Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar iyi geceler arkadasta kaldık dün gece anca eve girdik şimdi
ayyyyyy kızlar araba aldık bizzz
benim altın takılarım vardı onları bozdurup aldık kendimize göre bizi idare edicek bişey ama cok rahat oldu ya
ya kızlar ben ço kötüyüm belim ağrıyo miğdem bulanıyo e sol kolum ağrıyo. ofiste kimse yok ofisi bırakıp gidemiyorum. çok fenayım ya ne yapacağımı şaşrdım size yazayım dedim
selmacım hayırlı olsun arabanız canım güle güle kullanın inşallah
asiyecim pekmezli suyu ben de veriyorum çünkü zeynep bazen sade su içmek istemiyor gündüz ama çok az koyuyorum tadını değiştirsin diye ama yusufa yarar mı bilmem canım ama sanmıyorum ya
hasta tüm bebişlerimize de geçmiş olsun
ya kızlar zeynep nasıl mız mız bir çocuk oldu anlatamam okuldan eve geldiğim zaman hele geri gideceğimi anlıyor ben daha gitmeden başlıyor ağlamaya normalde de bıraktığım an zırlıyor ya iyice bana düştü bu aralar
gece zeynebi rüyamda ölmüş gördüm Allah korusun babası kaza yapmış ben yokmuşum ama eşim hiç üzülmüyor ben de olmalıydım o arabada zeynep zeynep zeynep diye ağlayarak uyanmışım eşime bir dirsek attım kalpsiz adam dedim hıçkıra hıçkıra zeynebin yanına gittim nefesini dinledim vücut ısısına baktım öptüm sonra yastığı alıp yanında yattım rüyada olsa bile çok korkunçtu ya Allahım hiç kimseyi evladıyla sınamasın evlatlarımızı bize bizi de evlatlarımıza bağışlasın rabbim
dün zeynebe bir şeyler aldık kızlar zeynep yürütecine bayıldı ne iyi birşeymiş bu ya dedim ya bu aralar çok mız mız içine koyunca bir anda sakinleşti müziklerini çalıyor önünde oyuncağıyla oynuyor şimdilik geri gidiyor o da çok yavaş ve acemice ama zamanla öğrenir annem siz bunu çok tembel alıştırmışsınız doğru düzgün oturtmamışsınız diyor haklı galiba zeynep 5 aylık çocuk gibi hala kas ve kemik yapısı bakımından
canoooo nerdesin sen ya msn de görüyorum ama elim değmiyor yazmaya bize küstün mü?mafoldumben