2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ben geldim nasılsınız kızlar?inşallah bu msj ımı birisi üstüne alır.
kocacım bu akşam beni yemeğe çıkardı az önce geldim duş aldım ve buraya uğraadan olmaz tabi:)

selam kızlar
aylincim geçmiş olsun babana
sağol asiyecim ben alınayım bari :)))

bizde bugün temizlik vardı salonu küçük beyefendiye daha fazla yer açacak şekilde düzenledik falan
yorulmuşum ama
bir yandan da dün gittiğim otelin raporunu yazmaya çalışıyorum
şu tatiller bitse de buralar şenlense yeniden :)
biz de haftasonu muğlaya gidip geleceğiz
sonraki hafta da perşembe geceden Çorlu'ya kısmetse pazar geceyarısı da dönüş

sonrası için de bir otel ayarlayıp tatile gitmeyi düşünüyoruz ama nereye gideceğimize karar veremedik bir türlü
netten inceleyip duruyoruz bakalım

2 gün sonra çınar 7. ayını dolduracak ya
inanılır gibi değil
ne kadar hızlı geçiyor zaman

ben de çıkıyorum kızlar

özlemden haber alan yok değil mi?
ne olmuş askerlik diye merak ettim doğrusu
inşallah allah gönüllerine göre verir

günaydın arkadaşlar
nestle çok geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin işallah
sorma asiye bizimkide uyandı temin uyutabildim şimdi o uyudu ama benim uykum kaçtı ben uyuyamıyorum şimdi:bbo:

günaydın herkese..

nisan kaç zamandır selam veriyoruz bir alamadın aşk olsun sana:umursamaz:

bugün çok iş var çoooookkkk:oklava:

hiiç girebileceğimi sanmıyorum:a015:

günaydın herkese..

nisan kaç zamandır selam veriyoruz bir alamadın aşk olsun sana:umursamaz:

bugün çok iş var çoooookkkk:oklava:

hiiç girebileceğimi sanmıyorum:a015:

çoook özür dilerim canım görmemişimdir görsem vermezmiyim:1no2:
zaten bi gün girsem ertesi gün eve gidiyorum bana yazılan yazıları hiç göremiyorm geçmişi okumak zor oluyor çünkü çok sayfa birikmiş oluyor kızla okuyamıyorum sadece girdiğim günü değerlendirebiliyorm tekrar özür dilerima.s.

bide arkadaşlar temin dışarıda kaldım
babam işe giderken kendi anahtarını kapının arkasında unutmuş bende işsizlik maaşımı almak için ptt ye gittim iremle beraber ama kapının arkasına bakmak hiç aklıma gelmedi neyse gelince kapıyı açmaya çalıştım olmadı anahtar girmiyor:1shok: komşumuz vardı ona söyledim sağolsun geldi telle falan uğraştık biraz olmadı anahtar yan olduğu için açılmadı sonra bıçakla yan tarafından uğraştık bizim kapıda biraz uyduruk olduğu için açıldı çok şükür şimdi evdeyiz

günaydı kızlar istanbulda hava çok kapalı ruhum daraldı .benim oğlana bişey alerji yapıyo ama bulamadım 2 şey üzerinde duruyorum bakalım ya cici bebe içinde yumurta olduğundan çünkü daha yumurtaya başlaadık yada yoğurt. vucuudunda isilik gibi döküntüler oldu.

selam kızlar nasılsınız dun doktora gıttık boğazı ıyılesmemıs daha dıdenın bu seferde surup aldık geldık ıcırmeye calısıyoruz zorlada olsa
doktora dıdenın morarması ve terlemesınden bahsettım kardıyolojıye gıt dedı hastane onerdı burda tabıı yol bılmem ız bılmem malum ama hemen halletmek ıstıyorum aklım kalmasın randevu alıcam bugun bı sekılde gıdıp gelıcez artık hayırlısı umarım hıcbısey cıkmaz

çok geçmiş olsun canım umarım biran önce atlatır kuzucuğun, aylincim babanada acil şifalar dilerim sanada geçmiş olsun canım umarım tüm hastalar tez vakitte iileşir:Saruboceq:

slm kızlar oğluşum ek gıdaya başlayınca emmeyi pek istemiyor artık. Gece ve sabahları emiyor sadece gündüz ağlıyor emmek istemiyor.Galiba bu gidişle tamamen memeyi bırakacak. Bu ayda emseydi bakalım şimdi sağarak vermeyi denicem sağıp kaşıkla vericem.Bu arada küçüklüğümden beri hiç alerji olmamıştım. küçükken abimede banada ne yesek alerji yapardı. Ama zamanla bu sna ermişti. Ne yaptı bilmiyorum ama çok kötü alerji oldum her tarafım kabardı ve çok kötü kaşınıyor. :çok üzgünüm:

çok geçmiş olsun canım umarım biran önce atlatır kuzucuğun, aylincim babanada acil şifalar dilerim sanada geçmiş olsun canım umarım tüm hastalar tez vakitte iileşir:Saruboceq:

sağol canım çok teşekkür ederim..bu teşekkür butonları neden kalktıııııııııııııııııııııkötükedihüso

kızlar bugün ilk et günümüzde...dün akşam benim koca yarım kg almış kuzu kıymayı..kuzu pirzoladan çektirmiş 3-4 kere..ben onu 10 parçaya böldüm..50 gr iyimidir acaba gün başına? çok gelmez herhalde...fikir lütfennn..bu arada yarım kg kıymaya 18 tl verince kocanın gözleri açılmış benim..bu nasıl kıyma içinde pırlanta tozumu var diyor:)))

Back
X