2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben geldiim
bu sabah bir kalktım boynum sırtım tutulmuş annem telefon açtı yarın halamın kızları bana gelcekmiş ömer yusufu bize bırak temizlik yap dedi zar zor çocuğu götürdüm ama eve gelince daha bir fena oldum midem falan bulanmaya başladı sonra kapı çaldı bir baktım eşim öğlen geldi eve işi erken bitmiş hemen nane limon falan yaptı bana uzandım bu arada temizlik yattı tabi birde üstüne elektirik kesildi akşam geldi.şimdi hala boynumu zor çeviriyorum çin yağı almış eşim onunla ovdum biraz boynumu oda naneli bişey acayip yaktı iyi gelicek galiba.

asiyecim sanada geçmiş olsun canım..şimdi nasıl boynun.. yaa şimdi tarih kimseye uymuyormu beee.. asiye 25 de çıkın sizde tatile :((

merhaba kızlar nasılsınız

ben çok kötüyüm stres kaynaklı boynum kasıldı boyunluk takıyorum doktor afyona kaplıcaya göndereyim sizi dedi 8 senedir geçmek bilmiyor
bu hafta misafir trafiğim çok yoğun eşimin okulu benim okulum arkadan yeğenim sonra ablam ve kızı geldi bir de cereyanda kaldım öğretmen arkadaşların geldiği gün saymadım ama 30 kişi vardı galiba

yeni bir antidepresan verdi desyrel daha önce de içimiştim birazdan leyla olurum demin içtim o yüzden yazıp hemen yatacağım

kızlar ben güney doğu gezimize gitmedim biliyor musunuz içimde kaldı acaba oraya gidemediğim için de mi ağrım oldu ne bileyim

zeynebi bırakamadım ben ordayken ateşlense falan abdullahın çenesini ömür boyu çekmeyi göze alamadım Allah korusun olur olur en kötü senaryoyu düşündüm ve girmedim ne yapayım ama para verdim arkadaşlara bana da telkari saat alsınlar diye midyatta süryani kuyumcular varmış bu şişi çok iyi yapan bugün de halepe geçtiler ben de kızım büyüsün giderim kızımla inşallah
eşim kalkmamı bekliyor kızlar başımda
hepinizi öpüyorum

Mınık kuŞum asıye geÇmıŞ olsun tatlım..
Zuhal ankaraya taŞınınca rahat edersın bırakırsın anene kacarsın bırkaÇgunlugune guney dogu gezısıne

merhaba kızlar.. evet şafakcım sanırım bidahaki aya kaldı :))
ayy bugun çok yoruldum yaa.. sabah erkenden berrayı teyzesine götürdüm.. sonra izmite gittim hatırlarsınız eşimin kuzeni vefat etmişti onun 40 mevlüdüymüş bugun oraya gittik eltimle.. trafik filan nasıl yorulmuşum yaa.. akşam eve geldik sonra berrayı almaya gittik şimdi geldik eve bendede hal kalmammış kollarımı kaldırıp zorla yazıyorum.. canım nasıl çay istiyor ama yorgun olduğum için erkendede uyumak istiyorum. böyle işte bizdende haberler.. kimseler yazmamış bugun şafağın dışında.. özlem eşinin durumu ne oldu canım?? asiye boynun ağrısı geçtimi ?? aylin sende hiç yazmamışsın umarım hepiniz iyisinizdir.. sizleri ve kuzucukları kocaman öpüyor ve ben kaçıyorum

günaydın arkadaşlar, uzun aradan sonra hayırsız arkadaşınız burada.
2009 nisan annesi şenay a güç sabır diliyorum. zorlu bir yol. üstesinden geleceklerine yürekten inanıyorum. dualarımız onlarla. o da bizim yavrumuz.
ranuna 2.bebeği mi düşünüyorsun? kızlar başladı mı artık 2. için hazılıklar yoksa. ben doğumdan bu yana henüz doğrulamadım sanki. tembel miyim neyim?

günaydın kızlar
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim boynum geçti sayılır .bu aralar sanırım herkeste bir telaş var kimse girmiyor buraya:(
2.bebeği düşünen bir tek şuan sümeyye FLORYA

günaydın.....herkes iyidir inş.valla kızlar yana döne ev arıyorum...kafam durdu artık...oturduğumuz ev kira...hamile kalınca kendi evimizden buraya geçtik büyük 3+1 diye...kendi evimizde bu eve çok yakın...şimdi ev sahibi kocayı boşamış, aradı evi satıyormuş...alır mısınız dedi? dedik alırız fiyat söyle..ekspertiz yaptıracakmış 370-380 milyar civarı çıkar herhalde diyor...evin bir sürü tadilat ihtiyacı var..izolasyon ihtiyacı var..tesisatlarına kadar değişmek lazım....nerden baksan 15 yıllık bina...hadi dedim başka yerlere bakayım..ama bu civarda aradığımızdan adam gibi bişi bulamadım...sıfır bir bina buldum havuzlu filan ama o da giriş katı...giriş katında da oturmadım hiç daha önce..akar mı kokar mı ne bilim...ay derdimle boğdum sizi...aramaya devam edeyim bari:)))

hayırlısı olsun canım. giriş katta ben de oturmadım ama çatı katına sakın derim. bundan önceki evimiz çatı katıydı. çatı izolasyon falan hikaye. yazın yandık, kışın donduk. geçen yıl klima da açamadım çocuk üşür diye tüm doğum kilolarımdan kurtuldum şükür sauna evde. evi sattık bu sebeplerden. orta kat, güneye bakan makbuldür. 6 yılda 3 ev değiştirince uzman oldum ev konusunda.

allah kolaylık versin aylinciğim .. anlaşışdı senin neden buralara uğramadığın
:) hadi bakalım hakkınızda hayırlısı olsun en güzel en rahat ve en huzurlu bi ev nasib olsun arkadaşıma ve ailesine.

kızlar özlemle konuştuk bugün eşi ameliyatta imiş...1 haftadır hastanelerdeyiz dedi..platin takılmadaan halledecekmiş doktor..sonra fizik tedavi filan...derin huysuzlanıyormuş anneyi göremiyor diye...inşallah çabuk atlatır...haberiniz olsun dedim...

sağol aylincim özlemin nosu yok bende arayamıyorum eğer görüşürseniz benim içinde geçmiş olsun dileklerimi ilet lütfen...

Back
X