2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada aklıma gelmişken ekleyeyim.Sigara konusunuda sordum içmemeye çalış ama içeçeksen de günde 3 tane yi geçme ve emzirdikden sonra iç dedi .Bir sonraki emzirmeye kadar etkisi hafiflemiş olur dedi .Ve gaz için yediklerinle içtiklerinle alakası yok annenin gazlı bebek gazlıdır.Çok sıkı diyet uygulayan annelerin bile bebklerinde görülüyor 3.ayı tamamladıktan sonra bu sorun ortadan kalkıyor zaten dedi.
SEVGİ canım senin sorunun olan kaka yı da sordum 7 gün bile yapmayan bebekler oluyor . Çok büyük bir sorun değil dedi.

özlemcim sağol canım teşekkür ederim ikigünde bir yapıuyoruz şimdilik hatta dün arkadşımdaydım ortalığı mahvetti delikafadulden

kızlar ben geldim dişçiden dolgu diye gittim ama dişimi çektiler şu an hala uyuşuk acaba bu uyuşukluk geçince çok ağrım olacakmı merak ediyorum . kızım maaşallah hiç huysuzluk yapmadı ee tabi arabada sallana sallana gitti geldi çok seviyor gezmeyi

kızlar dr.browns biberonlarına bakıyorumda dar ağızlı var geniş ağızlı var boy boy bide aşamaları var heralde anlayamadım siz hangisini kullanıyorsunuz özlem sen kullanıyordun sanırım bana yardımcı olun beni bırakmasın istiyorum hem belki bunu kullanırsam bırakmaz

kızlar dr.browns biberonlarına bakıyorumda dar ağızlı var geniş ağızlı var boy boy bide aşamaları var heralde anlayamadım siz hangisini kullanıyorsunuz özlem sen kullanıyordun sanırım bana yardımcı olun beni bırakmasın istiyorum hem belki bunu kullanırsam bırakmaz
Canım öncelikle işin için hayırlısı olsun diyelim evin yakınmış nasılsa gün içinde emzirme için geldiğinde hasret giderirsin sen yine şanslısın yani o konuda ya uzakta olsaydı .
Biberonu ben dar ağızlı olanını kullanıyorum göğüs pompama da uyuyor 240 lık benim biraz büyük ama işimi görüyor 2.ye almamak için ben büyük aldım :))) devir hesap devri :))) 1 nolu ucu alıcaksın canım zaten biberonla birlikte ucu ilk 3 ay 1 nolu uç kullanıyor ben çok memnunum canım hiç düşünmeden al bence hemen çıkarıyor gazını biberonla içerken bırakma zcanım sen yeter ki stres yapma da bebeğin de hissetmesin

Canım öncelikle işin için hayırlısı olsun diyelim evin yakınmış nasılsa gün içinde emzirme için geldiğinde hasret giderirsin sen yine şanslısın yani o konuda ya uzakta olsaydı .
Biberonu ben dar ağızlı olanını kullanıyorum göğüs pompama da uyuyor 240 lık benim biraz büyük ama işimi görüyor 2.ye almamak için ben büyük aldım :))) devir hesap devri :))) 1 nolu ucu alıcaksın canım zaten biberonla birlikte ucu ilk 3 ay 1 nolu uç kullanıyor ben çok memnunum canım hiç düşünmeden al bence hemen çıkarıyor gazını biberonla içerken bırakma zcanım sen yeter ki stres yapma da bebeğin de hissetmesin

sağol canım bende öyle alayım ozaman senin göğüs pompası medela değildi dimi şimdi ona bakıyorumda genelde herkes memnun şkayetçi olan pek yok bi sitede 120 ye buldum olmazsa alıcam şimdi

Kızlar hepinize merhaba oğlum çok huysuz bugünlerde hiç yanından ayrılmamı istemiyor odanın içinde dahi takip ediyor bende hiç iş yapamıyorum. Eşime de çok kızdım kavga ettik o evi dahada dağıtıyor bilgisayarın başından kalkmıyor. Yemek yapmak için biraz emiri ona bıraktım bi geldim emir ağlıyor kociş uyumuş.
Bir de zaten oğlum çok kusuyor kızlar. Deli olacağım kıyafetini değiştirmekten bıktım valla birde pis kokuyor sormayın.
Çok sıkıldım bazen işe başlamak istiyorum ama oğlumu kime vereceğim ne yapacağımı bilmiyorum evde durmaktan sıkıldım haftaya ankaraya gidiyoruz inşallah annemde kalacağım hep. ılk akşam kayganalara gideceğiz ondan sonra hap annemde kalmak istiyorum bakalım.

ıyı geceler kızler sanırım bnm sutumde azalıo zaten ole aman aman olmuodu ıkı gundur dıde sureklı emmek ıstıyo ve goğuslerımdende bellı zaten sut pek yok gıbı bugun aksama kadar 1 saat uyumadı ve su anda haal uyanık karnı doymuyo gıbı gelıo kendı bırakıyodu onceden doyunca sımdı bırakmak ıstemıo uyumuyoda off ya ısallah gecıcı bısıdır emzırmek ıstıyorum ben kızımı

sağol canım bende öyle alayım ozaman senin göğüs pompası medela değildi dimi şimdi ona bakıyorumda genelde herkes memnun şkayetçi olan pek yok bi sitede 120 ye buldum olmazsa alıcam şimdi

Yok canım değil evenflo benimki .Medela güzel marka ablam Ameda kullanıyordu ama onlarda pahalı :(( 120 uygun aslında .ebebekte kraft var 80 ytl ama nasıl bilmiyorum hiç duymadım kullanan

ıyı geceler kızler sanırım bnm sutumde azalıo zaten ole aman aman olmuodu ıkı gundur dıde sureklı emmek ıstıyo ve goğuslerımdende bellı zaten sut pek yok gıbı bugun aksama kadar 1 saat uyumadı ve su anda haal uyanık karnı doymuyo gıbı gelıo kendı bırakıyodu onceden doyunca sımdı bırakmak ıstemıo uyumuyoda off ya ısallah gecıcı bısıdır emzırmek ıstıyorum ben kızımı
Çiğdem bence yarım hemen still tea al canım gerçekten belki psikolojik ama etkiliyor sütü sabahtan başla içmeye ertesi güne kalamdan şişmeye başlıyor tekrar göğüsler birde emzir emdikçede geliyor sütler .bu gece biraz uykusuz kalırsın sadece :(((

günaydın herkese sabah sabah size bişey daha sorucam kızlar sütümü sağıp eve bırakıcam bebek biberonun hepsini bitiremeyince daha sonradan aynı sütü tekrar verebiliyormuyuz yoksa onuda mama gibi atmamızmı gerekiyor ve sağdığım sütleri buzdolabında muhafaza etmem gerekiyor

günaydın herkese dün akşam ve bu sabah benim için en berbat günlerden biridir sanırım dün gece hiç uyumadım kafam kazan gibi sinirlerm zıplamış durumda

yok canım dün kaynana geldi huzurumuzu bozdu eşimle kavga ettirdi bugün aldı başını gitti çok iyi iş başarmış gibi sırıtarak gtti

Valla burcu şu an msnde de konuşuyoruz :D ama burdan da yazmak istedim o kaynanaların tümünü .......
Ay of sıkıldım ya nedir bu kaynanalardan çektiğiniz (benimki öyle karışan bir tip değil çok şükür de kendimi dışlıyorum bu konuda).

Umarım eşinle aranız düzelir tekrar, sen canını sıkma canım Duru'ya da yansır o da huzursuz olur. Çok büyük bir problem olmamıştır umarım. Kaynananın ayağı kaysın alıpp başını giderken:p

kızım ağlıyor diye akşam kafamın etini yedi yok sütün yetmyor mama ver üşüttün işte bakamıyorsun bir çocuğa ben nasıl yetiştrdim çocuklarımı ders olsun sana sen daha cahilsin ver bana ben daha iyi bakıyorum ay üşüdü ay burnu aktı ay hapşırdı neden ağlıyor senin yüzünden sen ağlatıyorsun bu çocuğu hiç ilgilenmiyorsun dün akşam sinir krizi geçirdim artık sabahtan beri 2 dk mutfağa gidiyorum çocuğu yorganla örtmüş ağzını burnunu her yaptığımı eleştirmeler en son dayanamadım yeter artık benim çocğum bu karışma bana her ağlamasında neden ben sorumluyum bebek bu ağlayamazmı dedim vay efendim yılanın başı küçükken ezilmeliymiş geç kalmış eşim hepsinin kafasını ben ezicem bir gün az kaldı

Valla burcu şu an msnde de konuşuyoruz :D ama burdan da yazmak istedim o kaynanaların tümünü .......
Ay of sıkıldım ya nedir bu kaynanalardan çektiğiniz (benimki öyle karışan bir tip değil çok şükür de kendimi dışlıyorum bu konuda).

Umarım eşinle aranız düzelir tekrar, sen canını sıkma canım Duru'ya da yansır o da huzursuz olur. Çok büyük bir problem olmamıştır umarım. Kaynananın ayağı kaysın alıpp başını giderken:p

dilek en çok gücüme giden benim bir sözümle bu evlilik biter demesi kendi ne olarak görüyorsa eşimde anne sen ne diyorsun ağzından çıkanı kulağın duysun dediğinde faryat figan büyü yapmışım elinden almışım ayırmışım onları babam arkamda diye bi yerim kalkmış fazla güvenmeyeymişim babama neler neler babamın yanına gitmem bile sorun oldu resmen kızımla konuşurken senin annende iş yok dediğini duydum kızıma şimdiden annesini kötüleyen birine ben ilerde nasıl güvenebilirim arabamız yok köye gelemyeiz diyorum kadın resmen tutturmuş geliceksiniz 1 hafta kalıcaksınızda ben nasıl istiyorsam öyle olucak diyor 4 senedir çok sıkıldım her evime geldiğinde yatak odası çekmecelerimi bile karıştıryor ben artık ona nasıl engel olacağımıda şaşırdım

Valla canım önce bi sakınleş bence sonra da eşinle konuş ama önce sakinleş, bugün sakinleşemezsen yarın konuş canım ama bu işi anca o halledebilir senin yapabileceğin pek bişey yok...
Sende iş yok da Duru'ya bu güne kadar kim baktı??? Allah'a şükür hiç bir sorunu da yok kızının, Allah ona akıl fikir versin ve yukarıda değimi de versin....
Üzülme canım sen değmez çünkü...

kraker kız çok üzüldüm seninde benim gibi bir kayananazede olmana.bizede dün akşam geldiler kaynanayla kayınpeder.doğal olarak bu sabah eşimle küs uyandık ve öylede işe gitti eşim:(((( bu evlilik bir gün biterse sırf o kaynana yüzünden bitecek...

Back
X