2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Selam annısler.
Oglunu sunnet ettıren var mı? Onumuzdekı hafta ettırecem ben. Bu konuda goruslerınızı tavsıyelerınızı beklıyorum. Lokal daha iyi olur herhalde değilmi?
Önümüzdeki Perşembe Medical Park dan Salih Somuncu dan randevu aldım bakalım sünnet için:(

merhaba kızlar hava baya serin üşüdüm bugün
buarada sel felaketinde 25 kişi ölmüş içlerinde bebeklerde var :((

melek canım pipisnde darlık mı var ondanmı yaptırıyosun aslında bende istiyorum ama kararsız kaldım.canım medicalde kaça yapılar fiyatı

günaydın kızlar eve baktık geldik bi daha ben ben ev sahibesiyle görüştüm az sonrada kocam görüşcek kocasıyla oldu ev
ama şimdi oturdugum ev sahibiyle görüşmedik daha :S

melek canım pipisnde darlık mı var ondanmı yaptırıyosun aslında bende istiyorum ama kararsız kaldım.canım medicalde kaça yapılar fiyatı

canım medical de doğum yaptığım için ben orda fiyat sormuştum...yanlış hatırlamıyorsam 450 tl idi 2 ay önce filan..ssk karşılamıyormuş hiçbir kısmını...özel sigortalarda karşılamıyor zaten...cepten yapılacak yani...

eşim anladığı yaşta yapalım sünneti diyor ama sağlık açısından bende bu aralar istiyorum...çünkü idrar yolları enfeksiyonu konusunu %95 tarihe kaldırmış oluyoruz böylece...6 yaşında yapılsa o tarihe kadar kaç kere enfeksiyon filan kapar bilemiyosunki...aradaki bir yaşta da yapılamıyor..1 yaşına kadar yaptırın ya da 6 yı bekleyin diyorlar...kararsız kaldım..

Back
X