2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ooooooo bu gece çok kalabalık burası süperr hemen herkes burdayken sorayım SİGARA içen varmı kızlar ben hamileyken 1- 2 kere çekiyordum annemin ,eşimin sigarasından falan ama şimdi günde 3 tane yarım içiyorum :(((( gözümde tütüyor valla ya dayanamıyorum

hayatım bırakmısken yada azalttıysan hıc ıcmemeye bak derim ben aklına getirmemeye calıs en buyuk ugras bebısın onunla ugras ıcme bı daha derım ben hıc kullanmayan bırı olarak :)

ooooooo bu gece çok kalabalık burası süperr hemen herkes burdayken sorayım SİGARA içen varmı kızlar ben hamileyken 1- 2 kere çekiyordum annemin ,eşimin sigarasından falan ama şimdi günde 3 tane yarım içiyorum :(((( gözümde tütüyor valla ya dayanamıyorum

ben yesil ayciyim kesinlikle icmiyorum ama hic alismamistim zaten bide icenlerinde yaninda durmuyorum .......ogullarimida hic sokmuyorum sigara icilen ortamlara ....sakiz cignesen hayatim belki agzini meskul ettigi icin istemezsin
buarada konus acilmisken annemde kiz kardeslerimin odasinda pc basinda iciyor :(( kardesim rahatsiz oluyor annem banamisin demiyor icim ciz ediyor yaaaa

bende içtim bitane geçen gün ama içmicem bir daha çünki sütten direk geçiyormuş nikotin çok küçükler canım yaa biraz daha sabret

ne desem anlatamiyorum anneme iciyorda iciyor nasil ikna edicegimi sasirdim walla yaaa su kizlarin imkani olsada ayri eve cikin evinizdede icirmeyin dicem ama yok
unutmustum ne güzel derincim yarami destin walla

Canancığınm geçenlerde sen üzüldüğün için oldu galiba bu sütün. Bende kayganama sinirlendikçe sütüm azalıyordu. Birde benim oğlum 3 saatte bir 130 cc içmiyordur ya kendimi kötü hissettim valla. Kızlar bebeğim tam 60 günlük oldu 2 kilo oldu doktor normal diyor ama sizinkiler nasıl

şimdi kızlar bana akıl verin kızım gecelei emiyor uyuyor süt gece idare ediyor sabahda birikmiş oluyor yine sorun yok ama öğleden sonra huysuzluğu başlıyor ozaman mamayı versem olurmu emzirdikten sonramı veriyim yoksa idrek açkenmi veriyim buarad hiç biberon vermedim emzik alıyor ama yadırgarmı acep son soru günde birden fazla isterse mi alışınca acaba off kafam çok karışık kusura bakmayın

Canancığınm geçenlerde sen üzüldüğün için oldu galiba bu sütün. Bende kayganama sinirlendikçe sütüm azalıyordu. Birde benim oğlum 3 saatte bir 130 cc içmiyordur ya kendimi kötü hissettim valla. Kızlar bebeğim tam 60 günlük oldu 2 kilo oldu doktor normal diyor ama sizinkiler nasıl

iki kilo oldumu iki kilo aldımı dilekçim benimki 4120 gr normal dedi doktor 3 kilo doğdu 50 günlük buarada

iyi akşamlar arkadaşlar hakkaten burası baya kalabalık olmuş yetiştiremiyorum valla geri kalıyorum hep konulara kızla ilgilenmekten bi kaçgündür sütüm az geliyor yetmiyor bizimki vire ağlıyor napıcam bilmem şimdi annem mama vermeye çalışıyor onuda emmek istemiyor beyenmiyormu ne anlamadım

bende işten çıkarıldım artık ev hanımı oldum :) ona üzüntüdenmi kaçtı bilmiyorum neyse

Dr.un kilo alımı normal diyorsa öyledir canım sıkma canını yeter tabii ki sütütn yetmese dr.unuz mamaya yönlendirir zaten .Derin 1 aylıkken 1.800 gr. almıştı cuma günü tekrar var kontrolümüz bakalım ne kadar olmuş .Fakat her çocuğun gelişimi farklı canım bende korkuyorum şişman olucak diye :((( eşimin ailesi kilolu onlara çekerse :(((

sanirim cnm ..düzenli yiyip iciyorum umarim faydasini görücem :))
kendini kötü hissetme cnm o aviktigi zaman emmek ister
son ebemin geldigi gün oturup konustuk ilk bir iki üc hafta ben 40 dk emziriyordum bebegi her gögüsten 20 ser dk ... son geldigine ebeme cok emmiyor ama uzun uyuyor dedimde
artik emmeyi ögrendi daha kuvvetli emiyor
az süre emse bile kuvvetli emdigi icin doyar demisti rahatalamistim

bizimki 3680 gr dogdu 4 gün sonra 3380 e indi bir ay sonra tartildi en son iki hafta önce yani 450 gr di
doktorumuz cok güzel dedi
simdi ama kesin kilo vermistir :((
bi kac gün daha böyle devam ederse tartilmaya cocuk doktoruna gidicez

iyi akşamlar arkadaşlar hakkaten burası baya kalabalık olmuş yetiştiremiyorum valla geri kalıyorum hep konulara kızla ilgilenmekten bi kaçgündür sütüm az geliyor yetmiyor bizimki vire ağlıyor napıcam bilmem şimdi annem mama vermeye çalışıyor onuda emmek istemiyor beyenmiyormu ne anlamadım

bende işten çıkarıldım artık ev hanımı oldum :) ona üzüntüdenmi kaçtı bilmiyorum neyse

geçmiş olsun canım üzülme benimde öyle bir durumum var cuma günü gidicem konuşmaya bakalım nedicekler

şimdi kızlar bana akıl verin kızım gecelei emiyor uyuyor süt gece idare ediyor sabahda birikmiş oluyor yine sorun yok ama öğleden sonra huysuzluğu başlıyor ozaman mamayı versem olurmu emzirdikten sonramı veriyim yoksa idrek açkenmi veriyim buarad hiç biberon vermedim emzik alıyor ama yadırgarmı acep son soru günde birden fazla isterse mi alışınca acaba off kafam çok karışık kusura bakmayın
Canım emzirdikten sonra ver mamayı 30 cc lik hazırla ilk etapta çokta verme baktın oda yetmiyor yavaş yavaş yükseltirsin dozu .

Canım üzülme bebeğinle daha çok vakit geçirmiş olursun sıkma canını üzüntü anında etkiliyor benide .Mama ilk başta farklı geldi herhalde baktın almıyor markasını değiştirirsin birde öyle dene bakalım

nisan84 canım geçmiş olsun gerçekten üzüldüm ama herşeyde bir hayır vardır bence üzülme daha iyi bir işe girersin inşallah. Kızlar bu arada vişne suyu içiyorum 3 gündür sütüm azalmıştı sanki arttı biraz deneyin bence.

Dr.un kilo alımı normal diyorsa öyledir canım sıkma canını yeter tabii ki sütütn yetmese dr.unuz mamaya yönlendirir zaten .Derin 1 aylıkken 1.800 gr. almıştı cuma günü tekrar var kontrolümüz bakalım ne kadar olmuş .Fakat her çocuğun gelişimi farklı canım bende korkuyorum şişman olucak diye :((( eşimin ailesi kilolu onlara çekerse :(((

:teselli: korkma canim benim
önemli olan mamayla degil anne sütüyle kilo aliyor bebegin ...... sonra yavaslar kilo alinimi yada büyüdükce hareketlendikce yavaslar
:1hug:

şimdi uyuyor ama en ufak sese kpırdıyor uykusu çok hafif fitil atmıştık ya karın ağrısı vardı kesildi yada artık baygın düştü

nisancim üzülme canim herseyde bi hayir vardir
daha iyi bi is bulursun hem bu arada bebeginle kalmanin tadini cikart hayatim
üzülme hersey yoluna girer önemli olan sütün

Kızlar haftaya cumartesi ankaraya gidiyoruz oğlum etkilenir mi bilmiyorum ama biraz sıkıntılı olacak gibi bebek misafir gelince çok huysuzlanıyor. Birde kayınvaldemlerde annemlerde ankarada ikisi birbirini kıskanıyor Emiri paylaşamazlar şimdi. Oğlumda kendi haline durmayı çok seviyor bakalım ne olacak. Korkuyorum valla.

şimdi uyuyor ama en ufak sese kpırdıyor uykusu çok hafif fitil atmıştık ya karın ağrısı vardı kesildi yada artık baygın düştü

aynen benimkide suanda öyle canim cok korkuyor bide rüya görüyor sanirim
elleri havaya firliyor bi görsen
az önce hafif agladi uykusunda
esim ani bisey dediginde gene korkuyor

cok cok tatlilar bu bebekler yaaaaaaaaaaa :1hug: :nazar:

aynen benimkide suanda öyle canim cok korkuyor bide rüya görüyor sanirim
elleri havaya firliyor bi görsen
az önce hafif agladi uykusunda
esim ani bisey dediginde gene korkuyor

cok cok tatlilar bu bebekler yaaaaaaaaaaa :1hug: :nazar:

evet yaa aynen sürekli ağlıyor uykusunda sıçrıyor huzursuz uyuyor çok öksürsem korkuyor kuzum :çok üzgünüm:

Back
X