saol cnm ya gorusemıos daha kurudu subat topıkı heeeeeeeeee
bende geçmiş olsun dileklerimi sunmuştum ama sanırım sizin için pek bir önemi yok.neyse yaa.herkese iyi geceler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol cnm ya gorusemıos daha kurudu subat topıkı heeeeeeeeee
deniycem bugün canım inş yer bakalım buarada senin kız bebelacın mamasını mı yiyordu canım?
ıyı aksamlar kızlar bugun doktora gıttık malum sonuc ıdrar yolları enfsk.nese doktrla gorustuk surup verdı
antıbıyotık ordan ortp.gıttık kalca ıle ılgılı 6.ayda kontrol vardı korka korka rontgenıde cektırdık cok sukur bısı cıkmadı onda .doktora kusma ısını sordum bu ılacı kullansın rahatlar dedı ama daha eve gelmeden markette kustu dıde zaten bısı yemıo bıde sureklı kusuyo nese eve geldık bıde evde cıkardı artık yeter naraları eslıgınde basladım aglamaya bı baktım bnm kızın bıngıldagı ıyıce cokmus aldım tıp merkezıne goturdum fethıyelı bır doktor var o acıldeymıs hemen serum takalım dedı serum takıldı saat 5 gıbı daha yenı eve geldık cok sukur ıyı ılac verdı doktor kusması ıcın fıtıl ve surup ınsallah artık kusmaz hastanede bıle kustu ıctıgı bır yudum mamayı artık ole hale geldıkı kızım bıberonu gorunce aglıo karnı ac ıcmek ıstıyo ama mıde bulantısından korkuo ıcmeye resmen aglıo bebegım ya cok agladı serum akılırken bulamadılar damar yolunu ınsallah atlatırızz bugunlerımıze sukur dıyelım
saol cnm bende netten arastıırken okumustum sıvı kaybının buyuk bı gostergesı dıye bungıldak cokermıs ole durumlarda yannıs hatırlamıorsam ama doktorda tasdıkledı bıngıldak durumunu allah bıse saglık versın bızde yavrularımıza bakalım ne onları bızsız nede bızı onlarsız bırakmasın rabbım
Sibel iyi geceler canım
Ay amin inşallah Çiğdem ben bu aralar hastalıktan herhalde paronayoklaştım ya bir sürü salak şey geçiyor kafamdan allahım uzak tutsun hastalıkları bizden .
Bizim bu aya dr. konrtolümüz yok gerek görmedi dr. ama ben sağlık ocağına götürüp kilosuna baktırayım diyorum bu aralar çok az emiyor sanki Derin bakayım ne kadar olmuş yeterli kilo alımı yoksa nasıl başlıyıcam ben yaa ek gıdalara söylerlermi sağlık ocağında utanıyorum valla dr. aramayı artık
Sevgi kolay gelsin canım zor valla bebekle badana neysekiş ben geçen sene yaza girerken yaptırmıştım oda beni 10 sene idare eder bir hayli koyu renk oldu .
Nesi var canım kardelenin neden gidiyorsun dr.a
Selam kızlar
ne yalan söyleyim okuyup okuyup çıkıyorum yazmaya mecalim yok ne zamandır
hoş başka yazanda yok ağır aksak gidiyo topik yaz sezonu ya döküldük iyice
bizim kız coştu bu aralar sesini keşfediyo sanırım bir çığlık bir kıyamet nasıl bağırıyor keyifle. özelliklede ayakları üstüne bastırınca değmeyin keyfine.
gündüz yine kuş uykumuza devam yalnız varya 1 dk. durmuyor tevekkeli ondan emdiği halde iyi kilo alamıyor hiperaktifmidir nedir yoruluyorum akşama kadar sonrada size yazamıyorum
cumartesi ufak bi opersyon geçiricem bana şans dileyinç daha önce bahsetmiştim 2 ay önce fissür oluşmuştu lokal anesteziyle küçük bi operasyon olucak inşallah sorunsuz geçer ve sıkıntımı giderir. genellikle doğumda oluyomuş bu durum ama bende ne hikmetse doğumdan 2 y sonra başgösterdi hayırlısı bakalım.
sizde ne var ne yok sibelcim maşallah tam gaz devam tüm duyarlılığınla herkese yetişmişsin helal valla tebrik ediyorum seni hem çınar hem iş hem kk maşallah.
tabi asiyeciğmide unutmamak lazım sabahların sultanı kaydirigubbakcemile3
kızlar gölzerimden uyku akıyor ama benim oğluşu biliyorsunuz.dün arkadaşım geldi saat 3 te falan dışarı çıktık saat 7 buçuk olmuş ben dışardayım hala ömer yusufta bebek arabasının içinde uyududa uyudu kaydirigubbakcemile3 eve dönerken benim koçişle karşılaşmayalım mı yolda çok komik oldu. oda servisten indi eve geliyordu.
dışarı çıkınca benim oğluşun vücuundaki kızarıklıklar nerdeyse yarıya indi çok sevindim ya.bundan sonra sık sık dışarıya çıkıcam ok kapatıyorum kendimi ve onu eve.neyse eve girdik babamın bir arkadaşıyeni ev aldı annemler sizde gelin görelim dediler.gittik kızlar bittim böyle bir site ev olmaz tatil köyü sanki evlerinin balkonu havuza bakıyor çocuğu güvenle parkta oynuyor ya alahım banada inş öyle bir yerden ev almayı nasip etsin ya.ve herkese tabi.saat gece yarısını geçince geldik .
amiiiiin cümlemize ev nasib etsin rabbim bewn havuzlu filanda istemiyom
normalinede razıyım kiradan kurtuluruz inşallah birgün
inşallah.ya benim çok arkadaşım sitede oturuyorlar bunun konsepti çok ilginç gedi bana kafeler falan var palmiye ağaçları falan.. sitede sanki tatil köyü havası var çok değişikti.
ya bende kiradan kurtulayımda başka birşey istemiyorum her ya çöpe atılıyor kira ya verilen para.ve dönüşü olmuyor.ya annemler bu kış işe gir diyorlar kredi çekin falan diyorlar ama uygun saatli bir iş olması lazım çok araştırcam bakalım
bende ona hayret ettim zaten sevgi değil ya yaramaz falan.o zekasını başka ilgi alanlarına kaydırmışlar notaları müzik aletleri falan var .