2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Valla sorma Aylin ama tarih çok ters geldi ayın 22 sinde ve 23 ünde eşimin istanbulda olması lazım.25-26 gibi benim adet dönemim başlıyor ağustos başında da eşim yine sefere çıkıcak o yüzdden tek tarih seçeneğimiz buydu bende çok üzüldüm ama eğer 22 sinde eşimle bereber gelirsem en azından müsait olanlarla görüşmeyi çok isterim .
Sen kaldınmı bu otelde canım nasıl personel falan

Sorma Sümeyyecim yaaa valla içim gitti yine ama dediğim gibi eğer olursa 3ümüz emel de gelirse 4 ümüz yapalım bir buluşma

ınşallah hayatım çok isterim gelmeyi eşimin şirketi Nişantaşındaydı şimdi taşınmışlar ama tam olarak bilmiyorum nereye sorayım bakalım sorun olmucaksa buluşalım valla

hadi bakalım hayırlısı.. kızlarlada konuşalım ozamanda buluşalım canım.
ben kaçtım iyigeceler.. en kokulusundan öpüyoruz

bende öpüyorum canım iyi geceler .yatsam hiç fena olmuyucak aslında ama şu tatil canımı çok sıktı yarın akşam da kına var kaynımın ertesi akşam düğün gelemem ama bol bol resimle geri dönerim pazartesi :))

sıkma canını yaa.. olan olmuş artık.. değiştirme imkanınız varsa değiştirirsiniz..
hadi bakalım bol bol resim bekliyoruz düğünden..

selam kızlar bir cee deyip kaçayım istedim
annemleri yolcu ettik çarşamba günü ama sonra kayınvalidelerde yemek üzerine bugün temizlik ve eşimin kuzeniyle eşi bize geldiler haftasonu için şimdi alemlere uçtular ben de o arada bakayım dedim
sözde netin hızını falan yükseltti telekom ama bindirceğine indirdi mi ne anlamadım
bir sayfayı yükleyemiyor :((

biz de geçen gün itibarıyle tam 1,5 yaşımızda olduk teyzeleri :)
pazartesi aşımız var :P
unutmuştuk değil mi aşı muhabbetini :))

biz de tatile kara verdik en nihayetinde
antalya limak limraya gidiyoruz 24-31 temmuz arası
bakalım dönünce otel yorumlarımı yazarım :)

özledim hepinizi muhabbetleri ama yetişemiyorum bu aralar hiç bir şeye :PP

Sibel çok sıcak olmaz mı o taraflar offf tatil stresi bastı beni .ıyi bir tercih yapmışsınız ben çeşmedeki oteli pek beğenmemiştim .

Canım ya seninde valla ne gelenin ne gidenin eksik oluyor zor ya çocukla nasıl başa çıkıyorsun .Bu arada hayırlı olsun 1.5 yaşınız :)) vay be ne çabuk geçiyor zaman

Sıbelcıgım 1.5 yaŞınız hayırlı olsun..
Herkese koskocaman sevgıler...
Aylıncıgım aradıgında erdemle ugrasıyordum gerı donemedım 3Üzler ıcın bıŞeler hazırlıyorum...onun ıcın aradım ozellıkle yonlendırecegın bırsey varmı dıye..

selam kızlar bakamıyorum pek buaralara
diyet topiğindeyim buaralar :)))
idda var ortada ay sonuna kadar 60 olmam lazım
kardelen yürüme işini hala tam olarak sökmedi
korkuyor tek yürümeyen biz kaldık galiba

günaydınnn
sibel bir buçuk yaşınız hayırlı olsun bizimde az kaldı:) özlem iyi tatiller canm
şu buluşma muhabbettine eşim çalışmazsa bende katılcam kızlar annemler haftaya yoklarmış evde yazlığa gitçekler eğer eşim bakarsa çalışmayıp bende ordayım.

asişim bekliyoruz canım...imkanları zorla ve gel tamam mı??

şafakçım bebek için ne lazımsa işte canım...göndereceğin herşey çok çok makbüle geçecektir..ben yiğitin adres ve telini vermiştim sizlere..üçüzlerinde tel inni yolliyim sana canım...şimdiden çok sağol hayatım...

günaydın herkese,
sibel 1,5 yaşınız kutlu olsun. bugün de bizimkinin 1,5 yaşı doldu. cuma aşıya gideceğiz. bütün kuzucuklara nice mutlu yaşlar diliyorum.
dün havuza gittik. havuzdan çıkmak istemedi. kıyametler koptu. belki suda iştahı açılır dedim. ama yine olmadı.
özlem şimdiden iyi tatiller.

Merhaba annişler,tatlı bebişler....kızlar umarım herkes iyidir..çok sık takılamıyorum burada fırsat oldukça face den takip ediyorum sizleri..hepiniz çok tatlısınız bebişlerede maşallah ..prensler ve prensesler 1,5 yaşlarını dolduruyorlar..Tuğramın da gelecek ay doluyor..Sibelcim Çınarımızda maşallah buçuk yaşı kutlu olsun ..:)

Back
X