2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar ben geldim cok kötüyüm bir bucuk saat önce bitti operasyon yaparlarken yüzümü falanda örttülertüler neyseki görmedim bisey
yaklasik 5 cm kadar falan kesim dikis yapildi ......4-5 igne ... 3 saat emzirmeyin dediler bizde mama aldik yavas yavas uyusukluk gidiyor bende daha kötülesiyorum az önce gene kanadi haftaya kontrole gidicem bir iki gün bisey yiyemicem sanirim bi kagit verdiler okumam gerek .... bide eve gelirken arkadasimiz geldi neyseki cok oturmadi gitti az önce :))

Geçmiş olsun benimde yirmilik dişimi kesi yapıp almıştı doktor dikiş ipleri diline falan takılıyor ya insanın içi bir garip oluyor atlaşmışsın zor kısmı.Birkaç güne birşeyin kalmaz inşallah

kızlar sizin aşılarınızda kızartı oldu mu bizim 2.ayın sonunda olduğumuz aşımızın en ufak izi yok hemşire kabuk bağlayacak kızaracak koparmayın falan demişti sordum şu anda olmaması normal dedi ama içime sinmedi ya sizinkiler nasıl kızartı falan var mı kolunda

geçmiş olsun canım
neyseki atlatmışsın
inşallah tamamen iyileşir de bir daha böyle şeyler yaşamazsın

bu arada ben de aynı şekilde primanın 3 numarasında karşılaştım o kristalimsi şeylerle

geçen hafta sonu primanın uyu ve oynasının 3 numarasını bulduk o daha yumuşak ve rahat gibi geldi
henüz vukuat da yaşamadık :))
şimdi evde yarım paket 3 no, yarım paket huggies 3no, yarım paket prima uyu ve oyna 3 no oldu
elime hangisi geçerse onu kullanır oldum :P

geçmiş olsun cimcimecim mama verme ya 3 saat dayanabilir sanırım olmazsa rezene ver mamanın tadını alırsa meme istemez belki nedense bu mama mevzu beni çok korkutuyor

canaann hayatımm çok geçmiş olsun senağlama cok canın yandımı senağlama diş acısı çok zor oluyor ama allaha şükür atlatmışsın tatlım.dinlen biraz uyumaya çalış ağrısını unutursun :teselli:

Merhaba arkadaslar,cımcımecım gecmıŞ olsun..ne cok sey yazmıssınız oku oku bıtmedı..arkadaslar akıl vermesın kolaydır ama kayınvalıdelerınızı kafanıza takmayın adı ustunde kaynana onlar ..ama kıbarca kendınızı savunun yuz goz olmadan..benımkıde bazen sacma sapan cumleler kurabılıyor ama hıÇ duymuyorum..cunkı pazar gunlerı ona ıhtıyacım var bebegı ona bırakıyorum kocamla 1 ,2 saat vakıt gecırebılmek ıÇın onda bıle bebegım huzursusa kırınmırın yapıor ama ben tatlı dılle ona takılıyorum..cunku ılerde ıhtııyacımız olucak bebekler ıcın.

canaann hayatımm çok geçmiş olsun senağlama cok canın yandımı senağlama diş acısı çok zor oluyor ama allaha şükür atlatmışsın tatlım.dinlen biraz uyumaya çalış ağrısını unutursun :teselli:

saol kizlar
ilk baslarda cok iyi gidiyordu igne vs... hic acimadi ama ortalarina dogru hissetmeye baslayinca acidi sonra gene yapti igne gene gene.....nazarimmi degdi ne -tatlicadiarzu-
en sonunda dikisleri yaparken acidi baya .... simdi uyusukluk taamemn gitti ama sag tarafimda biraz agri var cok sükür atlattim ama :dance:
sanirim toplam 7 dikis atilmis

uyuyamadim ama simdi gene denicem uykuya dalmayi

kizlar cok önemli bi sorum var
doktorum 3 saat sonra emzirebilirsin dedi yarim saat sonra zamanim doluyor
yapilan igneler süte gitti emzirmedim ama sütte hic akmadi yani simdi bebek emse o sütler gene bebege gitmicekmi ??????????
yoksa biraz elimle pompaliyimmi sütü ???

geçmiş olsun canım
neyseki atlatmışsın
inşallah tamamen iyileşir de bir daha böyle şeyler yaşamazsın

bu arada ben de aynı şekilde primanın 3 numarasında karşılaştım o kristalimsi şeylerle

geçen hafta sonu primanın uyu ve oynasının 3 numarasını bulduk o daha yumuşak ve rahat gibi geldi
henüz vukuat da yaşamadık :))
şimdi evde yarım paket 3 no, yarım paket huggies 3no, yarım paket prima uyu ve oyna 3 no oldu
elime hangisi geçerse onu kullanır oldum :P

Huggiesi çok övdüler prima bitince birde huggies deneyeyim bakalım

canim bencede cok dik adam onu geri verme diye öyle demis olabilirmi ?? bebekler devamli yatis pozizyonunda olmasi gerek ....... bu sanki daha cok oturan bebekler icinmis gibi geldi bana
bende olsam bende korkarim canim düscek diye düsmesede boynu kafasi öne dogru gidebilir

saol kizlar
ilk baslarda cok iyi gidiyordu igne vs... hic acimadi ama ortalarina dogru hissetmeye baslayinca acidi sonra gene yapti igne gene gene.....nazarimmi degdi ne -tatlicadiarzu-
en sonunda dikisleri yaparken acidi baya .... simdi uyusukluk taamemn gitti ama sag tarafimda biraz agri var cok sükür atlattim ama :dance:
sanirim toplam 7 dikis atilmis

uyuyamadim ama simdi gene denicem uykuya dalmayi

kizlar cok önemli bi sorum var
doktorum 3 saat sonra emzirebilirsin dedi yarim saat sonra zamanim doluyor
yapilan igneler süte gitti emzirmedim ama sütte hic akmadi yani simdi bebek emse o sütler gene bebege gitmicekmi ??????????
yoksa biraz elimle pompaliyimmi sütü ???

canım yarım saatin varsa yarım saat sonra emzir..bence narkozun etkisi 3 saaat sonra geçicektir.tamamen kaybolucaktır.öyle olmasaydı emzirme derlerdi

cimcime canım geçmiş olsun,bende bugün gidecektim dişçiye ama bizimki rahat durmadı:( yarına kaldı artık.
kızlar ya efe emerken çok fazla hava yutmaya başladı,resmen havanın ağzından midesine inişinin sesini duyuyorum.dudaklarına bakıyorum tam olarak kavrıyorda ama neresinden alıpta o kadar havayı yutuo bilmiyorum.ee tabi bu durumda gazımızda bitmek bilmiyor uykusu sürekli bölünüyor gaz çıkartıcak diye.acaba sağıp biberonlamı versem diyorum ama memeyi vermek daha kolay bu seferde zamanla mememi bırakır diye çekiniyorum.napsam acaba nasıl engellicem hava yutmasını.çok deli emiyor bu çocuk ya 5 dk önce emmiş olsa bile kıtlıktan çıkmış gibi saldırıyor meme sapığı benim oğlum galiba:))

ya kızlar bizde de chicconun koltuğu var dra sorduk önceki gün 1 ay daha bekleyin kullanmak için dedi
bir garip duruyor sanki içine koyunca benim de içime sinmedi

Back
X