2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Oooo şaşırdım kimse yok :( :olmaz:
Sevgi gitti herhalde dr.a inşallah güzel haberlerle dönersin canım opuyorumnanaktan
ASİYEEE ay korkarım kız ben Derin şimdi konuşmaya başlarsa bazen böyle gözlerimin içine içine bakıyor o zaman bile korkuyorum kalkıp gelcek gibi .:utangac:
Tanıdıklarınızın ne güzelmiş evleri bende öyle bir ev istiyorum hatta mümkünse villa olsun kocaman bahçesi havuzu olsun hayal kurmak bedava nasılsa.zemuszemusAma önce allah ikinizde kiradan kurtarsın zor valla .Krediyle ev almak ta çok akıl karı değil gerçi dünya faiz .
Bizim arkadaşlar aldı geçen sen ayda 1500 tl taksitle 50.000 tl peşinat ödemeler sabit inşallah sizlerin karşısına böyle bir fırsat çıkar da ev sahibi olursunuz tez zamanda aminnnnn :Saruboceq:

slm kızlaaarrr, nasılsınız bakiimmm, sizleri çookkk özledimm , ben şuan silifkedeyim,tatildeyimmm, benim cimcimem çok çok çok şeker olduuu gelişmeleri anlatayım

1. kendikendine ninni söylemeye başladııı, öyle uyuyor

2. ek gıdaya geçtiğimiz için kaşıkla yemeye başladı sırf bu yüzden benim cadı emmeyi bıraktığı gibi biberonu da bıraktı anne sütünü nasıl verceğimi şaşırdım, uyurken alıyor ama bu kez de gündüzleri kesinlikle uyumuyor, anne sütünü geceleri verebiliyorum anca

3.geri geri emekliyor daha 1 haftadır ayaklarını ve kollarını tutturarak -1-2 saniye kadar kedi pozisyonunda durabiliyor hatta dün ve bugün o pozisyonda 1 adım attıı

4. desteksiz 30 saniye kadar oturabiliyor

5. dişlerinden daha haber yok, kaşınıp duruyor ama çıkmadı

6. inanılmaz şekilde adam seçiyor tanımadığı kişleri görünce basıyor çığlığı alışana kadar yabaniyiz biraz

7. 3-4 gündür vücudu isilik olduu sıkıntılıtyız

8. haaa son olarak 6. ay aşısını yaptırdım ama çok beter kızlar bütün aşıların en zoru oydu sanırım, 3 aşı yapılıyor 4. sü oral, çocuk resmen çıldırdı 3 gün evde durduramadık resmen huy değişti ama 2 gündür eskiye döndü sakinleşti

bende geçmiş olsun dileklerimi sunmuştum ama sanırım sizin için pek bir önemi yok.neyse yaa.herkese iyi geceler.

cnm alınganlık yapma lutfen atlamıs olablırım son gunlerde kafam gercekten yerınde dııl o kadar cok sey atlıorumkı farkında olmadan kastı bısey yapmadım ınan yapmamda cok tesekkurler ılgın ıcın a.s.

nslsınız kızlar ya bnm kız surup verıos kusuyo verıos kusuo nsl ıyılescek bu kız benı oldurcek beeeeeeeeeee

Benimkide sevmiyor ilaç içmeyi çok şükür daha şurup vermeyi gerektirecek bir rahatsızlığı olmadı. Ama demir ve d vitaminini zorla veriyorum öğürüyor .Damlaları verdikten sonra bir müddet hiç hareket ettirmiyorum yoksa kusuyor

Aybüke maşallah kızına özlettin kendini oh ne güzel tatildesin bende kaçsam biryerlere nasıl bunaldım yaaa.
Çiğdem şurup olayını dr.la konuşsan da fitil tarzı birşeyler versen .ay vallahi bu çocuklar ömür törpüsü annem der hep analar neden kocuyor diye haklıymış valla ve sanırım bunlar daha birşey değil

Oooo şaşırdım kimse yok :( :olmaz:
Sevgi gitti herhalde dr.a inşallah güzel haberlerle dönersin canım opuyorumnanaktan
ASİYEEE ay korkarım kız ben Derin şimdi konuşmaya başlarsa bazen böyle gözlerimin içine içine bakıyor o zaman bile korkuyorum kalkıp gelcek gibi .:utangac:
Tanıdıklarınızın ne güzelmiş evleri bende öyle bir ev istiyorum hatta mümkünse villa olsun kocaman bahçesi havuzu olsun hayal kurmak bedava nasılsa.zemuszemusAma önce allah ikinizde kiradan kurtarsın zor valla .Krediyle ev almak ta çok akıl karı değil gerçi dünya faiz .
Bizim arkadaşlar aldı geçen sen ayda 1500 tl taksitle 50.000 tl peşinat ödemeler sabit inşallah sizlerin karşısına böyle bir fırsat çıkar da ev sahibi olursunuz tez zamanda aminnnnn :Saruboceq:

zaten bende bu konuşma olayını çok taktım kafama deliririm herhalde şimdi birden konuşsa.laelaelaelaelae
inş canım zor kirada gerçekten.bakalım bir işe gireyimde niyetim var allahım inş iyi ve güzel bir iş bulabilirim:Saruboceq:

ben geldimmm
eve geleli çok oldu aslında ama yazmaya anca fırsat buluyorum
doktora gittik bugün hemen başlayım yazmaya
ilk önce ben bu doktora kardeleni daha öncede götürmüştüm yaklaşık 2 ay kadar önce
bilgilere baktı hemen söyledi kalçasını sordu nasıl düzeldimi diye bu çok hoşuma gitti
ilgili yani kardelen 6 kilo olmuş boy 62 cm kilosu biraz zayıf boyu çok iyi dedi
geçen ay 5600 dü 400 gr almış oda mama içtiği için sanırım yoksa onuda alamazdı
neyse iştahsız dedim sadece meyvayı yiyor dedim ikitane vitamin yazdı biri zinco biri multivixmiydi neydi öle bişey :))
zincoyu şişe bitene kadar kullanıcaz diğerini sürekli kullanıcaz devit3 kesti ferro sanola devam et dedi bu şuruplar iştahınıda açacakmış
sabah 10 gibi meyva ver ama sadece cam rendeyle rendele süzgeçten geçirme pütürlü yemeye alışsın dedi öğlen sebze çorbası ver
tarhanada olabilirmiş içine biraz zeytin yağıda ekle dedi yemezse bir tutam tuzda ekleyebilirmişim yoğurdu ikindi gibi ver en son muhallebi ver mamayla hazırla dedi
yemediği şeyleri daha sonra tekrar dene muhakkak yiyecektir dedi ayrıca beslenme listesi verdi hangi mamayı yiyor diye sordu
bebelac deyince yüzünü buruşturdu bu doktorlara milupa para ödüyor galiba :D
çıkardı milupa kitapçığını değişik kaşık mamalarını dene dedi kumasını söyledim reflü
olabilirmiş yastık 2 yaşına kadar önermiyoruz ilaç da vermek istemiyorum yatağını
eğimli bir şekilde yükselt hala devam ederse yine milupanın :)) ar sine geçersin dedi
yemiyor diyoz anlamıyorlar kardeşim :)) aşılarını yapıyolarmış ücretsiz 1 yaşına
kadar getir burda yaparız dedi yani böyle arkadaşlar ayy ne uzun oldu bee

selam kızlar
sevgicim nasıl geçti dr
gidebildiniz mi ?

off bu benim gelin yaaa
annesini bu kadar üzüyorsa kimbilir kayganasına neler yapar :))
çiğdemcim şu kusma olayı için acaba şu mama markalarının danışma hatlarıyla görüşsen yönlendirme yapmazlar mı ya

eve geldik kardelen yavrum açlıktan bitap düşmüş bişekilde
hemen mamasını yaptım dr.browns kirliydi yıkamadım
kaynatmam gerekiyordu başka biberona yaptım
normalde 180 cc içerdi gaz birikmesinden 110 cc anca içebildi
tabi o mama onu 2 saat tuttu tekrar kalktı tabi ben yine kaynatma işlemini yapmadığım
için aynı şey yine oldu uyuyor şimdi bakalım ne zaman kalkıcak
burdan dr.browns biberonu üretenlere teşekkürlerimi sunuyorum
onun sayesinde mama bitiyormuş meğer reklamıda yaptım buarada :D

aynı anda yazmışız canım :))
ne güzel ya ben de böyle götürünce hah bu çınarın geçen ayki boyu kilosu buydu diyen dr istiyorum :)
var aslında ama izmirde oraya gittikçe ancak onunla görüşebiliyoruz
adam hangi damladan kaç damla kullandığımızı bile kayıt ediyor pcye
zaten bizim de yeni dr bulmamız gerekecek sanırım
şimdi gittiğimiz dr muayenehanesini kapatacakmış :(

e kısmet bakalım başka dr bulmaya çalışacağız sanırım
her dr için farklı şeyler duyup duruyoruz

sevgi canım sevindim kardelenin kilo almasına ya.ben ilk günden beri milupa kullanıyorum ya ne yapayım bizi zorluyor ama doktoruma o konuda güveniyorum çünkü para için olsa rota aşısını yapardı ki ben özel sigortam var beş kuruş ödemiyorum ama ben inanmıyorum o aşıya deyip vurmadı.bu mamada diğerlerinden daha iyi olmasa tavsiye etmezdi.inş yer kardelen canım yemezsede üzülme.eskiden sütü olmayanlar pirinç mamasıyla besleniyormuş bende 1 ay emmişim sonra emmemişim.çocuğumda benim kaderimi yaşıyor senağlama

aynı anda yazmışız canım :))
ne güzel ya ben de böyle götürünce hah bu çınarın geçen ayki boyu kilosu buydu diyen dr istiyorum :)
var aslında ama izmirde oraya gittikçe ancak onunla görüşebiliyoruz
adam hangi damladan kaç damla kullandığımızı bile kayıt ediyor pcye
zaten bizim de yeni dr bulmamız gerekecek sanırım
şimdi gittiğimiz dr muayenehanesini kapatacakmış :(

e kısmet bakalım başka dr bulmaya çalışacağız sanırım
her dr için farklı şeyler duyup duruyoruz

sibel benim doktorda dersine iyi çalışıyor herşey kayıt altında içeri giriyoruz asiye hanım fatih bey hoşgeldiniz deyip elimizi sıkar.ömer yusufu soyalım gel aşkınla aran nasıl kalbini dinleyelimde öğrenelim der komik ve eğlenceli birisi.seni çok seviyorum der sarılır bebeğe sanki kendi oğlukaydirigubbakcemile3 yani adam seviyor işini ve bebekleri bende güveniyorum bu konuda

sevgi canım sevindim kardelenin kilo almasına ya.ben ilk günden beri milupa kullanıyorum ya ne yapayım bizi zorluyor ama doktoruma o konuda güveniyorum çünkü para için olsa rota aşısını yapardı ki ben özel sigortam var beş kuruş ödemiyorum ama ben inanmıyorum o aşıya deyip vurmadı.bu mamada diğerlerinden daha iyi olmasa tavsiye etmezdi.inş yer kardelen canım yemezsede üzülme.eskiden sütü olmayanlar pirinç mamasıyla besleniyormuş bende 1 ay emmişim sonra emmemişim.çocuğumda benim kaderimi yaşıyor senağlama

yok canım üzülmüyorum evet milupa iyi bir mama olabilir
bizim için kardelen hangisini yerse o iyi mama
onun karnı doysunda hangi mamayı yediği bence önemli değil
iyiki varsın bebelac :lepi:

eve geldik kardelen yavrum açlıktan bitap düşmüş bişekilde
hemen mamasını yaptım dr.browns kirliydi yıkamadım
kaynatmam gerekiyordu başka biberona yaptım
normalde 180 cc içerdi gaz birikmesinden 110 cc anca içebildi
tabi o mama onu 2 saat tuttu tekrar kalktı tabi ben yine kaynatma işlemini yapmadığım
için aynı şey yine oldu uyuyor şimdi bakalım ne zaman kalkıcak
burdan dr.browns biberonu üretenlere teşekkürlerimi sunuyorum
onun sayesinde mama bitiyormuş meğer reklamıda yaptım buarada :D

bencede en iyi biberon bende onu kullanıyorum ama kaynatma olayında ihmalkar davranıyorum :kedi: bu yüzden çok kızıyorum kendime ama bana işkence gibi geliyor bazen çok basit gibi görüne şeyer bana dağ gibi büyük görünüyor :bbo:

bende hep erkek doktor istemişimdir kadın doktorlar sanki biraz cazgır mış gibi geliyo bana nedense :))
bu götürdüğüm bayan neyseki ılımlı biri çekemem yoksa havalı kendini beğenen hatunun teki olsa

benim oğluşu kontrole 1 hafta erken götürdük hastalık sebebiyle benimkide yarım kilo almış boyu 3 cm uzamış:nazar: ilk başlarda hep 1 kilo alıyordu .2 aydır artış azaldı kötü oluyorum .ama çok hareketlendi ve sıcak yedirmiyor bebeklere ya onlarda haklı

Back
X