2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ya benim oğlum 36 günlük 15 günlükken falan yüzünde sivilceler çıkmıştı özel hastaneye çocuk doktoruna götürdüm geçer dedi ilaçta vermedi
sağlık ocağına götürdüm oda öyle dedi ama geçmedi
hatta boynunda kulağının içinde arkasında bile var
hatta kulağındakiler ve boynundakiler kıyafetine sarı renkte bulaşıyor
yara gibi sanki gördükçe hem sinir oluyprum hemde içim sızlıyor
sizlerde varmı böyle şeyler
ve ben hergün ellerini ve boynunu ıslak mendille siliyorum
kulağının arkasına da bugün dayanamayıp zinco pişik kreminden sürdüm
gün aşırı yıkadığım halde böle oldu
sinirlerim bozuluyor ya

canım bence yüzüne ıslak mendil sürmek temiz bir mendille ılık suyla temizle benim kızında yüzünde var ama alerji gibi bizimki sormadımda doktora neden oluyor bende merak ediyorum

beyazbulutcum 10 dakika kaynatma çok fazla...biberon ve emzikleri ateşte kaynatmayın diyorlar...üzerine kaynamış su döküyorum ben 3-4 dakikada çıkarıyorum hemen...zaten biberonların kullanma talimatında da öyle yazıyor...gerçi arçeliğin bebeğim sterilazatörünü aldım e-bebek ten...o da çok işime yarıyor..üstelik 20 tl kızlar..aklınızda bulunsun...bir de eğer tek emzik kullanıyorsanız mutlaka ayda bir değiştirin...

evet ya rengi filan bi tuhaf oldu yenisini alıyım barı bugün nebilim herkes farklı söylüyor arkadaşım yarım saat kaynat demişti bana:1shok:

emekbebek canım geçmiş olsun ıslak mendille değildi normal bezle suyla silsen tahriş edebilir yüzünü ısalk mendil
kızlar bebeğim emerken bağırsaklarından ses geliyo arada dikkatimi çekiyo sizdede varmı böyle bişey ve kaksı için ben doktora demiştim çok sulu yapıyo hatta bi kaç kere gördüm su çıkarttırıyo sonra yapıyo doktorun dediği kanlı kokulu olmadığı sürece problem yok dedi
çok şükür hergün rahatla yapıyo yapana kadarda çok sıkınıyo sonra bi rahatlıyoki sormayın

emekbebek canım geçmiş olsun ıslak mendille değildi normal bezle suyla silsen tahriş edebilir yüzünü ısalk mendil
kızlar bebeğim emerken bağırsaklarından ses geliyo arada dikkatimi çekiyo sizdede varmı böyle bişey ve kaksı için ben doktora demiştim çok sulu yapıyo hatta bi kaç kere gördüm su çıkarttırıyo sonra yapıyo doktorun dediği kanlı kokulu olmadığı sürece problem yok dedi
çok şükür hergün rahatla yapıyo yapana kadarda çok sıkınıyo sonra bi rahatlıyoki sormayın

evet emerken bizimkininde bağarsaklarından ses geliyor gazını çıkarınca kesiliyor benim kızım hergün yapamıyor kakasını yapıncada kokuyor kokması kötümüymüş:uhm:

KIZLaar gecmisi okuyamadim cok zamanip yok yazip cikicam bugün doktora gittik kadin dok.
yaklasik iki haftada 2 kilo vermisim simdi 61 kiloyum toplam 14 kilo verdim

kontrolde hersey yolundaymis ama bana hastanelerde gimlastik kurslari var oraya git dedi
karin kaslarinin tekrardan düzelmesi icin .......... ama ben gitmicem evde yaparim sanki hic bilmiyoruz karin kasinin nasil calistigini :mymeka:

simdilik kendime dogum kontrol hapi yazdirdim ama suanda alamicam cünki gene baya yüklü alisveris yaptim :)))))) bu gidisle bu adam beni bosayivericek

bizim yasagimiz kalkti malesef :((( ama bu birkac gün beni rahat birak dedim esime :)) bide sen kalk oyun oyna sonra ise git iste yorgun gel gene oyna bol bol dedim anladi tabii bahane bulmaya calistimi :))
doktoruma sordum biraz aciycak dedi
cünki hamileyken adet olmadigimiz icin orasi kuruyormus cok kuru kaldigi icin aciyormus :(((
offf öyle yada böyle kacis yok bi gün basim agriyor diger gün bebek uyumadi uykum var eeeeee ücüncü gün ne bahane dicem ben laelaelaelaelae
bana bahaneler bulun kizlar nolurrrrrrrrrrrrrr sositososito

3 ay sonra gene cagirdi kadin doktorum kanser testi icin
en son hamilelikten önce yaptirmistim hamilelikte gerek görmedi 3 ay sonra gel yapalim dedi
neden bugün yapmadikiiiiiiiiiiiiiiiiii ayy cok uzun süre degilmi ya

simdi bende ilac aldim koltugumdaki kako lekelerini cikartmak icin umarim cikar :(( denemedigim sey kalmadi
bilgisi olan nolur yazsin baska neler deniyebilirim
simdi denicem aldigim ilaci okadar para veriyoruz ilaclara ama hic bi fayda etmiyor :((

Son düzenleyen: Moderatör:
canan ne çok şey yapmışın öyle benimde kontrole gitmem lazım ama bekliyorum eşim izin alamıyor buaralar hastanede uzak tek başıma bebekle gidemem

sevgicim bende hastaneye degil normal kadin dogum doktoruma gittim

ayy unuttum yarinda kalca cikikligi icin doktora gidicez ins. bisey cikmaz
sevgicim sizde gitmediniz dimi kalca cikikligi icin doktora ?
aklinda bulunsun ben bugün aradim randevu almak icin ortopedi doktorunu sadece carsamba günleri bakiyorlarmis bebeklere .... ee carsambalarida esim calisiyor baska gün yapalim dedim olmaz dediler esim bizi birakicak tek dönücez eve.... neyse kadin dediki haftaya verebilirim gün ama gec nekadar erken yapilirsa okadar iyi dedi
ondan mecbur yarin öyle yapicaz aman canim sende yaptirmadiysan biran önce gidin doktora
tek bebekle biraz zor oluyor benim icinde cünki yollari cok iyi bilmiyorum umarim yarin kaybolmam :)))
bide tam neo nazilerin oraya gidicem :((((

Son düzenleyen: Moderatör:
sevgicim bende hastaneye degil normal kadin dogum doktoruma gittim

ayy unuttum yarinda bel cikikligi icin doktora gidicez ins. bisey cikmaz
sevgicim sizde gitmediniz dimi bel cikikligi icin doktora ?
aklinda bulunsun ben bugün aradim randevu almak icin ortopedi doktorunu sadece carsamba günleri bakiyorlarmis bebeklere .... ee carsambalarida esim calisiyor baska gün yapalim dedim olmaz dediler esim bizi birakicak tek dönücez eve.... neyse kadin dediki haftaya verebilirim gün ama gec nekadar erken yapilirsa okadar iyi dedi
ondan mecbur yarin öyle yapicaz aman canim sende yaptirmadiysan biran önce gidin doktora
tek bebekle biraz zor oluyor benim icinde cünki yollari cok iyi bilmiyorum umarim yarin kaybolmam :)))
bide tam neo nazilerin oraya gidicem :((((

benim doktorm hastnede çalışıyor canım ondan bel çıkıklığımı onun içindemi gitçez doktora ben bilmiyorum kalça çıkılığı için randevu aldım 20 nisande usg çekilcek ama bel çıkılığından haberim yok canım

:utangac: ben yanlis yazmisim hayatim bende kalca cikikligi icin aldim randevu :utangac: kaydirigubbakcemile3

kizlar iki bucuk haftadi bir damla kan gelmiyordu
simdi cok az kan geldi normalmi acaba ???

kızlar tatoş nereye yazmış?? hangi başlık altındA?? feci üzüldüm ya..onca çilenin üstüne bir de boşanma...olacak şey değil...

sevgicim kauçuk emzikler kaynatılmıyor bildiğim kadarıyla,sadece silikonlar kaynatılıyor.kauçuklar aslında soğuk stril edilmesi lazımmış.

kızlar bende pamuk ve su kullanıyorum hala,bizimkinin popoda çok hassas hemen kızarıyor ıslak mendille silince,ayrıca benimkin kakasıda aşırı cıvık ve resmen fışkırtıyor,bağırsaklarda fokur fokur kaynıyor emerken.

canancım kanser testi dediğin sanırım smear testi,benim doktorumda 5.ay falan geçince yapalım dedi.hemen yapılınca oradaki hücreler daha kendini tam olarak yenilemediğinden dolayı kötü sonuç çıkar boşu boşuna canımız sıkılmasın dedi. bu arada sen niye bahane arıyon bakiiim,yazık adamada :oklava: bende bian önce 40ım dolsa diyodumkaydirigubbakcemile3:utangac: şimdide işten dolayı ayrı kaldık,mayısta kociş gelince ufaklığı vercem kaynanama hadi siz biraz dolaşın bakiim dicemdelikafadulden

emekbebk canım bencede ıslak mendille silme,acaba karbonatlı suyla silsen iyi gelebilirmi?hani ağzını temizlemede iyi geliyorya,önce karbonatlı suyla silip biraz bekleyip sonrada sırf suyla silsen.bi araştır bakalım zararı olurmuymuş

hülyacım sen benden çok yaşayacaksın sanırım :)
ben de kauçuk emziklerin kaynatılmayıp sterilizasyon için çözeltiyle temizlenmesi gerektiğini biliyorum
silikon olanları da 10 dak kaynatmak yetiyordu

ben de e-bebekten aldım mama ısıtıcı ve sterilizatör 39.90a
bugün kullanmasakta 6. aydan itibaren gerekecek

benim oğluşun kakası da kokuyor hatta bazen emerken yapıyor ben baygınlık geçiriyorum :)))

tatoşcuma allah kolaylık ve başetme gücü versin
erkek milleti böyle zora gelince kaçmaya hazırlar diyeceğim ama biraz yargısız infaz olacak sanırım

ben doğduğundan beri unibaby yenidoğan kullanıyorum sadece 1 kere pişik oldu
pişik olmasında önemli olan temizlediğimiz bezden ziyade kullandığımız pişik önleyici krem sanırım
mesela benim oğluşu sebamedin baby cream kullanırken pişik yaptı nivea- unibaby- johnson pişik önleyici kremleri kullandım bir sorun olmadı
ama mutlaka her alt açmada güzelde popoya sürmek gerekiyor özellikle anüs ağzına
çünkü pişik oradan başlayıp yayılırmış

bu arada hülyacım karbonatlı su iyi fikir değil bence
ağız ile poponun pH değeri çok farklı daha çok tahriş edebilir

bu arada emerken bağırsaklardan falan ses gelmesi olayı bizde de var
ve tvde dr bunun hava yuttuğunun göstergesiolduğunu söyledi

Back
X