Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
noldukı cnm senın kızdadamı cıktı enfeksıyon
bnmkınde ates kusma ve ınanılmaz derecede ıstahsızlık yaptı
bıde çişinin rengi ve kokusu değişti ilk belirtisi buydu zaten
ya kızlar benim kızım günde 200cc su zor içiyor sizinkiler ne kadar içiyor su içmeyi sevmiyor ya biberonu kabul etmiyor emziği de etmemişti yeni başlıklar aldık biberonuna onları da istemiyor
dün mama yaptım milupanın biberonla vereyim dedim ağlamaktan mahvoldu bana da sinir geldi ben de ağladım niye bu kadar üzdüm yavrumu kahrolası bir mamayı içmiyor diye niye bu kadar zorladım dedim
istedimki içsin kilo alsın alışsın sanki bir kere içse alışacakmış gibi geldi zorladım durdum çocuğumu
bugün görüştüğüm arkadaş bebeğine 10 günde 5 lt su içirmiş bizim için bir hayal bu ya
benim kızda o şekilde yapıyor bu ara korktum şimdi bak allah korusun iki gündür kafama takıyorum bu durumu ben bi dr götüreyim neslihanı o söylenen şeklde çok basitmiş tahlil almakta sorun hastaneler bize çok uzak![]()
şirincek senin adın neydi canım ya kusura bakma zuhal ben
benim kzım da 200 cc değil 100 cc bile içmiyordu böbrek taşı olayını öğrenen kadar şimdi ben zorluyorum zaten doktor biraz şeker at 10 damla da limon suyu dedi sanırım idrarında kum çıktı ya atılımını hızlandırıyor ya da taşı mı parçalıyor artık ne
dün benimde oldu akşam girdim ama yazamadım canımCADIARZUBazen herkesten sıkıldığın oluyor mu
Fişi çekip dükkanı kapatasın geliyor mu
AYNEN BU MODDAYIM OKUYORUM SİZİ YAZAMIYORUM
YAZASIM GELMİO OFFFF. İYİKİ VARSINIZ.
canım ya allah acil şifalar versin çok üzüldüm yavrucağın başına gelenler az şey değil allah sanada sabır versin allah büyük hastalık vermesin bular gelip geçici hastalıklar canım.herkese ıyı aksamlar hasta olmasın bebıslerımıs yaa cok uzuluom ben allah beterınden korusun demek en guzelı ama yurek dayanmıo artık bnm kızım tamda kuzenımın nısanının oldugu gun ateslendı sabah kadar basında bekledık hastaneye gıttık malum ıdrar yolları enf.vardı ama surupları ıcmedıgı ıcın gecmedı dıye dusunuodum bu seferde solunum yolları enf.dedı doktor bogazı sısmıs ıgne verdı 6 tane sabah aksam yapılıcak huysuzluk huzursuzluk dız boyu yenı yenı huylar edınıo zaten sureklı aglıo uzuluorum bı yandan bı yandan sınırlerım cok yıprandı guya kafa dınlemeye dınlenmeye geldım ama ıyıce bzuldu sınırlerım nese sağlık olsun dıdomun canı sagolsunda baska bısey ıstemıyorum kılo almısmı dıye beklerken bı darbede tartıan yedım 200 grm vermıs bu ay dıde 6300 e dusmus nese ya hepınızı cok sevıorum kndınıze ve bebıslerınıze ıyı bakın
canım çok geçmiş olsun acısı çok kötüdür tahmin edebiliyorumben resmen bittimm, misafirim yeni gitti, saat 5,30 da gelmişlerdi pilim bitti, nisa da hiç durmadı huysuzlandı durdu yabancıyı gördü ya ağla babam ağla... çıldırdım resmen, nisa hanım daha yarım saat önce uyudu offffffff ne zor bir gündü
bugün temizlik yaparken koltuğu ayağıma düşürdüm, ayağımın baş parmağının tırnağı ortadan ikiye çatladı, nasıl kan fışkırdı nasıl acı çektim bir bilseniz, ağlaya ağlaya içim çıktı şimdi iyiyim çok şükür ne sakarlık amaaa..
günaydın kızlaaarr biz yine erkenciyiz 6 dan beri ayakta nisa hanım,
bizimki sabah yerde oynarken ayağını koltuğun altına sıkıştırdı, çıkarmayı beceremedi başladı ağlamaya, ben de süt sağıyordum, bıraktım koştum yanına, ben de uğraştım ben de çıkaramadım, artık bir panikle babasına seslendik, o geldi, koltuğu kaldırdı da çıkarabildik, iz kalmış azıcık,
sibel ben çokulu alıntıyı yapamadım yaa, bahsettiğin NQ alıntı yapın yanındaki değil mi? basıyorum açılmıyor o...
kızlar çok geçmiş olsun yaaa, ne oldu bu bebişleree çok üzülüyorum vallahi
smyslow sen manavgattaymışsın bize yakınsın ben bilmiyordum daha yeni duydum, hadi bakalım inşallah hayırlı haberlerle dönersin
sen de öğretmensin sanırım, bizim okuldan bir arkadaşta manavgattan gelip gidiyor...
ayy bugün d eiliçi tayinler açıklanacak heralde, bakalım tayinim çıkacak mı çok merak ediyorum