ohooo ben gelene kadar yine herkes dağılmış :)
ben de kendim çalar kendim söylerim
nasıl şefim ben yaa
kescem mesailerinizi kızlar ona göre

PPP
bugün inanılmaz bezginlik var üzerimde
hiç bir iş yapasım yoktu
zaten çınar da uyumadı gündüz kollarım ayaklarım ve sırtım koptu beyimizi oyalayacağım diye
bizim oralarda bir tabir vardır ne ipte ne kazıkta diye
tam fırlama oldu bu oğlan ya
sanki sözleşmesi var yaramazın yarın yürümeye başlamazsa tazminat ödeyecek
yerden yüksekliği max. 1 karış olan şeylere dahi tutunup kalkıyor sonra dizlerinin üzerine çöküyor jop kalkıyor hop devriiliyor tabi kafasını vurmasın diye ben hep başında yuvarlana yuvarlana bir hal olduk
biz de erikli kullanıyorduk ama bunu öğrendiğim iyi oldu madem oğluşa biz de madran alalım bari
zaten daha diş falan yok ortada
benim de süt ciddi azaldı sanırım gece ben yatmadan çınarı emziriyordum 1 gibi falan sabah 5-6 gibi uyanıp emiyor sonra 8-8.5 gibi kalkıyorduk
ama şu 1 haftadır falan 4te 5te 6da uyanıp emiyor en son 7 de uyanıyoruz 8e kadar falan su ile idare ediyor sonra kahvaltısını yaptırıyorum
gece tahıllarını vermeye çalışıyorum ama bizimki normal hazırlama ölçüsü olan 200 ml mama içine konulan miktarı nerde yiyecek 100den hazırlıyorum onu bile arttırıyor ve sanırım o da tok tutmuyor
zaten onu da bazı gece yiyor bazı gece yemiyor hatta aptamil nite ile hazırlıyorum onu bile
bakalım bu gece emzirmek yerine direk aptamil nite vereceğim ne yapacak görelim bari