Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2009 şubat anne adayıydık ve tek tek hepimiz doğurduk.artık 2009 şubat annesiyiz.iyi sohbetler herkesea.s.[/QUOTEdünyanın en güzel anneleri.bende sizler gibi 2009 şubat annesiydim hepimiz sırasıyla doğum yaptık.sezeryanla oğlumu dünyaya getirdim ama 15 gün sonra kaybettim.birdahada kk yı takip etmedim.şimdilerde kendimi toparladım eskiden yazdıklarımızı okudum.hüzünledim benim gibi bebeğini kaybeden varmı bilmiyorum inş yoktur.allah hepinizin bebeğine sağlık versin.
kızlar dun hastaneye gıttık kan ıdrar tahlılı ıstedı kanı verdık ıdrar torbası yzuunden dun butun gun bekledık tahlılı veremedık bugnde onun ıcın gıttık tahlıl verdık kanda grıp vırusu var ıdrar tahlılındede enfeksıyon belırtılerı var doktor ıdrar kulturu ıstedı 3 gun sonra sonuclr gelıcek doktorda ızınde bu hafta ıcın telefonla mutlaka goruselım dedı telını verdı sonucları alınca arıcam doktoru tedavısıne baslanıcak bakalım umarım cıddı bır durum dııldır .atesı dusmuo ara ara ateslenıo sureklı o kadar iğneden sonra gecmesı gerekırdı dedı doktor ya bugun dıdeyıa banyo yaptırdık banyo sonrası emme alıskanlıgı vardı verdık denemek ıcın emıo yawvrum ama sut yok bıde gluo emerken acaba pompa alsam sut gelırmı bıraz ya hıc yasadınızmı bole bısı yaklasık 10 gndur emmıo dıdee ınanılmaz uzuluyorum emmedıgı ıcın gecelerı emse yeter
canım dide ye çok geçmiş olsun umarım çabuk atlatır da .........anlamadığım sonuç için üç gün bekliceksiniz......o üç gün tedaviyede üç gün sonra başlasmak demek..........geç diilmi?.....önlem olarak bi antibiotik falan verseydi dr keşke..........süt içinse ewt sağıp verebilirsin sütün varsa sanırım akvaryum arkadaşımız da öyle yapıyo emmediği için......benimkide emmiyo ama sütüm de gitti zaten ...sağsamda gelmiyo
başın sağolsun arkadaşım allah böle acılar göstermesin kimseye....4 sene önce bende 16 haftalık bebeğimi kaybetmiştim ne kadar zor olduğunu bilirim...ama yüce rabbim hiç planlamadığımız .bir şekilde bunu..denizimi bize hediye etti.......en içten duygularımla seninde başına gelmesini diliyorum......ancak başka bi evlat o acıyı hafifletiyo...bide sebebi neydi..
canım doğduğunda solunum sıkıntısı yaşadı konjenital kalp rahatsızlığı polıkıstik böbrek varmış biz bilmiyorduk anne karnındayken görülememiş.kalbi durdu dayanamadı.çok sagolasın.