2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

özlemcim son yazdığın kısma kadar çok iyiydi ama o olmadı :P :)))
ben de geçen eşime aynı şeyi söyledim ya
haftalar ne kadar çabuk geçiveriyor diye
Ben bir yandan da üzülüyorum geçen zamana eşim gidicek tekrar çünkü :(( şimdi daha da zor gelecek hem benim hem eşim için bebeğimizin en güzel zamanlarını göremeyecek .Ne diyelim sağlık olsun

carrefour a gittik çok güzeldi baştan sonra canı sıkıldı ağlamaya başladı hemen döndük kızıma bide çıngırak aldık
Çok kalablaık oluyor ya orası ondan sıkılmıştır .Korupark daha ferah hafta içide kent meydanı denk geliriz belki belli mi olur .Derin çok seviyor çıngırağı seninki nasıl tepki verdi

delikafadulden delikafadulden esim arkadaslariyla oynuyordu 5 kisiler ayni anda konusuyorlar
bende oynamak istedim verdi kumandayida bana oynamaya calistim biraz
kulakligida verdi hem konustuk hem oynadik onlar kosarken oyunda ben yerimde yere oraya buraya ates actim beceremedim hehee ama zevkliydi arkadaslariylada konustum degisiklik oldu
tanda uyumadi hic illa memede uyucakk belim bilegim cok agriyor 2 haftadir bilegim agriyor kizlar gecer belki dedim ama gecmiyor sacimi bile zar zor taradim bugün

iyigeceler kızlar nasılsınız bakalım aybuke girmiş maşşallah büyüyor kuzularımız bizim biberon savaşımız devam ediyor evde tam 5 tane biberon ve kızım hiçbirini tutmuyor :(( özlemcim kaşıkla vermeyide denedik ama buseferde boğuluyor yarın bizde kalça usgsi çekilicez sonrada aşısı için gidicem ama umarım vurdurabilirim çünki verem aşısı salı günleri geliyormuş sadece bugün buradada çok güzel bir hava vardı ama biz dışarı çıkamadık malesef bebek arabasını almamıştım doğumdan önce çok pişman oldum şimdide fırsat bulamıyoruz gidip bakmaya nasıl bişey alacağımada karar veremedim henüz şu biberon işini halletseydim içim rahatlıcaktı çok üzülüyorum

SıBEL kayınpederlerimiz ikiz olabilir mi acaba?? benimki de 10 gündür Angola'daydı ama yarın dönecek ve kabus gibi günler başlayacak. iice özlemiştir bi de şimdi. kayınvalideme bile vermiyor bebeği bizde olduğu akşam. kadıncağız o yokken rahatça sevebildi.

bu arada oğluşum 3 aylık oldu ve bu ay pnomokok aşısının 1. dozunu yaptırdık. sanki gece biraz huzursuz oldu hafif ateş yaptı gibi geldi bana ama Allah'tan ciddi bir sıkıntımız olmadı. bu arada 6300 gr ve 60 cm olmuş oğluşum. bu aydan itibaren ellerini ve parmağını ağzına sokabilir sakın çekmeyin ama daha sonraki aylarda devam ederse çekersiniz dedi doktor ve de sanki diş çıkarır gibi bolca tükürük akacakmış ama bu diş çıkarma belirtisi değilmiş. bakalım bizi daha neler bekliyor????????

Canan hadi gözün aydın artık eşin oynarken sende sıkılmazsın .
Sevgi üzüldüm valla biberon işine dr.browns denedinizmi birde nuby varmış meme ucuna çok yakınmış.
Bende araba konusunda karrasızdım biliyorsun .Bebe confort loola modeli aldık ben çok memnunum sen ne kadar para ayırdın araba için hemen sana ona uygun seçenekler sunayım canım ben o kadar çok denedimki :))

Son düzenleme:
sibelcim sinirlenmemek elde degil gercekten allah sabir verisn hepimize
bende bu konuda kafayi yiyenlerdenim kim olursa olsun benim evladima karisamaz hele bana hic
ben kim olursa olsun lafimi esirgeyemiyorum söylüyorum düsündügümü kötümü onuda bilmiyorum
en son dün annemle msnde konusuyorduk yaninda arkadasi 4 aylik bebegi var ona dediki bir bardagin yarisina süt yarisina su koy ver bebege :1shok: anne delimisin sen dedim verilirmi hic bebege inek sütü
yanindaki arkadasina sakin verme bir yasina kadar verilmez diyince
sen cok biliyorsun ben sizleri büyüttüm bu yasa getirdim dedi
bende patladim oracikta kusura bakma anne ama sen hic konusma ona bakarsa yanimizda sigarada ictin hayla daha iciyorsun dedim
kalkti iceri gitti kususra bakmasin walla
hicde pisman degilim söyledikelrimden
biz onun öz evlatlariyiz bencillik yapipda icmeseydi sigarasini yanimizda ( hayla daha kiz kardeslerim uyurken annem odada pc basinda icer :@ )
insan evladini bile bile zehirlermi ya

sinirlerndimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

iyigeceler kızlar nasılsınız bakalım aybuke girmiş maşşallah büyüyor kuzularımız bizim biberon savaşımız devam ediyor evde tam 5 tane biberon ve kızım hiçbirini tutmuyor :(( özlemcim kaşıkla vermeyide denedik ama buseferde boğuluyor yarın bizde kalça usgsi çekilicez sonrada aşısı için gidicem ama umarım vurdurabilirim çünki verem aşısı salı günleri geliyormuş sadece bugün buradada çok güzel bir hava vardı ama biz dışarı çıkamadık malesef bebek arabasını almamıştım doğumdan önce çok pişman oldum şimdide fırsat bulamıyoruz gidip bakmaya nasıl bişey alacağımada karar veremedim henüz şu biberon işini halletseydim içim rahatlıcaktı çok üzülüyorum

kaşık biberon denedin mi?belki işe yarar.

sibelcim sinirlenmemek elde degil gercekten allah sabir verisn hepimize
bende bu konuda kafayi yiyenlerdenim kim olursa olsun benim evladima karisamaz hele bana hic
ben kim olursa olsun lafimi esirgeyemiyorum söylüyorum düsündügümü kötümü onuda bilmiyorum
en son dün annemle msnde konusuyorduk yaninda arkadasi 4 aylik bebegi var ona dediki bir bardagin yarisina süt yarisina su koy ver bebege :1shok: anne delimisin sen dedim verilirmi hic bebege inek sütü
yanindaki arkadasina sakin verme bir yasina kadar verilmez diyince
sen cok biliyorsun ben sizleri büyüttüm bu yasa getirdim dedi
bende patladim oracikta kusura bakma anne ama sen hic konusma ona bakarsa yanimizda sigarada ictin hayla daha iciyorsun dedim
kalkti iceri gitti kususra bakmasin walla
hicde pisman degilim söyledikelrimden
biz onun öz evlatlariyiz bencillik yapipda icmeseydi sigarasini yanimizda ( hayla daha kiz kardeslerim uyurken annem odada pc basinda icer :@ )
insan evladini bile bile zehirlermi ya

sinirlerndimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

sinirlenmekte haklısın özellikle şu sigara konusunda. ben de hamile kalmadan önce içiyordum şimdide deli gibi canım çekiyor ama ben bebeğim için fedakarlik edip içmezken eşimin içipte gelip bebeği sevmesine izin vermiyorum. haksızlık değil mi yaaa??? onlar da aynı sorumluluğu paylaşsın.kötükedihüso

biliyorum cok abartyiyorum sigara konusunda ama napiyim kizlar ya :((
cigerleri o dumanla dolmak zrorundami o kizlarin :(

sevgicim canim cok üzüldüm umarima düzelir
internetten arastirip alsniz bebek arabasini biz öyle yaptik cok memnun kaldim arabadan
abc markasinin arabalarindan aldik orda varmi bilmiyorum ama
yarin güzel haberlerle dön canim gelince yaz bize

sibelcim canim massallah büyümüs bebisin kocaman olmus darisi bizlerin basina artik :))
ateslendiginde hastaneye gitmek gerekir dimi kizlar ya ben korkarim bebeklerdeki atese ..

özlem bitanemm ins. cift bezle atlatir derin bebek

dr.browns u denedik hatta nöbetçi eczaneden gittik aldık gece yarısı sırf işe yarar belki diye :1no2: nuby ve kaşık biberon onlarıda alayım barı sonrada ufak bir biberon dükkanı açmayı düşünüyorumdelikafadulden

araba konusuna gelince belirli bir bütçe ayırmadık ama 800 900 tl gibi fiyatlar vermem bebek arabasına benim için önemli olan kullanışı hafif ve katlandığında fazla yer kaplamayan cinsten olsun yeter eşimde daha çok şık bişey olsun istiyor didişip duruyoz bakalım kim kazanıcak

neyse canlarım hepinize iyigeceler ben yine sabah erken kalkıcam birsürü işim var öpüyorum sizleri bebişlerden fırsat bulup uyuyabilenler bir saatte benim için uyuyun nolurr :))

SİBEL kayınpederlerimiz ikiz olabilir mi acaba?? benimki de 10 gündür Angola'daydı ama yarın dönecek ve kabus gibi günler başlayacak. iice özlemiştir bi de şimdi. kayınvalideme bile vermiyor bebeği bizde olduğu akşam. kadıncağız o yokken rahatça sevebildi.

bu arada oğluşum 3 aylık oldu ve bu ay pnomokok aşısının 1. dozunu yaptırdık. sanki gece biraz huzursuz oldu hafif ateş yaptı gibi geldi bana ama Allah'tan ciddi bir sıkıntımız olmadı. bu arada 6300 gr ve 60 cm olmuş oğluşum. bu aydan itibaren ellerini ve parmağını ağzına sokabilir sakın çekmeyin ama daha sonraki aylarda devam ederse çekersiniz dedi doktor ve de sanki diş çıkarır gibi bolca tükürük akacakmış ama bu diş çıkarma belirtisi değilmiş. bakalım bizi daha neler bekliyor????????

ayy sibelcim cnm allah sabır versin tatlım.bende hiç hoşlanmam bebeğimi cok fazla oksayanlardan ama kayınpederin sonucta bişiyde denmez şimdi :1no2:

dr.browns u denedik hatta nöbetçi eczaneden gittik aldık gece yarısı sırf işe yarar belki diye :1no2: nuby ve kaşık biberon onlarıda alayım barı sonrada ufak bir biberon dükkanı açmayı düşünüyorumdelikafadulden

cnm yaaa inşallah biberonların birinden birini tutar kardelen bebek.ne kadar üzülüyorsun tahmin edebiliyorum bitanem ama bak bi hafta gecti bile inan alısıcaksın bu durumaa merak etme.onun için katlanıyorsun buna bunu düşün :emir_bebek:

Ben 550 ye aldım gri renginde indirim vardı hem şık hem çoooookkkkk kolay katlanıyor katlandığında ayakta duruyor ve az yer kaplıyor Bebe Confort Loola Baston Puset - Anne ve Bebek - joker.com.tr ama daha da uygun olsun dersen Güleda vardı hatırlarsın o bu modelş almış çok memnun Bebek Arabası > Pratik Bebek Arabası > Chicco Simplicıty pratik Bebek Puseti

teşekkürederim canım ikiside çok güzel anlaşıp karar vericez artıka.s.

günaydinnnnnnnn herkeze bakin ne buldum delikafadulden

ben dünden beri artik cikolata kek abur cubur yemiyorum yemicemde bu kilolari bu ay vericemmmm kalorili peynirlerdende vazgectim simdi biraz islerimiz var onlari yapalim aksam üstü tuan gelsin onla spor yapmaya baslicaz delikafadulden hadi sizde baslayin kizlar selmos basladi zaten hem geziyor gezenti hemde spor yapiyor ilk o vericek bu kilolari zaten kaydirigubbakcemile
neyse hadi size kolay gelsin

Doğum Sonrası Egzersiz Rehberi - mutlukadin.gen.tr (Kadın Sağlığı Sitesi)

--------------------------------------------------------------------------------

Merhaba arkadaşlar,
Ben 25 şubatta doğum yaptım doğumdan 8 hafta önce iş göremez raporumu almıştım şimdi doğum parası almak için neler yapmam lazım, hangi evraklar gerekli, tekrar doktora gidip çalışabilir raporu almam gerekli mi yoksa doğum belgesi ve önceki raporla gitsem yeterli olur mu? SSK lı olup bu işlemleri yapmış olan arkadaşlardan yardım istiyorum. Şimdiden teşekkürler...

günaydinnnnnnnn herkeze bakin ne buldum delikafadulden

ben dünden beri artik cikolata kek abur cubur yemiyorum yemicemde bu kilolari bu ay vericemmmm kalorili peynirlerdende vazgectim simdi biraz islerimiz var onlari yapalim aksam üstü tuan gelsin onla spor yapmaya baslicaz delikafadulden hadi sizde baslayin kizlar selmos basladi zaten hem geziyor gezenti hemde spor yapiyor ilk o vericek bu kilolari zaten kaydirigubbakcemile
neyse hadi size kolay gelsin

Doğum Sonrası Egzersiz Rehberi - mutlukadin.gen.tr (Kadın Sağlığı Sitesi)

:lepi::lepi: vericem tabii neeennn lülülülülülü
dün lwc de 38 bedeb pantolon dendim olmadı kafamçokkarıştı zayıflayıp o pantalonu alıcammmmmmmmm baska yolu yok yokyokkafamçokkarıştı

kız selma dün nerelerde gezdiniz? Biz dün 3 tane avm gezdik ama haşatım çıktı valla heryerim ağrıyor dün gecenin bir yarısı kızı emzirdimbir yandanda eşimden ağrı kesici istedim içtim valla beynim zonkluyordu :bbo:
şimdi daha iyiyim ama ayaklarımın üzerine basamıyorum.
Bende bir sürü alışveriş yaptım ama kaç beden aldığımı hiç anlatmayım isterseniz ay ufffffffff
şu pilates le ne kadar hızlı kilo veririz acaba:)

Back
X