2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

iyigeceler kızlar benim bebeiş hala kaka yapmadı en son dün sabah saatlerinde yapmıştı önceden gaz çıkarırken kadada buşalıyordu bezine azda olsa şimdi oda yok ne zaman telaşlanıyım sizce...

ya benim banyom müsait ama kullanan kimseyi tanımıyorum birde çok buruşturursa yada bir süre bende klimayla idare edeyim ay doymadım canım alışveriş yapmak istiyor :))))
Sevgi canım 3 . günden sonra endişelenmeye başlıyorsun 4.gün müdahale ediyorlar 1- 2 damla zeytinyağ içirsen zararı olurmu kızlar yaa

Yaa hep okuyorum okuyorum yazacam oğlan durmuyo artık çok gerildim ben bi patlıcam hangi şanslı kişiye rasgelcek bilmiyom bakalım
Özlem kurutma makinası çok güzel olmalı heralde yıka kurut ohhh bide otomatik ütü yapan bi makina olsa süper ötesi olurr

Kızlar adet olan var mı?? Ben oldum bugün bitti 3 gün sürdü zaten benim doğumdan sonra 3-5 gün kanamam oldu azcıktı zaten sonra kesildi adet acaba erken mi oldum

iyi geceler kızlar arada bir bakıp kaçıyorum bizim oglanla ugraşmaktan hiçbir şeye fırsat bulamıyorum. uykusu çok hafif hemen uyanıyor.kafamçokkarıştı
Zeytin yağ konusuna gelince bir çay kaşıgı içirilebinirmiş banada ablam söyledi dr konuşurken duymuş. herkese iyi uykularmirmirmirmir

benimde 40ım çıkalı 1hafta oldu hala az az kan geliyor dr gittim enfeksiyon kapmışım ilaç verdi çok sinir bişey vaginanın içine şırıngaya benzer şeyle ilacı sıkıyosunkafamçokkarıştı gerçekten kadın olmak çok zorkötükedihüso çok dikkatli olmalıyız

Yaa hep okuyorum okuyorum yazacam oğlan durmuyo artık çok gerildim ben bi patlıcam hangi şanslı kişiye rasgelcek bilmiyom bakalım
Özlem kurutma makinası çok güzel olmalı heralde yıka kurut ohhh bide otomatik ütü yapan bi makina olsa süper ötesi olurr

Kızlar adet olan var mı?? Ben oldum bugün bitti 3 gün sürdü zaten benim doğumdan sonra 3-5 gün kanamam oldu azcıktı zaten sonra kesildi adet acaba erken mi oldum
ya yemin ederim mesajı yazarken aklıma geldi birde ütü yapan makina olsa diye zira Derin'in giyisielrinin yarısı çamaşırlıkta ütüyü bekliyor burda takıldım kaldım keşke ütüleseydim
senin canın neden sıkkın

ben kaçar kızlar herkese iyi uykular umarım bebekler 7 den önce uyanmaz inşallahhhhhh aminnnnnn

yeşil kakayı ciddiye alın arkadaşlar kızımın kakası yeşile döndükten sonra ishal olmuştu doktor kakasını tahlil yaptı ağız yolula bilmem ne bakterisi almış dedi çocuğuma kilo aldırmadı o ishal testin kağıdında a kakanın rengi kıvamı falanı filanı gibi şeyler yazıyordu normal kaka rengi kahverengiymiş sarıya dönük

kizlar günaydin
biz gece uyandik oglusumla hic uyumadi
bi topik var bebeginizi kac defa besliyorsunuz diye bende geceleri bir iki defa uyaniyor yazmistim nazarmi degdi ne
5 haftadir hic böyle huzursuz olmamisti
cok uykusuzum kizlar ya tamda gününe denk geldi :(( ne güzel uykumu aliyordum geceleri :((

annem in 40 i cikmasina az kaldi artik uykusuz geceler basliyabilir dedi galiba bizim oglan

Son düzenleyen: Moderatör:
özlemcim bende istiyorum kurutma makinasi ama hic yerim yok camasir makinam bile mutfakta duruyor .....bende bazen arka arkaya yikiyorum bütün ev camasir oluyor askilikta yer kalmiyor .kaleriferler yandigi icin hayla onlarin üstüne asiyorum hem evde nemlenmis oluyor yerimseniben

herkese selam.kızlar bişey sorcam.biz şimdi emzirdiğimiz için hangi ağrı kesicileri kullanabiliriz.bilgisi olan varmı?dün diş doktorundaydım.kanal tedavisi yaptırdım dişime.dün akşamdan beri çok fena ağrıyor.off çok sinir bozucu.ağrı kesici kullanan varmı hangisin kullanıyorsunuz.acil cevap..

canim gecmis olsn dis agrisi cok kötü ya
parasetamol kullanabilirsin diye biliyorum ama genede bi arastir
ilac almaktansa bide papatya cayini demle ,pamugu bandirip disinin agriyan tarafina koy
papatya cayininda agri kesici özelligi var hayatim hem ilac almamis olursun dogal yolla agrin hafiflemis olur

gecmis olsun cnm tekrardan

herkese selam.kızlar bişey sorcam.biz şimdi emzirdiğimiz için hangi ağrı kesicileri kullanabiliriz.bilgisi olan varmı?dün diş doktorundaydım.kanal tedavisi yaptırdım dişime.dün akşamdan beri çok fena ağrıyor.off çok sinir bozucu.ağrı kesici kullanan varmı hangisin kullanıyorsunuz.acil cevap..

bana doğum yaptığım hastaneden taburcu olurken etolfort diye bir ağrı kesici verildi içtim bikaç sefer süte zararı olsa vermezlerdi heralde bir hamileyken ben minoset kullanıyordum emziren annelerde kullanabilirmiş

BıR TÜRKıYE MASALI
Bekçi
Devlet bir gün geniş ve boş bir araziye geceleri göz kulak olacak, 500 TL maaşla, bir bekçi işe almaya karar verir.
Bir süre sonra düşünülür ;
‘’Peki talimatlar olmadan bekçi işini nasıl yapacak’’
Bir planlama birimi kurulur ve planlamayı yapmak üzere, 750’şer TL maaşla, iki kişi işe alınır.
Bir süre sonra
‘’ışleri yapıp yapmadıklarını nasıl kontrol edeceğiz’’ diye düşünülerek, 1.000’er TL maaşla, iki denetmen işe alınır, biri denetim yapar diğeri raporları yazar .
Bir süre sonra
‘’ Bunların maaşları hesaplanıp nasıl ödenecek ‘’ diye tartışılır ve 1.500’er TL maaşla, bir malimüsavir, bir katip, bir de istatikçi işe alınır.
Bir süre sonra ;
‘’Peki bunlardan kim sorumlu olacak.’’ Diye düşünülür ve 5.000 TL maaşlı bir müdür ve 3.000’er TL maaşla iki de müdür yardımcısı işe alınır.
Bir süre sonra, ülkede ekonomik kriz çıkar ve bütçedeki masrafları kısmak için bekçi işten çıkartılır...

cimcime beyazbulut çok sağolun arkadaşlar evde minoset var hemen ali ondan bi tane çok fenayım valla cimcime papatya falan kesmez bu ağrıyı.çok sağolun kızlar.a.s.

canancım senin tickerın ne güzel olmuş öyle
tan'ın resmindeki renklerle tam uyum :)
10 numara ;)

kızlar emzırme onlüğünü sordum sıteyı arayıp arkası yokmus sadece onu kapatıyomus dun gene cıktık carsıya ve bızımkı yemı emzırmeme rağmen zırladı yol boyu arabaya bıner bınmez actık allah en verdıyse battanıyeyı kapattım artık ya bıde dide sureklı kucamda olmak ıstıyo her aklına geldınde emecek kucamda uyuyo kucamda uyanıo çiş meselesını bıle kucamda halledıyo ruyamda bıel artık dıdenın duzelmıcenı alıstıgını bole devam etcenı goordum kabus gıbı yaa

çiğdemcim biraz daha gayret et
bir süre sonra insan rahatlıyor
2 ayıı tamamladıktan sonra yavaş yavaş o meme manyaklığı gidiyor

Back
X