2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar nasılsınız
hülyacım hoşgeldin yaşadıkların gerçekten çok zor hele de şu suçiçeği ne beter kaşınır o geçmiş olsun canım

biz iyiyiz halk eğitime gidiyorum 6-8 arası dersim var zeynep orada çok mutlu oluyor babasıyla oynuyor okulun çok büyük bir bahçesi var ve eve gelince mızmızlık yapıp hemen uyuyor
kızlar zeynep elini ısırmanın dışında kafasını duvara vurmayı öğrendi bugün tokasını ağzına almış bir baktım kaçıyor almasın diye zorla aldım sonra sinirlenip bir iki bileğini ısırıp duvara küt küt vurmaya başladı kafasını sonra canı acıyınca da daha beter ağladı

doktor üstüne gitmeyin o anda başka birşeye dikkatini çekin dedi sizi ısırırsa canımı acıttın bile demeyin hele hele bak ben senin elini ısırsam senin de canın acır gibi şeylere kalkışmayın dedi yani anlayacağınız şaştım kaldım ne yapacağım nasıll bir sinir küpü oldu çıktı başıma

antalya inanılmaz sıcak kızlar şu an üstümdeki t-shirt su gibi yani ben bir duş alayım en iyisi eşimden fırsat bulaursam gelirim gene

Selammmmm ben geldim tatil bitti :((( ne kadar çabuk geçti anlamadım .Derin in 1 azısına denk geldik tatilde aman yarabiim 3 kişi telef olduk dönerken yolda da çok zorlandık kız kardeşim Derin ve ben arkadayız ama O babasınıda arkada istiyor çok zorlıyor bu aralar bizi çok allahım sen sabır ver diyorum ama valla bazen patlatasım geliyor neyse ki çavuk geçiyor .

Hülya cım canım hoşgeldin çok sıkıntılı bir dönem olmuş gerçekten inşallah yeni şehrinize çabucak alışırsınız .Su çiçeği çok ciddi geçmiş olsun iyi ki hamileliğinde denk gelmemiş aslında bir arkadaşım 31 yaşında bebek düşünüyor ve su çiçeği aşısı tutmadığından aşı oldu bir sorun olmasın diye neyse bununla geçmiş olsun hayatım çok özledim seni valla ...

Tabii ki burayı kızların hepsini çok özledim internet vardı otelde ama inanın fırsat olmadı .Aylin gitmiş çok .ok çok üzüldüm inşallah yakın zamanda döner .
AAAAAA Kızlar biz Sibelle buluştuk ya Çınarı görmeniz lazım o kadar tatlı ki nasıl masum nasıl akıllı canalrım sırf tanışmak için yollarını değiştirmişler yarım saat te olsa görüştük ..

Öyle yanii siz de ne var ne yok

esen zuhal sık sık uğrayın kızlar ya:)
özlem sende hoşgeldin canım bu küçük yaramazlar en sabırlı insanları bile çileden çıkarıyorlar benim sesim apartmanda yankılanıyormuş haberini aldım:( ama çok zor çok ..
dün parka götürdüm ömer yusufu kaydırağa tersten emekliyerek tırmanıyor düşünün yani bu erkek çocukları hep tırmansın zıplasın sarksın genlerinde var:(((

kimse uğramamış bugün pek buraya

kızlar genital bölgemde mantar olmuş dünden kaşıntı vardı gece çoğaldı sabah doktora gittim fitil verdi ilaç ve merhem nasıl insanı rahatsız edici bir şey anlatamam çok kaşınıyor ve acıyor umarım yarın fayda göstermeye başlar ilaçlar
ablam benim mayomu giymişti acaba ondan mı ama yıkadım giymeden önce çok kötü bir şeymiş ya daha önce hiç olmamıştı

Zuhal geçmiş olsun yazında mantar işkence gıbıdır...bu aradfa erdemdede ısırma başladı her yerim mosmor...
Aylini geri istiyoruz kampanya başlatalım..

selam kızlarr.

biz de döndük bugun evimize. nerdeyse bır ay olacaktı artık babamızın canına tak edınce geldık ıstemeye ıztemeye. valla orda nerdeyse hıcbıseye elımı surmedım annecım sagolsun. ekmek elden su göldendi resmen ya:))) bıde tabı havalar serındı. şimdi pişiyorum tabı olusta. cok şükür kazasız hastalıksız atlattık karadenız turumuzu. bızımkı benımle vakıt gecırmekten acayıp baglandı bana bakalım napcaz. kadınlar hıc bakmıyo ılk kez gordugu erkeklere bıle sırıtyıo. benımle bı cılvelesmeler gorsenız. tepeme cıkıyo ısırıyo cimcikliyo kahkahalar atıyo bıde, sımsıkı kucak kucak yapıyo bayılıyorum tabı bende...

sızlerde ıyısınız umarım. hepınızı cok ozledım.

sağol şafakçım özlem siz de hoşgeldiniz

bugün biraz daha iyiyim ama çok tatlı ama bir o kadar beter kaşınıyor bu meret ya

kızlar ben mi kaçırdım ben aylini tatile gitti diye biliyorum yoksa başka bir olay mı var

bugün bütün günümü zeyneple geçirdim eşim satranç oynamaya gitti arkadaşlarıyla bütün gün vıcık vıcık terledik üstüme yapıştı resmen zeynep bir yorulmuşum sormayın

günaydın kızlar
özlem hoşgeldin canım oh 1 ay iyi dinlenmişsin canım.
zuhalcim sanada çoook geçmiş olsun.
bende birazdan avşa yolcusuyum be gün kalıcaz eve dönünce 2 gün sonrada annemlerin yazlığına gidip 1 hafta kalıcaz 15 gün yokum kısmetse beni unutmayın küserim:(
hepinizi çok öpüyorum allaha emanet olun....

slm kızlar, öncelikle hülyacım hoşgeldin canım.. büyük geçmiş olsun,hem ev taşıma hem suçiçeği kötü denk gelmiş. umarım şimdş iyisindir,
huriyecim sende hoşgeldin.. tatil iyide eve dönüş iş güç onları hiç sormayalım dimi :)neyse umarım iyi eğlenmişsindir sende...
şafakcım seni erdem paşamızı kocaman öpüyoruz sende yazlıkdasın galiba.. sizede iyi eğlenceler canım,
ve özlemcimm sende hoşgeldin,, bak okadar sıkıntı etmiştin kendine oteli herşey yolunda gitmiş senin adına çok sevindim canım.. hem sibellede buluşup görüşmüşsünüz resimlerini gördük facede sizin adınıza çok sevindik. vee düğün tatil resimlerini merakla bekliyoruzz..
ve asiş en sona sen kaldın kızz tatil için.. ben sezonu açtım sende kapat bari :)) hadi bakalım sanada iyi eğlenceler canım.
ve gelelim bize bizde bişey yok kızlar evdeyiz annem memlekette babam bende,, biliyorsunuz benim tadilat boya badana işlerim vardı onları yaptırdım, temizliğimde bitti mis gibi oturuyorum rabbim ağız tadıyla oturup kirletmeyi nasip etsin , berra çok iştahsız hiç kilo almıyor doktorada gitmedik nezamandır çok şükür hasta olmadı ,doktorumuza kızmıştık o yüzden gitmiyoruz, yeni bi doktor abca bulmamız lazım gerçi hepsi aynı bu doktorların ama... neyse çok uzattım bi kaçgün girmeyince çenem düşmüş :)))
hepinizi kocaman öpüyoruzz

Ayyy pardon özlemciğim seni unutmuşum sende hoşgeldin canım..
Ohh 1 ay iyi tatil yaptın.. Ekmek elden su gölden,,yakışır arkadaşımıza.. Bütün kış çalıştınız ençok sizler hak ediyorsunuz böyle tatilleri..seni ve utkucuğumu kocaman öpüyorum

sağolun kızlar hosbuldum. cok sıcak ya burası zor geldı valla hem sıcak hem ev işleri:(( tatıle daha cıkmayanlardanım bende yani deniz kum güneş olayına. eşim 13 üne yer ayırttı izmire gıtcez.o tarafta otel bakıyoruz işte. 5 gün falan oteel. ıkı gunde kayınvaldelerde kalırız doneriz inş. aylinin dedıgı yerlerden bırınde karar kıldık gbı özdere de.

asiyecim iyi tatıller sıze de.bol bol dinlen.

sümmeyyecigim allah agız tatıyla oturmanızı nasıp etsın ne guzel olur yeni eşya temiz duvar mis gibi...
ozlemcıgım hoş geldin tatlım mis gibi karadeniz sonrası istanbul bogucu gelir ..
asiyecigim iyi tatiller tatlım..darısı benım başıma..

Selam kızlar ...

Özlemcim hoşgeldin hayatım gördüm resimleri nasıl imrendim valla yemyeşil mis gibi yüksek oksijen çok şanslısınız vallahi ..

Şafak yokmu daha planınız bizim oteli yemekleri saymazsak tavsiye edebilirim yemyeşildi hiç off demedik ..

Sümeyye nerde ayol resimler çatlıyorum meraktan koydun mu ben mi kaçırdım ...

Derin ateşlendi kızlar ctesi akşamüzeri dün geceye kadar düşmedi ateşi bugün dr.daydık viral boğaz enf.ilaç vermedi dişinde bir problem var onu çözemedik ne olduğunu ama çok şükür bugun ateşi düştü çarşamba tekrar kontr. 400 gr zayıflamış .Ama boyu 4 cm kadar uzamış 1 ayda .Kuduzluk hat safhada canıma okuyor benim perişanım :(((

merhaba annişler ohh tatili güzel geçenlere yenilerini geçirmeyi dilerim..özlemcim hoşgeldin...zuhalcim geçmiş olsun,acil şifalar ve kaşıntısız günler diliyorum bende olmuştum biara çok kötü..huriyecim,asiyecim ve şafakcım umarım sizlerde iyisinizdir..özlemcim karadenizden sonra gerçekten istanbul boğucu bende şuan istanbuldayım yani tatil yapamayanlardanım bu arada özlemcim istanbulda hangi okuldasın bende 2011 özür grubu tayiniyle buraya gelicem bakalım inşallah hayırlısı olur...sümeyyecim seninde ev tadilatın ve temizliğin hayırlı olsun güle güle otur..bende Tuğrayla ve dişleriyle,iştahsızlığıyla uğraşıyorum,bugün evlilik yıldönümümüz..kocişimle yemeğe çıkarız ,gezeriz biraz..öpüldünüz..

Son düzenleme:
ya bızde tatıl planı yapıyoruz daha yerımız haxır degıl. 13 unde ızmıre ucagımız bakalım artık. herkes ramazanda gıtmeyı dsunmus galıba heryer dolu ve daha pahalı nerdeyse. bız eşimin izni nedenıyle kaldık bu tarıhe bakalıma rtık.

Malesef özlemcigim bu yazda samsundayız oyle gözüküyor eşimin işleri çok yogun..hatta ben okadar tatil tatil diye sayıkladım ki anlayışsız davranarak eşimide bunalttım napalım hayırlısı olsun...kızgınlıkla 5 yıl tatil düşünmuyorum bile dedi ..umarım anlık kızgınlıkla oyle söylemiştir..gerçi yazlıktayız denizde var kumda güneşte ama insan farklı ortam arıyor..iş stresi olmadadn zaman geçirmek istıyorben tatile erdemle gitmek istiyorum çok yorucu olmasındanda korkmuyor degilim en azından magzada cocuk stresi yaşamıyorum ..tatilde bakıcımız olmayacak eşimde bende ne kadar dinleneceksek ogluşuma tatil ..

Back
X