Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çiğdem öel valla bırak tatili ben aynı gün içinde anneme gittiğimde bile rahat edemiyorum zor canım insanın kurulu düzni gibi yok bazen eşimle kavga ediyorum gidicem falan diyorum ama annemin evine gittğimdede anlıyrumki en rahatı en huzurlusu kendi evim rahat edemiyosun canım valla ben saatleri sayıyrum anenmdeyken he anenmi çok sevbiyorum oarası ayrı ama insanın kendi düzeni gibi uyok allah düzenlerimizi bozmasın
merhaba arkadaşlar bende şubat annesiyim hatta doğum sancılarımın başladığı gün üye olmuştum ve burda paylaşmak nasip olmuştu doğumum başladığını aradan 5 ay geçti hala inanamıyorum şimdi hepinizin bebişlerinin fotolarını takip ediyorum fırsat buldukça çünkü benim tatlı oğluşum hayatımın tümünü kaplıyo diyebilirim
oğlum efe sağlıklı çok şükür ama ben bu aralar saçlarımı kaybetmek üzereyim nerdeyse saçlarım tomar tomar ellerime geliyo ve kafamın ön kısmı iyice açıldı sizdede bu sıkıntıyı yaşayan var mı acaba ben biraz endişeliyimde
arkadaşlar ben subatın 1 inde dogum yapdım fakat hale adet olmadım nerdeyse 6 ay oldu benim gibi olna varmı.
aylin doktor sinek ısırıkları için fenistil mi verdi size yazmamışın adını