum..sızlerde aksamları coŞuyorsunuz...gunduzlerı napıyorsunuz.. Allah aŞkına ınsan arada sırada bıseler yazarda bende sohbetlere dahıl olurum...oda sımdılık yakında sezon acarım gercı bu durgunlukta ıŞ ne kadar olucaksa...yuzde 50de hatta yuzde 70de urun satıyoruz onu bıle mıllet dusunerek alıyor..yada bakıp cıkıyor ınsallah super bı kıŞ gecırırz..hıÇ olmassa magzaya gelmeme deger yavrum evde yalandan yere bakıcı elınde buyumez...

deterjan koyup boş çalıştır asiyecim..ama kirli bırakması ondan değildir...tuzu eksilmiş olabilir..biz tablet deterjanda hepsi var diye tuz koymuyorduk..servis çağırdım bardak lekeli diye..tuz illa koyacaksınız, parlatıcı illa koyacaksınız dedi...ayrıca alttaki pervanin ordaki kapağı açarak o delikli tablayı çıkarıp yıka, filtreyi temizle...bize öyle yaptırdı servis..fark etti yani..düzeldi...
sağol canım dediğin gibi yapayım bende. elde bulaşık yıkamak işkence oldu son günlerde bende hepsi içinde var diye gerek duymuyordum.
iyi yapmissin asiyecim bende 9 a kadar uyudum baya uykusuzum hafta sonu iki aksam disari cikti tuanla tana babasi bakti ama o iki günün yorgunlugu hayla üzerimde.....biraksalar bende uyucam valla :)

tani dok. götürcem asisi var 2 hafta önce yapilmasi gerekiyordu dok. tatilde diye anca gidicez
nestlenin dedigi gibi yap hayatim bulasiklarini bende tuz almam gerek bitti bardaklarim falan lekeli cikiyor ya sinir olmamak elde degil

neyse ben kalkip evi topliyim yerleri siliyim sonra dok. gidicez oglumla :)))
öpüyoruz sizlerii
canım benim hep uyusunlarda bizde uyuyalım dimi uykusuzluk çok zor...

zeynep pazar günü antibiyotik tedavisini bitirmişti çarşamba günü sabah gene ateşlendi götürdüm doktora bezinde gene yavruağzı lekeler az çiş ve ateş bulgular yine idrar yolu enfeksiyonunu gösteriyordu doktor daha güçlü bir antibiyotiğe başladı bu sefer de alerji oldu amoksisilin grubuna karşı alerjisi olduğunu öğrendik

salıgünü tıpa gitmiştik adama 140 lira verdim bebeğimle 140 saniye ilgilenmedi bize düşer bu çapta taşlar anne baba olmak kolay değil dedi ben ağlayınca ve sandalyesinden bile kalkmadı bebeğimin açıp bir bezine idrar rengine bile bakmadı 2 ay sonrasına kontrol amaçlı ultrason verdi gönderdi bir de tekaralamasın diye idrar yolu enfeksiyonu koruyucu bir antibiyotik verdi
içimize sinmedi tabi bir idrar tahlili bile yapamdı diye biz oaraya çok araştırılacak bu taş olayı diye gitmiştik hayal kırıklığı yaşadık anlayacağınız

şu an hala antibiyotik kullanıyor dün de 6.ay aşımızı olduk geçen hafta olmamıştı hasta biraz dinlensin vücudu dedi hemşireler ama idrar yolu enfeksiyonu devam edince doktorumuza söyledim onun etksi olmaz aşısını olabilir dedi doktora inandık yaptırdık zaten bu hafta da hemşireler olabilir dediler

gece biraz huysuzlandı istifra etti ama sanırım kusmasının sebebi bendim 5-6 tatlı kaşığı mercimek çorbası yedi saat 8 gb saat 9 buçukta da armut suyu vereyim dedim kustu sıpacık

biraz uzun oldu ama bir haftanın acısını çıkartayım istiyorum yarın tıpda çocuk nefrolojisi bölümüne götürcem saat 8:30 da burda olun dediler evden 6 gb çıkmamız gerekiyor Allah kolaylık versin geçen sefer zeynep çok yorulmuştu dua edin kızlar bizim için:Saruboceq:
zuhal çok geçmiş olsun canım inş bu antibiyotik tedavisi iyi gelir yıpratma kendini lütfen.
nabersınız kızlar?

iyiyiz allaha çok şükür canım sen nasılsın?

Zeynep bebege gecmİŞ olsun allahım ona acıl Şİfa versİn......
Gunduzlerı o kadar az sınız kı uzun zamandır sadece okuyucu olarak sızlerı takıp edıyorum gecelerıde malesef oturamıyorum saat 10.30da coktan uyumuŞ oluyorum..sızlerde aksamları coŞuyorsunuz...gunduzlerı napıyorsunuz.. Allah aŞkına ınsan arada sırada bıseler yazarda bende sohbetlere dahıl olurum...oda sımdılık yakında sezon acarım gercı bu durgunlukta İŞ ne kadar olucaksa...yuzde 50de hatta yuzde 70de urun satıyoruz onu bıle mıllet dusunerek alıyor..yada bakıp cıkıyor ınsallah super bı kıŞ gecırırz..hİÇ olmassa magzaya gelmeme deger yavrum evde yalandan yere bakıcı elınde buyumez...

ibşa ne satıon hayatım alışveriş diince deliriom merak ettim:kedi: hele %50 70 yazan yerlere dalıorum eşim çok kızıokaydirigubbakcemile3 esnaflık zordur be canım allah yardımcın olsun bakıcı konusundada sana katılıorum şu hale bak yaa bizler doğuruyoruz ama büyütemioruz bu onlar için olsa bile insan üzülüo:gitme:

symslow canım çok geçmiş olsun zeynebimiz tez vakitte iileşir inşallah :Saruboceq:sen kend dikkat et sağlıklı olki ona sapasağlam bakabilesin annesi

ibşa ne satıon hayatım alışveriş diince deliriom merak ettim:kedi: Hele %50 70 yazan yerlere dalıorum eşim çok kızıokaydirigubbakcemile3 esnaflık zordur be canım allah yardımcın olsun bakıcı konusundada sana katılıorum şu hale bak yaa bizler doğuruyoruz ama büyütemioruz bu onlar için olsa bile insan üzülüo:gitme:

benim butıgım var..derin,y-london,jımmykey,buyuk beden maxımod gıbı markaları satıyorum..kıyafetlerle uyumlu aksesuarlar,cantalar,şal vs..
Malesef işimin basında olmam gerekıyor bu yuzden yardımcım var erdemle araları ıyı allahtan ,bende sevıyorum onu artık aıleden bırı gıbı..gec saate kadar durmuyorum saat 6 da işten cıkıyorum elemanlarım guvenılır kısıler bıde bılgısayarlı sıstem..sabahlarıda 10.30 gıbı gelıyorum boylece cocugumla vakıt gecırıyorum

kızlar benim bebeğim 5 ay 2 günlük kilo alımı bu ay az diye doktor ek gıdaya başlattı yanlız verdiği listede kahvaltı dahil herşey var ben sadece meyve püresi yoğurt bazende muhallebi veriyorum 5 aylıkken siz neler verdiniz ve emmmesi nasıl oldu gündüz azaldımı

Back
X