2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy özlemişim burayı...selam kızlar nasılsınız...selinciğim hayırlı olsun...bende bu hafta kızları facede kandırdım hamişim diye:)))
sevgicim sen nasılsın???

selam kızlar geçenlerde gece bi bakayım dedim,yazmaya fırsat bulamadım,ooo hareket başlamış buralarda çok güzel:) hepimiizn geleneksel derdi sanırım yemek,iştah vs.inşallah 2 yaştan sonra düzene girer diye umuyorum bende bakalım artık.efede en son tarttığımda 11.200 falandı 81 cm.uzunca bi aradan sonra normal standartına kavuştu.
bu arada selincim hayırlı olsun 2. bebiş sağlıkla kucağına alırsın umarım.
öptüm annişler sizi ve kuzuları.

ohhhh yarın okul tatil.kısmet olursa grip aşısı olmayı düşünüyoruz ailece.ama küçük biraz öksürüyor belki yapmazlar.sizlerden yaptıran oldu mu acaba?

evet yoktum uzun bir süre.oğlun derken benimkini mi sordun anlamadım benim 2 kızım var canım.iyi çok şükür ve de yaramaz.ablamız okula başladı sağolsun hiç ders yaptırmıyor.iyikide kızım okumayı geçen yıl öğrenmiş valla şükrediyorum yoksa asla doğru dürüst çalışamazdı.
Allah kolaylık versin benim oğlanın bir de okula başlamış kardeşi olsaydı ne yapardım bilmiyorumakannehir

belkıs allah acil sifalar versin babana.gecmiş olsun.

teşekkür ederim duru

ohhhh yarın okul tatil.kısmet olursa grip aşısı olmayı düşünüyoruz ailece.ama küçük biraz öksürüyor belki yapmazlar.sizlerden yaptıran oldu mu acaba?

yaaa bissde niye ttail değilllll-tatlicadiarzu- biz de Nisa ya grip aşısı yaptıralım diyoruz da bir fırsatımız olmadı, mümkğn olan en kısa zamanda yaptıracağız ama:sinifsinif: öksüüryorsa yapmayabilirler, Nisa hastayken su çiçeğiaşısı yapmmaışlardı, iyileşsinn öyle yapalım demişlerdi

Son düzenleme:
hay maşallah. 86,8 cm 2 yaş çocuğunun ortalama boyuymuş. bakıyorum boyda sıkıntısı olan pek yok. kilo olarak da aslında çok sıkıntılı yok. aslında oğlan 12 kiloya bir anda çıktı ben de panikledim çocuğu yürüyüşe başlatmıştımnaniknanik obez olmasın da... neyseki boyuna göre normalmiş:Saruboceq:. 11,7 kilodan ishal yüzünden 11,3e düşmüştü 1 ay içinde 12 kiloya çıktı bu yüzden takip edicem hızla kilo alırsa kötü yani. pilavı çok seviyor sıkıntıolursa pilavları az ver diyecem bakıcısına.

bundan sonra çocuklarımız her 6 ayda 1 kilo alacaklar inşallah (6 yaşa kadar)
ve her 6 ayda ortalama 3,5 cm boyları uzayacak. (5 yaşa kadar)

erkek çocuklarımız 3,5 gibi kızlar ise 4e biraz daha yakınken 1 metre boya ulaşacaklar...:ecrin_bebek::emir_bebek:

evet bizim kız yaşıtlarına göre epey boylu eee 1;92 babayla 1,72 anneden doğan çocuk böyle oluyor demekkisırnaşık şey Nisanın baba tarafı da anne tarafı da hep uzun. napsın garibim, ilerde sporcu olur belkibilmiyorumkismile

evet bizim kız yaşıtlarına göre epey boylu eee 1;92 babayla 1,72 anneden doğan çocuk böyle oluyor demekkisırnaşık şey Nisanın baba tarafı da anne tarafı da hep uzun. napsın garibim, ilerde sporcu olur belkibilmiyorumkismile

:) bizimkisi o kanuda şanssız anne 1,57 baba 1,67 bakalım ilerde nasıl olacak merak ediyorum. kız halaya oğlan dayıya benzer diyorlar ya bundan yola çıkaraktan hesaplar yapıp umutlanıyorum. benim erkek kardeşim yok yani oğlanın dayısı yok ama olsaydı o da benim dayıma benzeyecekti benim dayılarım da uzun boylu olduğuna göreeeekafamçokkarıştı oğlum uzun boylu olabilirsositososito:1:delikafadulden

gelelim oğluşla aramıza...
akşam eve gider gitmez sarmaş dolaşız yine sabaha kadar.
eve gider gitmez o ne isterse o yapılıyor, resim daha doğrusu karalama yaptık biraz, uyku saati bu sebeple 1 saat gecikti, 9,15e doğru uyudu. ama hemencecik uyudu.

tam ohhhhh çok uykusu gelmiş deliksiz uyur derken 1 saate varmadı uyandıkötükedihüsosabaha kadar emdi, her döndüğünde mızırdandı:ecrin_bebek::emir_bebek: burnu akıyor, mızırtısı hastalıktan mı alışkanlıktan mı bilmiyorum:uhm:

sabah kalktık, biz kahvaltı yaparken biraz sofrayı karıştırdı biraz oyuncaklarıyla oynadı. evden çıkmak istemese de oyun yaparak evden çıkarttım. bakıcısına götürdüm. Bakıcısı kapıyı açar açmaz Allah'tan aklına dün bıraktığım oyuncağı geldi (iç içe geçmiş kutular-biz ona süpriiiiz adını verdik) süpriiiiz süpriiiiz diyerek salona koştu ben de bu arada ayrıldım. bu sabah nihayet ağlayarak uğurlamadı benigamyoncuiremsu

grip aşımıza olduk ailece.inşaallah bir işi yarar.öksürmeside alerji olabilirmiş Allah korusun.ilk fırsatta götürmeyi düşünüyoruz ama umarım düzelir yakın zamanda.kış da geldi bu arada 1000 yılın en soğuk kışı olacakmış.Allah öncelikle zor durumda olanlara sonrada hepimize yardım etsin inşaallah.

biz de Nisa yı aşılattık bugün. grip aşısı oldu, ama yarım doz yapılıyormuş 1 ay sonra 1 yarım daha yapılacakmış, keşke başka bebekle daha gitseydik diğer yarısı çöpe gitmezdi aşının.

bu arada benim 4. doz tetanoz aşım yapılacakmış kasım da. vee sağlık bakanlığının yeni başladığı bir uygulama daha varmış. kızamıkçık aşısı olacakmışım. onu da haftaya olurum inşallah. yalnız 1 ay içinde hamile kalmamayı tahhüt etmen gerek çok iyi korunman gerekdedi hemşire. aksi halde Allah korusun hamile kalırsa bebek özürlü olurmuş, evlerden ırak. ben de bu sene bebek düşünmeidğim için haftaya gidip kızamıkçık aşımı da olacağım.

12.50 lira ücreti,biz de yarım doz yaptırdık ve prospektüsünde de 2. yarım dozdan bahsetmiyordu,gerek yok dediler.yeterliymiş.

12.50 lira ücreti,biz de yarım doz yaptırdık ve prospektüsünde de 2. yarım dozdan bahsetmiyordu,gerek yok dediler.yeterliymiş.

bilemiyormu kii, bana sağlık ocağındaki doktor söyledi, ilk kez grip aşısı yapılan bebeklere yarım yarım 2 doz yapılıyor 1 ay sonra 1 yarım doz daha olması gerekiyor dedi:uhm:

belkıscım çok geçmiş olsun babana. Allah acil şifalar versin, yardımcısı olsun!!!
Bu arada ben de geldimmmmmmm:))) Neva kahvaltısını yaparken bi bakim dedim. Neva da iştahsız bir kız çok zor beğendiriyorum hatta bazen günlerce ağzına süt haricinde bişey sokmadığı oıluyor ama yediği zaman da iyi yiyor özellikle yayla çorbası şehriye çorbası pilav (bulgur, pirinç) bir de makarna. Şu an iştahı iyi maaşallah kilosu 12,200 e ulaştı boyu da zaten hep yaşıtlarına göre iyiydi şu an 88 cm:)
Belkızcım Nisa kuzusu nasıl bahara doğru geliriz yine buluşalım:D Hem bahara kadar iyice büyümüş olurlar belki bizimle uğraşacaklarına kendi başlarına oynarlar da biz de şöyle güzel muhabbet ederiz:)

belkıscım çok geçmiş olsun babana. Allah acil şifalar versin, yardımcısı olsun!!!
Bu arada ben de geldimmmmmmm:))) Neva kahvaltısını yaparken bi bakim dedim. Neva da iştahsız bir kız çok zor beğendiriyorum hatta bazen günlerce ağzına süt haricinde bişey sokmadığı oıluyor ama yediği zaman da iyi yiyor özellikle yayla çorbası şehriye çorbası pilav (bulgur, pirinç) bir de makarna. Şu an iştahı iyi maaşallah kilosu 12,200 e ulaştı boyu da zaten hep yaşıtlarına göre iyiydi şu an 88 cm:)
Belkızcım Nisa kuzusu nasıl bahara doğru geliriz yine buluşalım:D Hem bahara kadar iyice büyümüş olurlar belki bizimle uğraşacaklarına kendi başlarına oynarlar da biz de şöyle güzel muhabbet ederiz:)

dilek snei gördüğüme çoksevindim ben face den yeni bir hesap açacağım, eski hesabı kullanmıyorum,öğrenciler felan baya yordu o hesap beni,açtığım yeni hesapta görüşmeye devam edelim. burcuya karşı da çok mahcupum, arayamadım onu birtürlü, bir alo diyebilrdim amaaa o, gel gelelim o hafta Nisa da çok hastalandı, diş telaşına düştük, o arada babamın rahatsızlığını öğrendim inanılmaz bir strese girdim çok ayıp oldu:utangac: nolur ona da söyle sakın beni yanlış anlamasın,görüşmek sityorum ikinizle de. yeni hesabı açınca davet göndercem ok.vereliniortak

kızlar bende şubat 2009 annesiyim 21 aylık bir oğlum var..bayağıdır burdayım ama bu bölüme hiç girmemiştim ,şimdi görünce yazmadan geçemedim..allah hepimizin çocuklarına sağlıklar versin inş..

kızlarrrr nerdesiniz?ben o kadar yoğunum ki...bugün bir öğrencimin burnuna tenefüste kapı çarpmış,aradım burnu kırılmış,ameliyat etmişler.çok üzüldüm,çok sessiz bir çocuktu.Allah tüm çocukları korusun.

merhaba arkadaşlar ne güzel bi paylaşım olmuş kk ya geliyodum buraya hiç uğramıyodum çok şey kaçırıyomuşum okuyunca anladım benimde oğlum şubat 2009 doğumlu bende bu aralar oğlumun boyunu çok kafama takmıştım en son ölçtüğümde 83 cm falandı şuan 20 aylık kilosuu 11.400 sizce nasıl babamız uzun ben minik anne ortalamayı düşürüyorum malesef inşallah babaya çeker sütü içmiyo ama mamasını sütle yapıyorum yoğurdu da sevmiyo onuda yiyeceğine katıyorum peyniri bazen yiyo bazen yemiyo kaşarpeynirini seviyo yumurtayı çok severek yer pilavı ve makarnayı öyle çok sever daninoyu sever sabah erken kalkarsa günde ikikez uyuyo eğer sabah erken kalkmazsa öğlen uyur akşamüstü uyanır saat 10 buçukta gece uykusu gelmiş olur emerek uyur gecede emmek için kalkar gece sürekli uyuyo desem yeri bazen gece sadece bir kere uyanır uzun emer uyur bazen sürekli memede kalmak ister çok zor oluyo bana ama iki yaşına kadar emzirmek istiyorum bakalım şimdilik bu kadar benden

merhaba, ben de hamileliğimden bu yana bu topiği takip ediyorum. ara ara yazyıordum ama çok yoğun çalıştığım için (cumartesi günleride dahil olma üzere) çok sıkı takipçisi olamadım açıkçası.(bu nedenle bu topiğe sürekli yazanların beni hatırlamayacağını düşünüyorum):kedi::kedi: Umarım bu sefer düzenli takip edebilirim.ve umarım güzel paylaşımlarımız olur.

bu arada kızımın adı duru. 31.01.2009 doğumlu.

Back
X