Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sanırım cnm ama tam emın dıılım o duz dıılde assa doğru katlanıyosu ufacık bısı oluyo bı sılkeledı tekrar araba oldu cok kullanıslı bıseydı ama carsıya gıdersem sana modelını oğrenebıllırım yada yarın ararım magazayı sorarım cnm senın ıcın
ay bi dönence alamadım hee bana fikir verin fısher prıce nın yağmur ormanları var bıde kelebekler ruyası kafam karıstı be
cimcime cnm dr neden izin vermedi tatile bende samsuna gitmeyi düşünüyordum mayısta uçagamı izin vermedikiÖzlemcim cnm basiniz saolsun cok üzüldüm Allah geride kalanlara saglik uzun ömür versin cnm
cok yorma kendini cnm aksamda bebegi emzirdikten sonra git sicak bi dus al yanina kakao yada cay yap git uyu .... dinlen biraz uyku iyi geliyor böyle zamanlarda mirmirmirmir
kizlar söylemeyi unuttum biz doktorumuza haziran ayinda tatile gitmek istedigimizi söyledik doktorumuzda 6 ay daha bekleyin sonra gidin ondan önce gidilmesi riskli olur dedi
anneme yazdim msnden gelemicegimi oda kendini hazirlamisti gelicez diye herkez bekliyordu ....tamam kizim yazmis
en cok aslinda dedemler icin gitmek istiyordum ben ins. torunlarini görmek nasip olur onlara ,asil onlar icin üzüldümmm cok bekliyorlardi rabbim onlara ve herkeze uzun ömür versin 90 a merdiven dayadilar massallahhhhh :Saruboceq:
Canım yanlış bilgi v ermöek istemem ben aşı karnemizde yazanları yazdım ama bildiğim kadarıyla zatürre aşısının adı pnömokok ishal aşısını da dr yapalım dedi tamam dedim bende ama okuduklarım kafamı karıştırdı birde hadi belli bir zamana kadar koruduk diyelim bebekleri ama okula başlayınca da faydası olmazmı bu aşıların ?canım benim basın sağolsun allah ailesine yakınlarına sabır ve uzun ömürler versin...
asılar hakkında 1-2 sorum oluck
benim ilk hastanede hepatit b oldu
1, ay hepatit b oldu
2,ay yani 2 nisanda gideceğiz verem-karma-ve zature olucak...saglık ocaklarıda yapıyormus ücretsiz isterseniz oraya yaptırabilirsiniz dedi...
ama doktor dedi zatureyide yapmak isterler 3 ü cok agır gelir dedi zatureyi 1 hafta sonra yaptırın dedi...pnömokok ve rota bunları söylemedi....
bu arada rotayı bazıları yaptırmıyor tam tesir etmiyormus ...tekrar ishal olunabiliyormus..arkadasımın kardesi dr o söylemiş...hani yapılırsa zararı yok ama yararıda olmayabiliyormus
ben yinede yaptırcam ama ne olur ne olmaz her asısı tam olsun
dısardan alınıyormus 150 tl imiş sanırım ..agıza damlatıyormus dr...
saglıkla kalın kuzucuklara iyi bakın
Sevgicim istediğin tarz bir puseti ablam kullanıyor dolaylı olarak bizde tabii bak gönderiyorum linkini bak bakalım çok raha sürüşü katlaması yazlık gibi görünüyor ama yağmurluğu ve ayak örtüsü var Chicco Multiway Baston Puset 2008 Sezonçiğdem sen sorunca ikisinide inceledim pek fark yok bence aralarında hatta ikiside aynı :)) bende istiyorum aslında ama kaç ay kullanılırki bunlar çokta ucuz değiller çünki 2 ay kullanılıp köşeye kaldırılıcak bişeyse:uhm:
Canım tam olarak nereye koymak istiyorsun isminin yazdığı yeremi mesajlarının altına mı yoksa yoksa bebeklerimizin giysileriyle koyduğumuz yeremiarkadaşlar banada ögretirmisiniz bende kızımın fotorafını koymak istiyorum nasıl yapıyorsunuz önceden de yazmıştım
Sağol Canan cım amin inşallah senin mesajını okurken elimdeydi çayım biraz daha iyiyim .
Canım aşıları sormuşsun hastanede hepatit b 1.ayında hepatit b aşısı yapılıyor .2.ayda 5'li karma ve pnömokok ve rota ( yani ishal aşısı ) 3.ay = bcg aşısı 4.ay= 5'li karma ve pnömokok ve rota 5.ay = boş 6.ay:=4.ayın aynı ama onda çocuk felçi de var
Canım yanlış bilgi v ermöek istemem ben aşı karnemizde yazanları yazdım ama bildiğim kadarıyla zatürre aşısının adı pnömokok ishal aşısını da dr yapalım dedi tamam dedim bende ama okuduklarım kafamı karıştırdı birde hadi belli bir zamana kadar koruduk diyelim bebekleri ama okula başlayınca da faydası olmazmı bu aşıların ?
Sevgicim istediğin tarz bir puseti ablam kullanıyor dolaylı olarak bizde tabii bak gönderiyorum linkini bak bakalım çok raha sürüşü katlaması yazlık gibi görünüyor ama yağmurluğu ve ayak örtüsü var Chicco Multiway Baston Puset 2008 Sezon