slm kızlar şahibeli bi geceydi şimdi acilden geldik saat akşam 11 gibi benm oğlan kakasını yaptı bende her alt açtığımda altını lavobada yıkıyorum pişik olmasın diye buğünde öle yaptım.ılık suda yıkıyorum tam suyu kapatıcakken kaynar su benim oğalnın eline geldi ay nasıl ağlıuo hemen buz falan tuttuk ama kıpkırmızı biz hemen aciel götürdük allahtan buzun etkisi olmuş pek bişey olmamış ama biz çok korktuk .o arada vucudu 2 gündür isilik gibi kzırmıştı onu gösterdik oda alerjiymiş bakalım cici bebe veriydum ondada yumurta varya doktor dedi belki ondan olabilir diye yada yoğurttan kesicem şimdi.düzelicekmi .
aman canım geçmiş olsun
benim en korktuğum şeylerden biri bu yaa
yanığın acısı hiçbirşeye benzemiyor
ben çok yakardım sağımı solumu ordan biliyorum :bbo:
deniz biz de ferrum kullanıyoruz canım 2 ay oldu sanırım başlayalı
sevgicim mutfak konusunda ben de dertliyim ya
durmadan oğluşun bulaşıkları çıkıyor sinir basıyor beni o uyuduğunda toplayabiliyorum ama o süre içerisinde resmen batıyor bana o birkaç parça şey
her seferinde mama sandalyesinin masa kısmını yıkamak başlıbaşına sinir bozucu zaten
ilk zamanlar en uzak kısmına koyunca çınar yetişemiyordu kaplara şimdi kolları mı uzadı ne oldu bilmiyorum bir anlık bir boşluğuma gelse anında kabı yan yatmış ya da ters dönmüş çınarı da dökülenleri mıncıklarken buluyorum
asiyecim kolay gelsin sana da