2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

asiye şimdi sen deyince aklıma geldi bizim doktor o gün zeyenbin kulağına burnuna ağzına falan bakmıştı kulak akıntısı olsa bilirdi demi

çiğdem canım kafayı takma üzülme bu kadar demek boş canım ne oldu bu bebişlerimize anlamıyorum ya nazar değdi valla
ben de kaç gündür ağla ağla bir hal oldum ya ateşi yüksek geldikçe eşime sarıyorum vallahi

umarım hepsi en kısa zamanda iyileşir

asiye şimdi sen deyince aklıma geldi bizim doktor o gün zeyenbin kulağına burnuna ağzına falan bakmıştı kulak akıntısı olsa bilirdi demi

tabi canım bilirdi bizim geçen ay yaşadığımız soruna benziyor sizinki kakası kanında birşey yok ama ateş hiç bitmiyor ve bizim 1 hafta boyunca daha ağır bir şekilde hem kusma hemde ishal vardı erimişti oğluş gözlerinin altı morarmıştı.çok şükür şimdi öyle değil ama korkuyorum bir kere yaşadım çünkü

isnan kendini suçluyor ben mi bakamıyorum diye deliriyorum düşünmükten hava çok sıcak diye sabahtan akşama kadar evdeyim ceyran olmasın diye sadece bir yerden cam açıyorum yemesine içmesine özen gösteriyorum ama olmuyor işte

ateşi gene 37,5 ya anlamadım gitti ılık duş calpol fayda etmedi
uyanmadı da öyle ağızsız dilsiz yatıyor yavrum
uyansa şu poşeti bir taksam da tahlile göndersem
oy oy bittim ya ben
niye kimse yok kendi kendime konuşup duruyorum

asiye zuhal geçmiş olsun bebeklerinizee.. bende dayanamadım dr götürdüm ...ishal yüzünden hatta giderken kakalı bezinide götürdüm.tahlil yaparlar diye......ateş yok kusma yok iştah da ii nie ishal anlamadım...dr tahlil yaptırdı ..kakasında çok az mikrop var dedi ilerlemesin die reflor die bi toz verdi.....nerden mikrop oluyo anlamıyorum ya..mama suyunuda içme suyunuda kaynatıyorum...allahtan çoık su içiyo vucudu su kaybetmez inş...hiç kilo da almadı bu ay hatta elli gr vermiş 7500 geldi neyse şükür yine ben daha çok zannediyodum.....offf offfffff..sıkıldım bu ishalden yaaaaaaaaaa...sebze meyvede vermiyorum artık düzelene kadar....

kızlar çok şükür gaitası temiz çıkmış
şimdi zeynebin uyanmasını beklicemki idrar testi için eşimin getirdiği
torbayı yapıştırayım
keşke ben de gitseydim ya acaba takabilir miyim ben böyle şeyleri görerek öğrenirim eşim anlattı ama pek yapamayacağım diye endişeliyim
inşallah idrar da temiz çıkar

cnm torbayı takmak cok basıt ama kısa sonuc ıcın altını acık bırak derım en kısa zamnda yapar bezı kapatında sonuc bazen basarısız oluyo yapısıo torba dısarı gıdıo ıdrar gecen gun hastanede ben taktım torbayı emzırme odasında actım altını ole aldım yoksa onların yontemle alamıcaktık ve sondayla alıcaklardı canı yancaktı kızımın

zuhalcim cnm benim kiyamam ben sanaaa üzme kendini okadar ins. kaka tahlili gibi idrar tahlilindende iyi sonuc alicaksiniz cnm

asiye sibelcim ya ben aslinda makyaj dedigim kaslarima yaptirmak istiyordumm
göz makyajini falan bende onaylamiyom herdefasinda farli makyaj yaptigim icin ;)))

omzuma dövme istedimde acisina dayanamam ondan üzüle üzüle vazgeciyorum......

cnm cumartesı verdık 3 gune cıkar dedıler neger pazar gunu harıcse ancak carsamba alırız heralde dıde sabahtan ıkı kez kustu ve su anda ac karnına yatıo yoğurt vermek ıstedım oğurdu bıde agladı yavrum verme dıye sanırım mıdesı kalkıo mama verdım onuda almadı bnmde mıdem bulanıo ya stresten yada bende hasta lucam boyle havamı olur ya geldık gelelı bı sıcak bı soğuk geldıgıme pısman bıle oldum valla
bıletlerı aldım bıde gelsemde degısen bısı olmıcak hasta oldu bı kere dıde emzırmek ıstıyorum goguslerım hala sızlıo acaba versem emermı dıyorum cok ıstıyorum emzırmeyı hala aklıma geldıkce aglıorum keske emzırebılsem dıye

çiğdemcim mikrobiyolojik ekim yapmışlardır o yüzden 3 gün sürer pazar olması önemli değil
sen yine de emzirmeye uğraş bence canım

asiye zuhal geçmiş olsun bebeklerinizee.. bende dayanamadım dr götürdüm ...ishal yüzünden hatta giderken kakalı bezinide götürdüm.tahlil yaparlar diye......ateş yok kusma yok iştah da ii nie ishal anlamadım...dr tahlil yaptırdı ..kakasında çok az mikrop var dedi ilerlemesin die reflor die bi toz verdi.....nerden mikrop oluyo anlamıyorum ya..mama suyunuda içme suyunuda kaynatıyorum...allahtan çoık su içiyo vucudu su kaybetmez inş...hiç kilo da almadı bu ay hatta elli gr vermiş 7500 geldi neyse şükür yine ben daha çok zannediyodum.....offf offfffff..sıkıldım bu ishalden yaaaaaaaaaa...sebze meyvede vermiyorum artık düzelene kadar....

canım inşallah en kısa sürede sizinki de geçer
o kadar ishale kilo kaybetmemiş olması çok iyi
ellerine her geçeni ağızlarına soktukları için bunlar olası şeyler canım
siz rotavirüs aşısı yaptırmış mıydınız?

ya sıbel sutum bozulmusmudur durmaktan kusuyo zaten bıde ustune mıdesını alt ust etmekten korkuyorum gecen banyodan sonra verdım emdı guldu bana oyun oynuyoruz sandı galıba

cogumuzun bebısı hasta galıba demekkı bgunlerde gecıcek allah hepımızın bebıslerıne sıfa versın en kısa zamnda ınsallah

hayır canım rota virüs aşı yaptırmadık......ama onada bakıldı tahlilde negatif..sadece ishal ..teşekür edrim sibelci alakan için..çınarın videosunu izledi m bayıldım sıpaya çok tatlı maşallah

çiğdemcim sütün yazık olmasın canım süt pompası al sağ hiçbişey anne sütü gibi olmaz canım neden sütün bozulsun .bide sanırsam bu dide nin ştahsılığı yeni yok byaadır var bence sen tam teşkküllü şu kıza bi baktır hayatım .için rahat olsun .bide yedirmek için zorlama zorladıkça hiç almıyolar ve dah sonraki dönemlerindede etki yapıyolarmış hiç yemiyolarmış.sen stres yapma tamam kolay değil ama senin stesete geçer ona .diştende olabilir bence idar yolu değil diştir o

kızlar şimdi ocak annelerinin topiğine bakerken ne okudum milüpanın sütlü pirinçli kaşık mamasından böcek çıkmış ayyyy delircem ya nelere kaldık en güvenilir marka bide nolcak halimiz yavrularaızıza neler veriyoreuz

cok üzücüüüüüüüü merak ettigim o firmada calisanlar bu markayi kendi cocuklarinada verebiliyorlarmi acabaaaaa ???

çiğdem ya nasıl aldınız siz didenin idrarını
bu poşetler çok dandik
yapışkanı kalkıyor
delirecem 5 den beri çiş yaptırmaya çalışıyorum ne olur bilginiz varsa yazın

çiğdemcim sütün yazık olmasın canım süt pompası al sağ hiçbişey anne sütü gibi olmaz canım neden sütün bozulsun .bide sanırsam bu dide nin ştahsılığı yeni yok byaadır var bence sen tam teşkküllü şu kıza bi baktır hayatım .için rahat olsun .bide yedirmek için zorlama zorladıkça hiç almıyolar ve dah sonraki dönemlerindede etki yapıyolarmış hiç yemiyolarmış.sen stres yapma tamam kolay değil ama senin stesete geçer ona .diştende olabilir bence idar yolu değil diştir o

ne bilim ole dıyolar dura dura bozulıur verırsen kusar cıkarır dedıler korkuom vermeye sagmaya calıstım cok acıo ya yapamadım bıraktım zaten kusuo bu gece uyurken denıcem sut gelır belkı cıkıo ama gerısı varmı yoksa ucundakımı gelıo annamadım

ya salk bir poşet
vajinay yapıştırın diyo
yapıştırdığım yerler kalkıyor çiş bir kere yaptı zaten o da boşa gitti
kafayı yememk elde değil ya
hastaneye götüreyim onlar alsın gerekirse sondayla alsınlar ya
yavrum perişan oldu

Back
X