2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

sağolasın sibelcim inşallah tüm hasta bebişler iyileşir
zeynep ateşlenmeseydi fethiyeye gelecektik
aslında doktor gidebilirsiniz
engel bir durum yok diyor
ama gel bana sor yemiyor gözüm dur bakalım hele bir kzım iyileşsin
çok sıkıldım çok iyi gelecek aslında bana

günaydın kızlar bu geceyi iyi atlattık şükür fitil işe yaradı neşeside yerinde ben neden ateşlendiğini çözdüm kendimce kulağında gene iltihap oluştu bu oğlanın akıyor çünkü o ishal ve ateş yapıyor doktoru saatin 9 olmasını bekliyorum arıycam eski ilaçlara devam edicem...
kız olsaydı kesin bana çekerdi o zamanda idrar yollarında iltihap olurdu benim hala oluyor çok hassas her adet dönemimden sonra bile ped lerden tahriş oluyor 3-4 gün yanma oluyor.
akşam bu stresle bide hiç yapmadığım birşey yaptım cam sildim .eşim bile şaşırdı örümcek kadın oldum.gece yarısı çamaşır yıkadım toz aldım falan.ay ben fazla abartıyorum galiba hastalık olaylarını aklıma gelmesin diye kendimi nelere verdim ya...

kizlar günaydin bebislere cok gecmis olsunn
hülya özlem nerelerde yaa ???????? yelizzzzzzzzzzzzzzzz kis sende yoksun özlüyoruz bak net baglanmadimi yeni evine

günaydın
valla zuhalcim ne iyi olur gelebilseniz :))

asiyecim inşallah tahmin ettiğin gbidir de bir an önce tedavi olabilir
bu arada daha önce de yazmıstım ama yine hatırlatayım
bu adet sonrası bende de akıntı falan hep fazlalaşır dr doğum sonrası kontrolde vajinal phı dengeleyip zararlı mikroorganizmaların engellemesi için düzenleyici bir şey verdi
bana iyi geldi balance activ adı
her ay adetten sonra 1 tüp vajinaya sıkılıyor gece yatarken aklında bulunsun ihtiyaç hissedersen

canancım hülya kayınvalideleriyle yolculuk vardı hatta sonra da izmire geçeceklerdi
özlem şeften izinli :P :)) eşiyle vakit geçiriyor araba öğreniyor falan askerlik var ya eşinin o yüzden
yeliz de memlekete gitmişti evi, taşımadı daha sanırım

ay kızlar noldu bıze ya sırf sızden ayrı kalmım dıye laptop aldık burda net baglattım ama sımdıde konuscak kımse kalmadı herkes bı yerlerde ınsallah kısa zamnda toplanırız genee

kızlar bu arada doktoru aradım anlattım ömer yusufun durumunu oda hiç oyalama kendim tedavi etçem diye kulak burun boğaza götür dedi.çünkü kulağı sürekli akıyor.yarına randevu aldım öğlen götürcem yarın bakalım inş çabuk iyileşir dün 4 kere bugünde 2 kere kakasını yaptı bugün daha ateş yok bakalım ama çok terliyor ...

evet çido ya
bütün gün açık duruyor arada kontrol ediyorum ne gelen var ne giden
1-2 kişi selam yazmışsa ne ala

asiyecim hadi bakalım inş. bugünü de ateşsiz atlatırsınız canım

sibelcim saol cnm
asiyecim sana katiliyorum ahhhhh ne günlerdi 15 kisi birden yazisiyorduk hatta herker oluyordu

ins. cabucak atlatirsiniz cnm

kizlar kalici makyaj yaptiran varmi aranizda ??? ben düsünmeye basladim ama pisman olmakta istemiyorum yaa

sağolun kızlar sizde olmasanız tek başıma evde hasta çocukla kafayı yerdim..
canan kız bence yaptırma hoş değil bence her an makyajlı gözükmek.

ben de çok taraftar deilim canancım ya
5 dak.lık iş makyaj ona da üşenmiyorum dışarı çıkarken

selam kızlar
asiyecim geçmiş olsun canım kıyamam ben yusufa inşallah kulak buruncu anlar da tedavi eder bebişi

zeyenp gene ateşli sabah 37,8di calpol verdim
vermeme rağmen 2 saat sonra ölçtüm 37,4 dü
hemen duş aldırdım ılık ılık
sonra tepem attı eşimle o arada azucuk atrtıştım
sonra gene tepem attı doktoru aradım
dedim tamam gaitasında birşey çıkmadı
kan tahlili de güzel enfeksiyon falan yok
ama bu çocuğun ateşi düşmüyor bir türlü ateşten huysuzluk yapıyor emmek bile istemiyor dedim meyvesularını bir tek istiyor o da içini yanıyor yavrumun herhelde ondan dedim
bir de bugün 3.günü kakasını yapamadı
sbah koyunların yaptığı gibi 2 tane küçük zeytin gibi birşey çıkarttı
kabız dedim daha önce de 5.günde lavman yapmak zorunda kalmıştım dedim
ama bunları ağlayarak anlatıyorum bir de adama fırça kaydım cebiniz niye kapalı diye
ohhhhhhhhh rahatladım sonra
doktor dedi kakalı bezini getirin bir bakalım
bir daha ılık duş aldırayım derken yavrum filesinin içine etti kakasını
ama nasıl cıvık anlatamam ve rengi yeşil
eşim hemen götürdü
şimdi gelir bakalım ne çıktı
bir de doktor idrar tahlili vermiş idrar yolları enfeksiyonu mu var
acaba ondan mı ateşi çıkıyor diye
eeee be adam niye kan tahlili yaptırdığımız gün vermedin idrarı da
6 gündür ateşin yüksek olmaıs normal mi dedim hayır dedi
dişler çıkarken ateş süreklilik arzetmezmiş netten okumuştum
ama benim yavrumun 37nin altına hiç düşmediki
neyse şimdi birşey getiriyormuş eşim onu dedi doktor vajinasına yapıştırın hemen de bize getirin
ama eşim telefon ediyorki ben buraya gelmişken arabayı bir yıkatayım
düşünebiliyor musunuz adamın sorumsuzluğunu
gelsin ahettin ısıracağım kolunu

çiğdemcim didenin sonuç bugün çıkıyordu değil mi?
ne zaman alacaksınız?

cnm cumartesı verdık 3 gune cıkar dedıler neger pazar gunu harıcse ancak carsamba alırız heralde dıde sabahtan ıkı kez kustu ve su anda ac karnına yatıo yoğurt vermek ıstedım oğurdu bıde agladı yavrum verme dıye sanırım mıdesı kalkıo mama verdım onuda almadı bnmde mıdem bulanıo ya stresten yada bende hasta lucam boyle havamı olur ya geldık gelelı bı sıcak bı soğuk geldıgıme pısman bıle oldum valla
bıletlerı aldım bıde gelsemde degısen bısı olmıcak hasta oldu bı kere dıde emzırmek ıstıyorum goguslerım hala sızlıo acaba versem emermı dıyorum cok ıstıyorum emzırmeyı hala aklıma geldıkce aglıorum keske emzırebılsem dıye

zuhal inş kaka tahlili iyi çıkar canım .eşinede yüklenme bende sinirimi ondan çıkarıyorum ama o ne yapsın ya..

cnm cumartesı verdık 3 gune cıkar dedıler neger pazar gunu harıcse ancak carsamba alırız heralde dıde sabahtan ıkı kez kustu ve su anda ac karnına yatıo yoğurt vermek ıstedım oğurdu bıde agladı yavrum verme dıye sanırım mıdesı kalkıo mama verdım onuda almadı bnmde mıdem bulanıo ya stresten yada bende hasta lucam boyle havamı olur ya geldık gelelı bı sıcak bı soğuk geldıgıme pısman bıle oldum valla
bıletlerı aldım bıde gelsemde degısen bısı olmıcak hasta oldu bı kere dıde emzırmek ıstıyorum goguslerım hala sızlıo acaba versem emermı dıyorum cok ıstıyorum emzırmeyı hala aklıma geldıkce aglıorum keske emzırebılsem dıye

çiğdem senin msjlarını okuyunca nedense içim yanıyor ya gerçekten çok iyi bir annesin evladına bu kadar bağlı onun derdiyle sende hasta oluyorsun ilerde gör bak çok iyi ikili olcaksınız ona bu kadar bağlı olmandan dolayı..güzel günleri düşün ya hep böyle gitmez ...

kızlar çok şükür gaitası temiz çıkmış
şimdi zeynebin uyanmasını beklicemki idrar testi için eşimin getirdiği
torbayı yapıştırayım
keşke ben de gitseydim ya acaba takabilir miyim ben böyle şeyleri görerek öğrenirim eşim anlattı ama pek yapamayacağım diye endişeliyim
inşallah idrar da temiz çıkar

Back
X