Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
asiye seni görmek ne güzel,hep sen açardın dükkanı hadi yine devam açmaya.elifezgi ben de çalışıyorum ama öğleden sonraları evdeyim.oğlunun akranlarıyla oynamasına fırsat sağlamaya çalış,ayrıca kızlar galiba daha uyanık oluyor ilk yaşlarda benim kızımla yeğenimin arasında 2 gün var ama farklı özellikteler.bence fazla dert etme parka felan götür,sosyal ortamlarda bulunsun.
komşucum merabaaaa (bebiş)
nasılsın bak karşılaştık yine...çoktandır görüşemiyoruz...
merhabalr ben de 9,02,2009 doğumlu bir erkek çocuğun annesiyim. buraya hiç yazmamıştım. umarım güzel paylaşımlarımız olur.
hamileliğimin ilk aylarından itibaren bebeğimin gelişimini hafta hafta doğumdan sonra ise ay aya takip ettim. 1 yaşına doğru ise çocuğumun bakımının hafifilediğini hissedip ay ay internetten gelişim sürecini okumaya ara verdim.
şimdi ise problem sinyalleri alıyorum çocuğumdan. mızlaması beni çok rahatsız ediyor. gece uyurken sağdan sola dönerken bile mızlıyor. her şeyi ağlayarak yaptırıyor. tekrar başladık kendimiz eğitmeye.
bir de benim çocuğumu karşılaştırabileceğim akranları yok. ne zamanki yanına akranı biri geliyor o zaman çocuğumun çok bebeksi olduğuna karar verdim. ilk zaman kişilik farklılığıdır dedim ama şimdi bebeksi olduğunu düşünüyorum. bunu da onunla yeteri kadar değerli vakit geçirmediğime bağlıyorum.
şimdi ona daha fazla vakit ayırmak istiyorum.işten çıkıp eve gittiğimde saat 5,30 oluyor, 8de uyuyoruz.yani akşam 2,5 saatimiz var ama hiç mi yemek hazırlayıp yemeyeceğiz, başka işim olmyacak benim.
sabah da erken uyanıyor.yaklaşık 1,5 saat da sabah vaktim var. vakit tabiki sadece oğlumun değil kahvaltı+ hazırlık+ufak tefek işler de var.
sizin nasıl geçiyor hayat? çalışan anneler var mı aranızda?
merhabalar kizlar
uzun zamandir pek ziyaret edemiyodum , cunku ikinci bebis geliyo diye bir kac aydir baska topiklere takiliyodum.
bu arada ikinci bebis araligin 20 sine gelmesi pilanlaniyo, bakalim saglikla gelsinde :Saruboceq:
umarim herkesin durumu iyidir
bisey sorucaktim!!!!! hamileyken göbel topigimiz vardi ara ara bulamadim bir hal oldum, acaba kapatildimi yoksa benmi bulamiyorum, topigi bulan biri varsa buraya yazabilirse cook sevinirim.
herkese iyi aksamlar, ara ara gelip yazmak isterim ve sizlerden haber almak isterim:1hug: