2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

huriyecim hosgeldın.hayırlısı olsun bakıcınız konusunda. bencede herseyı en bastan konusun. ev işi hıc yapmasın gerekırse ama cocukla tam ılgılensın. benımkıde cok zor bezletıyo. oyunlar bınbır taklalar karsısında nası tekme savuruyo canımı acıtıyo. normaldede yapıyo kzııyorum ama devam edıyo valla.bezlerken ona da gıkımızı cıkaramıyoz tabı. her banyodan cıkısta kızılca kıyamet kopuyo. yatsak hep banyoda uyar beyefendıye.boyle boyle buyuyolar işte napalım. annelik zor zanaat...

Selam kızlar naber bir bakayım dedim .
Huriyecim bakıcınız hayılrlı olsun inşallah sorun yaşamadan devam edersiniz

slm kızlar ....huriyecigim bakıcınız hayırlı olsun..bu donemlerde ev işi ve çocuk bakıcı ıçın agır olur bana haftada 3 gun gelen kadın vardı kışa hergun gelicek erdem çok hareketli oldu kadının canına okuyor hiç birşey yaptırmıyor ona yemek işimizdende o sorumlu o yuzden temizlik sorumlulugunu tamamne ustunden kaldırdım..yoksa kaçacaktı elımden cok zorlanıyorum vs..demeye başladı biz okadar onu severken o ayrılma hayallerı kuruyormuş erdemi dr goturmustum kansız buldu oglumu erdemı bu problemi hep vardı zaten kış boyunca kan ılacı kullandık banamısın demedı sol gozdede kayma olabılır dedı de bunalrı bakıcıya anlattım alındı ..goz kayması korkudan oluşurmuşda iştahsız çocuk ben ne yapsamda olmuyor strese gırdım vs..demeye başladı ayrılmak ıstıyorum dedı biz seni sevciyoruz sninle mutluyuz erdem benımde elımden hapur hupur yemek yıyen cocuk degıl kı sen uzerıne alınıyorsun dedım gorumcem konustu neyse kendıne geldı şimdilik devam ama çok zorlanıyor

elden bu kadar sevgi oluyor demekki..bende erdemi hiç bıarakmaz falan dıye dusunuyordum eline dogmuştu 1.5 sene daha sabretsem kreş vakti 3 yaşında kreşe yolluycam ..

selam kızlar biz iyiyiz sizler nasılsınız
sadece çok sıkıldık hafta sonu belek e kaçamak yapalım dedik ama otel fiyatları uçmuş gitmiş bayrama gidelim diyoruz belki kemere ama daha bir aydan fazla var ve ben zeynep söz konusu olduğunda hiç güvenemiyorum sabahtan çıkar akşama dönüş yaparız belki belek çok yakın bize

ben ankarada ya da şırnakta otursaydım ya da karadenizde bir şehirde bu kadar insan beni arar mıydı evdemisiniz tatile size gelecektik diye merak ediyorum ben de beni oralarda otursam da gelip beni görecek kişileri kabul ediyorum

çok sinir oldum 3 senedir aramayan sormayan arkadaşım sidede oturduğumuzu duymuş size geleceğiz de diyemiyor tanıdığınız otel var mı diye aramış sanki ben hergün otelcilerle haşır neşir oluyorum da ben de bize gelirdiniz ama biz de hafta sonu yokuz dedim ama yalan da değil yani ne sinir bir durum ya öyle değil mi kızlar

ya evet hep yazlıgı olanlar falan aynı seyden sıkayet edıyor. hafta sonu ıcın gdınce cagırmadıklarımız surat asıyor falan dıyolar. ne rahat bu ınsanlar ben anlamıyorum valla.

şafakcım hayırlsıı olsun. ama baskasının cocugunun sorumlulugu daha zordur elbette.biz okulda koca cocuk oldukları halde oyle hıssedıyoruz mesela.

selam kızlar nasılsınız
zeynep bir haftadır ateşli önce dişlere sonra da aşımıza bağladık ama doktora söyledim ateşi bir türlü düşmüyor diye kültür yaptı temiz çıktı ama sonuç çıkmadan antibiyotiğe başladı viral enfeksiyon dedi öpmeden nefes yoluyla geçmiş büyük ihtimalle dedi şimdi iyi çok şükür

antalya çok sıcak oruç tutmak bayağı bir zorlayıcı kızlar ama şükür bu sene ilk defa hepsini tutmayı hedefliyorum Allah sizin de oruçlarınızı kabul etsin

bayram için gideceğimiz otele karar verdik kemerde belpınar club otel kişibaşı 117 lira internette bayağı iyi yorumlar ama herşey zeynebe bağlı inşallah hastalanmaz paramızın yandığına değil ama bayramımız zehir olur umarım herşey yolunda gider

bu arada hala kursa devam ediyorum işin gerçeği biraz sıkıldım artık haftaya cuma bitiyor pazartesi de bizim okullar başlıyor yani hiç nefes almadan tekrar koşuşturmaca o yüzden bayram kaçamağı çok iyi olacak bizim için

kendinize iyi bakın bu arada ben bir kaç gündür giremiyordum siteye e-mail adresimle alakalı bir sorundan dolayı ama hallettiler sağolsunlar

kızlar herkes nerede yahu

slm hanımlar sopalı ve altı şilteli yürüteçler var onlardan kullanmış olanınız varmı birilerine vermeyi düşünüyorsanız bana özel mesaj atabilirmisiniz ilginize şimdiden teşekkürler hepimiz anneyiz opuyorumnanaktan

ya kızlar nerdesiniz kaç gündür kimse girmiyor face takılıyoruz demiş asiye özlem özel mesaj attım ama daha görmedi biri lütfen şu face adreslerini özelden atsın inanın ben çok sıkıldım ya sizlerle konuşmak meğer ne mühim bir şey haline gelmiş benim hayatımda doluluğumuzu boşaltma yeriymiş burası ama kaç gündür kimse girmiyor

mrb herkese.terkedilmiş topik.neden acaba merak ettim.bence sabit olmaktanda çıkarsınlar çünkü 2009 anneleri paylaşmaktan hoşlanmıyor galiba.

ewet aynen Bebiş yaa..o kadar alışmıştım ki çok katılamasam bile en azından okumaktan takip etmekten keyif alıyodum...face açmadığım için kimseyle konuşamıyorum..

Back
X