2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar yaaa yarın aşımız varr cok üzülüyorum cok aglara berru :çok üzgünüm: zaten yanında duramıyorum babası tutuyor hep.içim gidiyor ama yapılması gerek.ateşi falan olmaz inşallah

bizimde Cuma günü karma aşımız var ve ben hafta başındna beri kara kara düşünüyorum bu aşıdan sonra ateşi olur diyo herkes çok korkuyorum doğrusu şimdiden annemi çağırdım yanıma o gün için.Ama umarım hiç bir bebeğin ateşi falan olmaz olsa bile ciddi olmasın Allahım...

İiyi akşamlar kızlar uzun bir aradan sonra yazabildim şükür benim bebiş 2,5aylık oldu emmesi uykusu düzene girdi 3ayı doldurunca düzelir demişlerdi doğru galiba aşıya gitmeden 1 saat kadar önca bi çay kaşığı ağrı kesici şurup verdim ben hiç etkilenmedi oğluşum
cimcime hemen şüpheye düşme sadece iş için olabilir kendini sıkma
beyazbulut sıkıntıı ve stresin sütü kötü etkiler boşvermeye çalış zor ama ne yapalım emzirme döneminde sıkıntı yasak

massallah oglusuna canim necabuk geciyor zaman ya bizimkide 10 gün sonra 2 ayi bitiricek
aslinda büyük konusmak istemiyorum ama esimden hic beklemem böyle biseyi ( hepde beklemedigin yapar derler ama ...) güveniyorum güvenim sonsuz onun bana oldugu gibi
sadece tuhaf geldi iste ..... :1hug:

bizimde Cuma günü karma aşımız var ve ben hafta başındna beri kara kara düşünüyorum bu aşıdan sonra ateşi olur diyo herkes çok korkuyorum doğrusu şimdiden annemi çağırdım yanıma o gün için.Ama umarım hiç bir bebeğin ateşi falan olmaz olsa bile ciddi olmasın Allahım...

canim yenimi katildin aramiza daha önce hic görmedim seni
hosgeldin aramiza a.s. :1hug:

selam güzel annişler

ay aklım sizde kaldı bugün giremeyince
misafir vardı bugün bizde 7de gittiler
2 yaşında oğlu vardı gelenin o öğlen uyuyormuş diye uykudan kalkınca geldiler taa saat 4te
sonra da eşimin kuzenin oğlu da o bızdıktan 40 gün küçük birlikte oynadılar 3 saat
2si de tam konuşamıyor ve 2si de anne yerine nine diyorlar
çok güldüm onlara kimbilir benim oğluş neler yapacak dedim
en kötü kısmı da tam konuşamadıklarından konuşmaya çalışıp hiç susmadan bişeyler anlatmaya çalışıyorlar ve anlaşılmayınca da basıyorlar yaygarayı :))

ay kızlar yine problemler diz boyu
ama birkaç güne unutursunuz hepsini
bızdıklar varken zaten insanın aklında bişey kalmıyor ki

çiğdemcim bizimkinde bir problem olmadı
acaba yeterince sıkı takamadınız mı?

bizim aşılardan sonra hiç ateş problemimiz olmadı
aşılar eskiden ateş yapıyorlarmış şimdi ithal aşı kullanıldığından ateş olmuyormuş

selam güzel annişler

en kötü kısmı da tam konuşamadıklarından konuşmaya çalışıp hiç susmadan bişeyler anlatmaya çalışıyorlar ve anlaşılmayınca da basıyorlar yaygarayı :))

sırnaşık şey sırnaşık şey ikisi ayni anda konustugu zaman nasil tatli olmuslardir kimbilir :1rolleyes:

wooooooooow kizlar iki bucuk ay sonra tam bir yildir tanisiyor olucaz :nazar:
necabuk gecti zaman ya dimi daha dün gibi acaba erkekmi kizmi bebisler diyorduk

Günaydın hatunlar bakıyomda hepiniz uyuyorsunuz.
Canancığım evet 1 sene olacak artık tanışalı sanki kardeş gibi olduk yatarken sizi düşünüyorum geçen akşam senin tuanı düşünüm nasıl oldu diye umarım iyidir.
Bende oğlumun aşılarını yaptırdım bugün sabah neşesi yerindeydi hemşireye bile gülücük attı. Pis hemşirede gül gül birazdan nasıl ağlayacasın dedi. Dediğide oldu oğlum çok ağladı babasınında benimde gözlerim doldu. Ay ne kötü birşey onun canı yanması. Allahım onun canı yanacağına benimki yansın.
Kızlar cumartesi ankaraya gidiyoruz.daaha hiç bir hazırlık yapmadım. Emirin eşyaları yıkanacak ev temizlenecek bugün çok iş var.Birde belki kayınpederde bizle dönebilir.:kızgın:Onun için evi toplamam lazım offff.

millet bu aşılar illa gününde mi yapılması gerekiyor bizim aşı günümüz 18 i yani ctesi ama pazartesi olacak sanırım o günde izmirde olucaz kalça çıkı için izmire sevk olduk hastanede yaparlarmı acaba yada cuma dan yaptırsammı hee bu arada sağlık ocağının aşıları dışında kendimin alıp yaptıracağım bir aşı var diyordunuz rotavirüsmüydü onu ne zaman yaptırmam gerekiyor ve hemen eczaneden bulabilirmiyim?

[sıze="2"]millet bu aşılar illa gününde mi yapılması gerekiyor bizim aşı günümüz 18 i yani ctesi ama pazartesi olacak sanırım o günde izmirde olucaz kalça çıkı için izmire sevk olduk hastanede yaparlarmı acaba yada cuma dan yaptırsammı hee bu arada sağlık ocağının aşıları dışında kendimin alıp yaptıracağım bir aşı var diyordunuz rotavirüsmüydü onu ne zaman yaptırmam gerekiyor ve hemen eczaneden bulabilirmiyim?[/sıze]

canım bir kaç günden bir şey olmaz eşim iinden izin alamadığı için biz 1 hafta geciktirmiştik tabi doktaoruna sorduk.1 hafta geç olsa bir şey olur mu diye oda problem olmayacağını söylemişti.

Ewt ruta aşısı kendin alıyorsun eczaneden ben özel hastanede yaptırmıştım.hastanede vardı aşı ondan dolayı eczaneden almadık.ama her eczanede olmuyormuş diye duydum

gunaydın nasılsınız arkadaslar,benım de oglumun asısı yarın cok endıse edıyorum ınsallah atesı falan olmaz.bende bugun eldıvenlerını cıkartım ohhh be cocuguma ozgurluk geldı...
cımcımecıgım ben senı kocaman tebrık etmek ıstıyorum o kadar ısın ustesınden ıyı gelıyorsun ..
ben de cok sık sızlere cevap yazamassamda muhakkak okuyorum...hakkaten 1 yıla yakındır cok sey paylasıldı artık bagımlılıkta yapmaya basladı buldugum ılk fırsatta bılgısayarın basındayım.
ıyı kı fırsat dedım benım kı aglıyor gorusuruz kızlar

ayyyyyyyy kizlarrr kadin daha yeni gitti
bir saat konustuk aslinda cok iyi gecti bizi baya övdü ... baya utandim hic beklemiyordum
bize bi numara verdi eger görürseniz biri cocuguna kötü davraniyor evi pis vs.... bu numarayi arayin 2 saat icinde müdahale ediliyor dedi :1shok:
bide dediki sadece cocuklar camin önünde durmuslar anneleri dikkat etmemis diye cocuklari almislar ellerinden :1shok:
cok sükür iyi gecti konusma bir sürü informasyon verdi ...........ohh bee gittide rahatladim vallaa bu kadin yüzünden klinigede gidemedim simdi gene randevu almam gerek

Günaydın hatunlar bakıyomda hepiniz uyuyorsunuz.
Canancığım evet 1 sene olacak artık tanışalı sanki kardeş gibi olduk yatarken sizi düşünüyorum geçen akşam senin tuanı düşünüm nasıl oldu diye umarım iyidir.
Bende oğlumun aşılarını yaptırdım bugün sabah neşesi yerindeydi hemşireye bile gülücük attı. Pis hemşirede gül gül birazdan nasıl ağlayacasın dedi. Dediğide oldu oğlum çok ağladı babasınında benimde gözlerim doldu. Ay ne kötü birşey onun canı yanması. Allahım onun canı yanacağına benimki yansın.
Kızlar cumartesi ankaraya gidiyoruz.daaha hiç bir hazırlık yapmadım. Emirin eşyaları yıkanacak ev temizlenecek bugün çok iş var.Birde belki kayınpederde bizle dönebilir.:kızgın:Onun için evi toplamam lazım offff.

saol hayatim tuan iyi,kavga dögüs su icirdik kaydirigubbakcemile
gecmis olsun sizede simdi nasil oldu oglusun
canim evini topla ama toz falan alma sakin gelince yaparsin nasolsa sen yokken tozlancak
:1hug:

gunaydın nasılsınız arkadaslar,benım de oglumun asısı yarın cok endıse edıyorum ınsallah atesı falan olmaz.bende bugun eldıvenlerını cıkartım ohhh be cocuguma ozgurluk geldı...
cımcımecıgım ben senı kocaman tebrık etmek ıstıyorum o kadar ısın ustesınden ıyı gelıyorsun ..
ben de cok sık sızlere cevap yazamassamda muhakkak okuyorum...hakkaten 1 yıla yakındır cok sey paylasıldı artık bagımlılıkta yapmaya basladı buldugum ılk fırsatta bılgısayarın basındayım.
ıyı kı fırsat dedım benım kı aglıyor gorusuruz kızlar

:1hug: saol canim

ins, ateslenmez canim oglusun yarin gene sen asidan sonra cikmazsin disari
sibel demisti sanirim bu zamanda asilar ital oldugu icin pek ates yapmiyormus :teselli:
öptüm canim sizi doyurda büyüsün oglusun :1hug:

merhaba arkadaşlar bugün hava çok güzel içim kıpır kıpır oğluşu alıp gezdireyim biraz.öpüyorum sizi bu arada ben oğluşun eldivenlerini çıkartmak istiyorum ama tırnakları kesik olduğu halde yüzünü tırmalıyor kanamış yanağı yine.nasıl alıştırıcam ben buna ya.havasız kalıyor eli hiç hoşuma gitmiyor.....

asiyecim cikin walla bende cikmak istiyorum tuanida alip kocisle parka gidelim dedim
bakalim cikariz bizde :)) yarindan itibaren havalar kötülescekmis bari bugün cikip gezelim :))
benim oglum dogumdan beri toplam 3-4 defa takmistir eldiven
onun haricinde disari cikarken takiyorum okadar
bisey olmaz canim cikart eldivenlerini :)

Canancığım şimdi iyi Emir bebk bakalım sürekli ateşini ölçüyorum.
Kızlar bu ateş konusunda kafanıza takmayın çünkü eskisi gibi değilmiş aşılar ateş yapmıyormuş Sadece kolunu bacaklarını kımıldatıkça ağlıyor acıyor galiba senağlama

Şu eldivenleri çıkartın artık yav. Bende en fazla 3 4 kere takmışımdır valla. Ellerini incelemesi çok hoşuma gidiyor tırnakları sık sık kesin o kadar.
Kızlar devit3 ilacını günde kaç damla veriyorsunuz. Bizim doktor 3 demişti ama oğlum ateşelinip hastaneye gittiğimizde doktor 4 dedi. Bu sefer sormayı unuttum doktora siz nekadar veriyorsunuz.

. Ellerini incelemesi çok hoşuma gidiyor tırnakları sık sık kesin o kadar.

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey gercekten cooooooooook hos oluyorlar ya ellerine bakiyor benimki bide ellerini acip kapatiyor bayiliyorum yaaaa kizlar walla televizyona gerek yok bu bebisler varken ...... sırnaşık şey :asigim:

Back
X