SELAMMMMMMMMMMM ...
ÇOK ÖZLEDİM SİZİ :)))))))
Eşim uyudu bende bir fırsat bakayım dedim .ölüyorum kızlar kısaca özet geçeyim .
Eşim perşembe ameliyat oldu .Cuma taburcu oldu ama tabii ben salıdan başlayan bir koşturmaya girdim .Neyseki iyi geçti op. şimdilik bir sorunu yok gibi inşallah böyle gider .Ama çok kötüydü kızlar yaa o dev gibi adam gitti yerine bir başkası gelmişti sanki gemiden 2 büklüm sürekli bir sancı yüznde bi acı neyse atllatık bitti geçti .
Sonra eve çıktık sağolsun sevenimiz çokmuş o gün bu gündür hem gündüz hem gece ev ev dolup taştı şimdi de düğün için şehir dışından gelenler başladı bu hafta sonu düğünümüz daha bin tane işim var ayakkabı olayını haledemedim tabii ona bağlı olarak elbisenin boyuda kaldı daha hediye takımızı almadık .
Aylin cim Sibelcim aradılar çok sağolsunlar hepiniz sağolun merak etmişsiniz adım geçmiş okudum biraz sayfaları .öyle yani kızlar ç.ok yoruldum ama bi de üstüne üstlük şirket yeni gemi teslimatına eşimi göndermeyi planlıyor ağustosun ilk haftası gibi dr. izin verirse ayın 14 ü gibi tatile çıkmayı planlıyoruz .çok iyi denk gelicek bi güzel dinlenicez Derin için kız kardeşim de gelicek o yardımcı olur orda .
öyle yanii
Deryacım hayırlı olsun yeni şehriniz güle güle oturun canım .
Aylin sana da kolay gelsin hayatım ev telaşına girmişsiniz hakkınızda hayırlsı ama bana fiyat çok yüksek geldi biraz bak bakalım Çınarla ne kadar bakabilirsen .
Funda hoşgeldin valla öyle bi cee - ee deyip kaybolma azaldık zaten katıl sohbetlere .
Sevgi canım ya patronun pek hayırsız biliyoruz da mesai falan alıyormusun bari yoksa zor be hayatım böyle nereye kadar
Unuttuğum varsa ne olur kusura bakmasın .