2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

cigdemcim korma hayatim
disimde bi sorun yoktu cok sükür ama dis etim sorunluydu baya bi düzelme oldu iki gündür yemek yiyebilsemde anca kesilmemis tarafla yiyebiliyorum
dün dislerimi fircalarken dis etimide fircaladim dikisli bölgeyi biraz sizladi

bakiyorum hayla iplikler var dis etimde bide disimdende gecirmisler iplik kendiliginden cikmasini bekliyorum ama bilmiyorum doktormu cikartcak yoksa kendiligindenmi düsücek piler diye

persembe aslinda discimde randevum vardi ama o saatte bize biyerden kontrole gelicekler
hani anlatmistim ya sizlere cocugunu döversen yada iyi bakmazsan temiz degilsen zamaninda doktora götürmezsen vs...... cocugu elinden aliyorlar diye
gecen bi mektup geldi ziyaretimize gelmek istiyorlarmis
ilk sasirdik neden acaba falan dedik sonra alt komsuma indim telasla sordum normalmis
onada gelmisler kontrole ......... saglik konusunda kontrol ediyorlarmis aileleri
bazi evlerde cünki iki üc köpek ve ccuklar yasiyor cok pisler babalari bira alkol iciyor vs......öyle insanlarda tutmuyorlar cocuklari kimin nasil oldugunu bilmedkleri icinde herkeze geliyorlarmis
kadin gelsin gitsin sonra gidicem artik klinige disciye ...

kızlar sağ göğsümün kanalları tıkandı sanırım...sertlikler geliyor elime ve çok acıyor...sıcak termofor filan koydum dün gece ama bana mısın demedi..süt de pek çıkmıyor o göğüsten...ne yapmak lazım acaba?

hayatim gecmis oldun aman dikkat et pompa varsa pompala yada hemen emzir
emzirirken o tarafa masaj yap
yada iste sicak havlu koy gögüslerine
aman canim aman ilerde cok zorluk cekersin korkutmak istemiyorum seni ama gögüsler bu sekilde iltihap kapabiliyormus

:1shok: ne alaka yaa alla alla rahat yok bu alaman hukumetınden sana hee yok alırız yok kontrol ne bu be bı huzur versınler artık sankı sızde cuzamlısınız cocunuza zararmı verceksınız tobe tobe -tatlicadiarzu-kötükedihüso

slm annişler nasılsınız bakalım? cimcimecim geçmiş olsun..
bayadır giremiyorum nete en fazla 3-4 günde 5-10 dk girebiliyorum benim kız coştu iyice uyandığında beni bi görmesin basıyo yaygarayı susturanabilene aşk olsun :)))

:1shok: ne alaka yaa alla alla rahat yok bu alaman hukumetınden sana hee yok alırız yok kontrol ne bu be bı huzur versınler artık sankı sızde cuzamlısınız cocunuza zararmı verceksınız tobe tobe -tatlicadiarzu-kötükedihüso

kaydirigubbakcemile öylede aman gelsinler baksinlar
herkeze gidiyorlarmis
aslinda bana kalirsa cok iyi yapiyorlar canim ya bazi aileler var cünki cocuk paralari aliyor cocuga hic bi para gitmiyor ne yatagi var nede temiz bi kiyafeti .........
sonra evleri rutubet dolu günes görmüyor iki üc köpek var :1no2: ve hayla cocuk bakiyorlar
ne zamaninda doktora gidiyorlar nede besliyorlar cocuklari
ondan cok iyi yapiyorlar ama tabi bazende haksiz yere elinden aliyorlar malesef

bi iki yil önce olmustu sanirim türk bi ailenin cocugunu almislardi ellerinden bakamiyorlarmis güya ........artik yabanci düsmanimiydi neydi bilmiyorum

selam kızlar
bebişim çoktandır gözükmüyordun Nehir hanım da mı başladı yaramazlıklara :))
benimki de 1-2 gündür bir cins
iş güç yapmayacaksın kucakta dolaştıracaksın
haftasonu çok gezdik sanırım ondan gezmeye alıştı :P
hep gezmek istiyor işimiz var valla

çiğdemcim rota için esnaftaki öyle deyip vazgeçirmişti ama yeni gittiğimiz dr yapalım dedi biz de yaptırdık 3 ay içinde ilk doz yapılmalıymış
sonradan başımıza bişey geli,p de neden yaptırmadık diyeceğimize yaptıralım da aklımız rahat olsun dedik
aşıyı yaptırmanın tek zararı keseye zaten :PP

nestle canım ihmal etmeden bir dra danış bence
dra gidene kadar da ılık bir duş alıp sağmaya çalış
arada bende de sertlikler olup acıma yaptı ama sakın ovma
çünkü ovdukça daha kötü oluyor

canancım hayırlısıyla atlatırsın inş. şu kontrolü
güzel bir uygulama bence ve çocuk parası veriyorlarsa hakları da var
bizdeki gibi saldım çayıra mevlam kayıra olmasın yani :P

sibelcim bu kızdan tuvalete gitmeye bile vaktim kalmıyoki delikafadulden
bizde çok geziyoz sanırım dediğin gibi alıştılar gezmeye :CüvCüv:

canancım nerelerdesın yaw
dısın nsl oldu gectımı bende gıtcem dıscıye ama korkuyom yaww

sanada gecmis olsun canim
nesi var disinin ?
git bence korkma canim bende cok korktum ama süper gecmisti operasyon sadece sona dogru ignenin etkisi gittigi icin son bir kac dikisi hissettim malesef

bebisim canim nerelerdesin sennnn ?
cok özletiyorsun kendini

özlemcim canim gecmis olsun umarim daha iyisindir off su sicak havalarda hic cekilmiyordur grip ya

sibelcim saol cnm :1hug:

hülya nerelerde merak ettim

dersu saol canim neden yogun oldugumu sormussun
oglum bir kac ay sonra anaokuluna basliycak ve hayla dogru düzgün konusmuyor kresinde aile toplantisi vardi bakicisiyla konustuk
cok fazla konusmuyor onun icin bi yere gidicez neden konusmuyor vs........

kulak doktoruna gidicez daha acaba kulaginda iltihap varda ondanmi bize gec cevap veriyor ( sanmiyorim isine gelmiyor cevap vermek cogu zaman )

tanin alman pasaportu cikicak daha .......

konsoloslukta daha tuanin cifte vatandasi oldugu icin onun nüfus cüzdanini alicaz
tanin islemlerini yaptiricaz

tuanin alman dogum kagidi var onun internasyonel olanini cikarttiricaz

benim discimde randevum var klnikte sonra normal discide randevu almam gerek

bu hafta sonu sinavim var 9 kitaptan

bilegim asiri agriyor onun icinde ortopedi doktoruna gitmem gerek .............

haa bide cocuk parasi icin iste bir sürü evrak toparlamamiz gerekiyor ordan burdan kafamçokkarıştı

ayy bide tuan icin cocuk doktoruna kene asisi icin gitmemiz gerek hayatim normal yapilcak seyler iste ;))
simdi esim hatirlatti bide aile doktoruna guatirim icin gitmem gerekiyor ....

Son düzenleyen: Moderatör:
cimcimecim maşallah bu işlerin hepsini sen mi halledeceksin?
helal kıss sana bebişle hepsini hallediyosan valla. ben daha dışarı adım atmadım
kontrol ve aşı günleri dışında. hastalanır diye korkuyorum. esinti oluyor hafiften.

bu arada saçlarını boyatan oldumu hiç?

cimcimecim maşallah bu işlerin hepsini sen mi halledeceksin?
helal kıss sana bebişle hepsini hallediyosan valla. ben daha dışarı adım atmadım
kontrol ve aşı günleri dışında. hastalanır diye korkuyorum. esinti oluyor hafiften.

bu arada saçlarını boyatan oldumu hiç?

tek basima yapamam kesinlikle canim esimde geliyor bizle ben anca bebekle doktora falan gidiyorum ama daha iki cocukla tek basima cikamadim disari bebekle tek cikiyorumda oglumla ve bebekle yanliz daha hic cesaret edemedim Tuan elimi birakip aniden yola falan firlar diye :sm_confused:

ben sacimi boyatmadim ebee falan sormustum doktorumada sütten bebege gider diye ....
aslinda bilsem diplere boya gelmicegini boyatmak isterdim :asigim:

inanmiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kizlar samanyolunu acin ben sok oldum izlerken böyle bi baba olurmu ya
kendi öz kizi cok zor durumda kan kanseri iki cocugu var 2-7 yaslarinda
yicek yemekleri yok aclar evleri cok kötü
televizyon muhabirleri kizin babasina gitti adam kizini affetmiyor naparlarsa yapsinlar diyor
torunlarina kizini hic bi sekilde sahip cikmiyor inanmiyorum ya

canancım bu tempoyla sende kilo falan kalmaması normal
allah kolaylık versin
biz değil iş halletmeye gezmeye çıkmaya üşeniyoruz

hülya dün cicilerin olduğu topike yazmıştı çok müsait olmuyormuş orada pcnin yeri yüzünden

canım bende doğum paramı alabilmem için iş yerinden evraklarımı hazırlayıp aldım o evrakları sigortayamı götürücez yoksa ptt den alırken mi göstericez ben onu sormamışımda nasıl olcak anlatırmısın

bugün bütün gün bende onunla uğraştım canım çıktı resmen 8 çıktım evden 4.30du girdiğimde evraklarınla sskya gidiyorsun bende hazırlattım gittim ama doğum belgesinin aslı olması gerekiyor alt nühhasını kabul etmiyor hastanenin başhekimliğine aslı gibidir diye kaşalet getir dedi ben avrupa yakasındayım buarada doğum yaptığım hastane anadolu yakasında karşıya geç o trafiği çek takrar ssk ya gel buseferde başka sorunlar çıktı ama hallettim sonunda bir hafta sonunda postaneden alıcam paramı sskya evarklarını götür onlar işlemleri yapıyor sonra postahaneden alıyosun yani ama dediğim gibi doğum belgesine dikkat et benim gibi uğraşma

buarada yarın iş başı :(( üzülmek istemesemde içimdeki sıkıntıyı ifade edemem sizlere bugün bizim için deneme oldu evde süt vardı ama ben gelen kadar yetmemiş annem mama hazırlamış ama mamayı yememiş yaa bende bir öğün mamayla kurtarırz diyordum neden yemedi acaba bu akşam tekrar denicem milupaydı mama başkamı alsam acaba

Cimcime bu bebekleri kontrole gelmelerini okudumda helal olsun Almanyaya dedim. Gerçekten insana değer verdiklerini gösterir. benim birçok tanıdığım var almanyada bebeklerinden para aldıklarını övünerek anlatıyorlar. Bu şekilde kontrol olması iyi.Senin dişin nasıl oldu canım.

sevgicim canim Allah yardimcin olsun is basi yapyiormussun
aptamil anne sütüne daha yakin diye duydum daha gecenlerde ...orda varmi bilmiyorum
kullanan annelerede bi sor bakalim onlar ne dicekler bu konuda
umarim bebisin mamaya alirda senide üzmez

´ben cikiyorum kizlar tuan ilac yutmus :((
agri kesici ama bi eczaneyi arayip soruyum yoksa esimle hastaneye gitmemiz gerek

bide buzdolabinin en üst cekmecesinde duruyordu ilaclar nasil aldiysa artik

sevgicim canim Allah yardimcin olsun is basi yapyiormussun
aptamil anne sütüne daha yakin diye duydum daha gecenlerde ...orda varmi bilmiyorum
kullanan annelerede bi sor bakalim onlar ne dicekler bu konuda
umarim bebisin mamaya alirda senide üzmez

sağol canım bendekide milupa aptamil ama almadı nedense bakıcaz artık çaresine artık sık sık giremem uğrmaya çalışırım özlicem burdaki sohbetleri kendinize ve bebişlerinize iyi bakın öpüyoruz kızımla sizleriŞeniz:1hug:

Back
X