2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

sağolun arkadaşlar bende öyle düşünüyorum herşeyde bi hayır vardır rahat rahat bebeğime bakıcam diye ama yinede insan üzülüyor olsun bakalım bebek biraz büyüsün duruma göre bakarım yine kafama göre biyer bulursam çalışırım
mamanın markasını değiştirmeyi bende düşünüyorum herzaman mama vermiyorum ama bazen gerekli oluyor böyle durumlarda verincede iyi oluyodu sakinliyodu ama şimdi mamayıda emmiyor beni emerkende ağlayarak emmeye çalışıyor sonra bırakıyor çok huzursuz

Kızlar haftaya cumartesi ankaraya gidiyoruz oğlum etkilenir mi bilmiyorum ama biraz sıkıntılı olacak gibi bebek misafir gelince çok huysuzlanıyor. Birde kayınvaldemlerde annemlerde ankarada ikisi birbirini kıskanıyor Emiri paylaşamazlar şimdi. Oğlumda kendi haline durmayı çok seviyor bakalım ne olacak. Korkuyorum valla.

Allah yardimcin oldun cnm kizlar ben cikiyorum oglusumun yanina gidiyim
yanimada suyumu cayimi aliyim meyvada aliyim
uzaniyim bebisimle yataga bide internetten türk filmi acinca ohhhh keyfime dicek yok
belki sütlenirim :Saruboceq: delikafadulden

sevgicim cnm derinin dediklerine katiliyorum en iyisi emzirdikten sonra vermek
umarim isle ilgili güzel bi konusma gecirirsin

hepinize iyi geceler güzel annisler ben yatmaya yani biraz yatak keyfi catmaya gidiyorum
tabii bebisim uyanmazsa :ecrin_bebek:
hepinizi cooook cook öpüyoruz teyzeleri
haa bide 4 haftadir dis etimle rabdevumu uzatip durmustum ..kartim kaybolmustu ...korkmustum vs......yarin öglen randevum var umarim acimaz senağlama
kesme ani degilde igneyi yaparlarken cok acicak sanirim

Son düzenleyen: Moderatör:
Allah yardimcin oldun cnm kizlar ben cikiyorum oglusumun yanina gidiyim
yanimada suyumu cayimi aliyim meyvada aliyim
uzaniyim bebisimle yataga bide internetten türk filmi acinca ohhhh keyfime dicek yok
belki sütlenirim :Saruboceq: delikafadulden

sevgicim cnm derinin dediklerine katiliyorum en iyisi emzirdikten sonra vermek
umarim isle ilgili güzel bi konusma gecirirsin

hepinize iyi geceler güzel annisler ben yatmaya yani biraz yatak keyfi catmaya gidiyorum
tabii bebisim uyanmazsa :ecrin_bebek:
hepinizi cooook cook öpüyoruz teyzeleri
haa bide 4 haftadir dis etimle rabdevumu uzatip durmustum ..kartim kaybolmustu ...korkmustum vs......yarin öglen randevum var umarim acimaz senağlama
kesme ani degilde igneyi yaparlarken cok aciyor

iyigeceler canım iyi dileklerin için sağol inşşallah benim bebişte uyanmaz

valla ne güzel eskisi gibi kalabalık olmuş burası
kızlar 2 ayını doldurana kadar hatta 2,5 aylık olana kadar oğluş da öyle deli gibiydi devamlı memedeydi
ama sabredin sonrasında aralıklar uzuyor

mama verecekseniz gece yatmadan önce vermeniz daha iyi imiş
çünkü mama daha fazla tok tuttuğundan daha uzun süre uyuyabilmesini sağlıyormuş
bu arada siz de dinlenebilirsiniz
ama mama verdiğinizde mutlaka biraz su da vermek gerekiyor unutmayın çünkü kabız olabiliyormuş bebişler

biberona alışma konusuna gelince benim oğluş başlarda memeyi alamadığında ve bu yüzden beslenemediğinden sağıp biberonla verdik arada da emzirmeyi denedim
ve memeyi almaya başlayınca sonrasında arada göğüslerim acıdıkça ve dışarı falan çıktığımızda sağdığımız sütü hep biberonla verdik
şimdi ise sadece emziriyorum biberonla rezene veriyordum fakat 2 haftadır rezene de vermemiştim
şimdi dr su kaybı fazla olmaya başlar su verin almazsa ısrar etmeyin ama alırsa da verin dedi diye rezene ve su vermeye çalıştım ama biberonu alırken aynı emzik veriyormuşum gibi öğürüyor
bu bebişlerin sırrını çözmek mümkün değil

özlemcim derinin 3. izleyicisi oldum ;)

sağolun arkadaşlar bende öyle düşünüyorum herşeyde bi hayır vardır rahat rahat bebeğime bakıcam diye ama yinede insan üzülüyor olsun bakalım bebek biraz büyüsün duruma göre bakarım yine kafama göre biyer bulursam çalışırım
mamanın markasını değiştirmeyi bende düşünüyorum herzaman mama vermiyorum ama bazen gerekli oluyor böyle durumlarda verincede iyi oluyodu sakinliyodu ama şimdi mamayıda emmiyor beni emerkende ağlayarak emmeye çalışıyor sonra bırakıyor çok huzursuz

Acaba başka bir sıkıntısımı varki gaz sorunu falan olabilir belki de madem senide emmek istemiyor .Benim nazarımda değmiş olabilir çok beğeniyorum ben senin kızını 41 kere maşallah :nazar:yüzü gibi kaderide güzel olsun inşallah

sibelcim mama vermezde emzirirsek genedemi su vermemiz gerek ? cünki anne sütünün % 90 su ..
yoksa su olayi sadece mama verenler icinmi?

ağrısı vardı heralde fitilde sonra uyudu çünki gerçekten mümkün diil sibel sabahtan beri birsürü şey geldi aklıma

Sağol Sibel cim hadi kızlar yaaaa sizde üye olun :)))) . izleyi tıklayın o kadar Derin
Sevgi valla haklısın ne zamandır bu kadar hareket yoktu bir ara baktım 13 izleyici olmuştuk süper valla benim hatın kız uyandı emzireyim bariiiii

canancım benim oğluş çok terliyor bir de geçen gün anlatmıştım bezinde idrar yaptığı yerde kırmızılık diye
idrarın konsantre çıkmasından dmişti dr daha fazla sıvı alırsa olmaz rezene papatya veya su ver demişti
bir de malum bizim buralar sıcak da oluyor daha çok terleyecek bebişlerimiz fazla su kaybı olacak

Acaba başka bir sıkıntısımı varki gaz sorunu falan olabilir belki de madem senide emmek istemiyor .Benim nazarımda değmiş olabilir çok beğeniyorum ben senin kızını 41 kere maşallah :nazar:yüzü gibi kaderide güzel olsun inşallah

canım benim sağol :))
sanırım evet gaz oldu yavrumda bugün ilkdefa mercimek çorbası içtim heralde ondan oldu keşke içmeseydim tamda düzene girmişti herşeyi

iyi akşamlar arkadaşlar hepinize bende yatayım bari annem ilgilenirken uyuyunca biraz sütüm geliyo sanki yarında misafir gelcek onlarla ilgileniriz akşam üstü görüşmek üzere kendinize ve bebişlere iyi bakın hoşçakalın :))

iyi geceler kızlar .aman yormayın kendinizi hala mı geliyor misafir yaa offff bitmez anacım Bursa'lıların gezmesi .Nisan kızlar büyüsün biraz daha havalarda güzelleşsin buluşalım bizde :))

iyi geceler kızlara.s.
yazdıklarınızı anca okudumm.bizde kociş işten gelince hastaneye gittik.eşimin yengesinin ablası beyin ameliyatı olmuşu ziyarete gittik.neyse eşim aşada bekleme salonunda berru ya baktı ben yukarı cıktım.neyse 3 hasta var yanlarında biri gençti.cıkısta yengeme sordum cok genc galiba dedim.:çok üzgünüm: kaza yapmıslar onlar dedi.beli kırılmıs beyininden beliine kadar kesmişler ameliyat etmişler.kımıldayamıyor kadıncagız.bide cocuklarının ayakları kırılmış ve bi de bi de kocası ölmüş.senağlama bunu söyleyememişler hala ona.oda sormuyormus kocasını.cocuklarını sormus bi kere sonra sormamış hiç.aklı gelip gidiyomuş.ay duyunca bunu ayaklarım yerden kesildi.kendime gelemedim bi süre.hala aklıma geldikçe kötü oluyorum senağlamasenağlama

Günaydın anneler nabersiniz bakalım???? Benim kız bu gece rekor kırdı. Normalde gece 11 gübü uyuyordu kızım sabah da 6-7 arası uyanıyordu, tabii arada 1-2 defa ememk için kalkardı. Dün bi de erken yatırmayı deneyim dedim akşam 7 de yıkadım kremledim emzirdim sonra gazını çıkartırken bi baktım gözler gidiyor:) Yarım saatte uyutmayı başardım yatırdım 15 dk sonra tekrar ağladı aldım hemen tekrar emzirdim emerken uyuya kaldı tekrar bi gaz operasyonu saat 8.30da yatağına yatırdım gece 3 e kadar uyudu uyandı altını aldım emzirdim tekrar uyudu sabah 7ye kadar:)))) :Şu an da yanımda uyuyor kanepede:D
Yani toplam 10 buçuk saat uyudu:) Şunu anladım kaçta yatarsa yatsın aynı saatte günıiığıyla birlikte uyanıyor:)))))
Siz de deneyin, geceleri bir rutin oluşturmanın faydaları çok büyük gerçekten. Ben her gece banyo yaptırıyorum, yalnızsam da en azından bir tas su alıp silip kremliyorum, uyumadan önce odasına geçiyorum orda emziriyorum loş ışıkta. Neva da artık alıştı bu rutine uyku vaktinin geldiğini anlıyor:)))
Dua edin de tek gecelik bir eğlence olmasın bu:))))))))))

Kızlar bebeğimin altını alırken iki keredir idrarı kristallenmiş gibi tenine yapışmış sanki toz şeker serpmişsin gibi acaba bezdenmi yoksa idrardamı sorun var bilemedik sebebini bilen varmı neden olabilir sizce?

Bence bezin idrar gelmeyen yerindeki jelleşmeyen kristallerdir. ıçinden sızmış olabilir. Farklı bir bez dene istersen için rahat etsin.

onları ben de görüyorum ama bezden geliyorlar burcusenkin dediği gibi
telaşlanmana gerek yok

bizim uyku rutinimiz de belli 2,5'a kadar asla uyuma :)))
sonra da 7de uyan :P

günaydın kızlar.gece uzun bir uykusuzluktan sonra az önce kalktım.berru hanım uyuyor halaa cadı kız gece uyumaz gündüz uyanmaz
dünkü olay aklıma geldikce ben fena oluyorum yaa

senağlama canim gercekten cok üzücü bi durum Allah yardimcilari olsun iki kücük cocuk gene babasiz kaldi senağlama
sizede gecmis olsun cnm ins. en yakin zamanda iyilesir akrabaniz

bende simdi hazirlanip disciye gidicem cok korkuyorum coook

bizde pc yi pencere kenarina aldik yatak odasinda dün oglumla pencere kenarinda oturop disari bakiyordum disarda özürlü bi genc cocuk arabasinda .....annesi yaninda onu seviyor ellerini öpüyor cocuk agliyor senağlama Allahim nasil zor rabbim kimseyi böyle cezalandirmasin kiyamam kimbilir niye agliyordu onnla bende agladim camda ....bi görseniz annesi nasilda sevkatle seviyor oglunu icim ciz etti onun öyle aglayisina
tekrardan sükrettim benim yavrularim saglikli biz saglikliyiz hayatta sahip olabilcegimiz en güzel seye sahibiz bence ...

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X