ay sahi söylemeyi unuttum
biz de bugün oğluşu dra götürdük
bir süredir idrarını yaptığı kısımda bezde pembe kan gibi birşeyler görüyorduk
daha önce hastanenin druna götürmüştük idrar tahlili falan yapılmıştı temiz çıkmıştı ama adamın söyledikleri pek tatmin etmemişti beni
kuzenlerin çocuk druna gittik adamı çok sevdik oğluşu çok iyi buldu ve bu olayın 1 yaşına kadar devam edebileceğini söyledi
sizler de görürseniz telaşlanmayın diye yazayım istedim
hatta bundan sonra daha fazla karşılaşabilirsiniz havalar ısınıyor sıvı kaybı fazla olacağından idrar daha konsantre kristalize şekilde atılabilir ve bu da oksijen ile temas ettiğinde kırmızılaşır dedi
rotavirüs aşısını önceki dr gerekli değil dedi diye yaptırmamıştık fakat bu yapalım dedi diye apar topar onu hallettik ilk 3 ay içinde ilk doz yapılmalıymış haziranda da 2. dozu yapılacak
ağızdan damla şeklinde veriliyor 142 tl aklınızda bulunsun
kilo alımını sordum ilk 3 ayy 750 gr ile 1 kg arasında alması normal dedi
sonraları 450 -750 arasında almasını bekleriz dedi
çünkü 1 yaşında 10 kg civarında olacak dedi
biz de bugün oğluşu dra götürdük
bir süredir idrarını yaptığı kısımda bezde pembe kan gibi birşeyler görüyorduk
daha önce hastanenin druna götürmüştük idrar tahlili falan yapılmıştı temiz çıkmıştı ama adamın söyledikleri pek tatmin etmemişti beni
kuzenlerin çocuk druna gittik adamı çok sevdik oğluşu çok iyi buldu ve bu olayın 1 yaşına kadar devam edebileceğini söyledi
sizler de görürseniz telaşlanmayın diye yazayım istedim
hatta bundan sonra daha fazla karşılaşabilirsiniz havalar ısınıyor sıvı kaybı fazla olacağından idrar daha konsantre kristalize şekilde atılabilir ve bu da oksijen ile temas ettiğinde kırmızılaşır dedi
rotavirüs aşısını önceki dr gerekli değil dedi diye yaptırmamıştık fakat bu yapalım dedi diye apar topar onu hallettik ilk 3 ay içinde ilk doz yapılmalıymış haziranda da 2. dozu yapılacak
ağızdan damla şeklinde veriliyor 142 tl aklınızda bulunsun
kilo alımını sordum ilk 3 ayy 750 gr ile 1 kg arasında alması normal dedi
sonraları 450 -750 arasında almasını bekleriz dedi
çünkü 1 yaşında 10 kg civarında olacak dedi