Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevgicim cigdemcim saolun kizlar
size bisey anlaticam bugün esimle tuani almaya gittik
orda ki görevli bi kiz tani kucagina aldi ..... sevdi falan buarada hepimiz giris kapisinin orda icerde duruyoruz kainin önünde pis bi hali var
bi baktim kadin tani yere yüz üstü yatirdi
sinirlerim bozuldu cocuk yerleri elliyor herkez pis ayakkabilariyla giriyor oraya
hemen tani kucgaima aldim elini agzina götürüyor pis burasi dedim indim tanin ellerini yikadim sabunla......
hayret bisey ya esimle sinir olduk birdaha elletmek bile yok tavrimi koydum sert cikistim bende
akannehir yere çocukmu konur be :1shok:
ne manyak insanlar varklava:
6 kullanıcı BeyazBulut, asiye1985+, cimcime21+, hayaletorka, nilocan, şekerbaby
akannehir
kızlar ben u keçi sütü ni kadir tuğcuya sordum yazdığı cevabı kopyaladım
Keçi sütleri, inek sütlerinden üstün değildir. İnek sütü allerjisi olanlara veriyoruz
yani hiçbir fark yokmuş ama ben denicem yinede
dilekcim cnm nasilsin cok özlüyoruz seni :1hug:
isin cok zor Allah yardimcin olsun bitanem gece o saatte evden cikip ise gitmek herkezin basarabilcegi bisey degil üstelik bebekle.... :1hug:
sağol canancığım inan bana sabah çok erken gidiyoruz çok yoruluyoruz ama öğrenciler o kadar tatlılar o kadar mahsumlar ki inan bana yorgunluğu unutturuyorlar. Her sabah öğretmen servisinin gelmesini bekliyorlar ve biz inerkende o kadar içten günaydın öğretmenim diyorlar ki herşeyi unutturuyorlar.
Ben bursada da öğretmenlik yaptım ve dersi kaynatmak için ellerinden geleni yaparlardı öğrenciler burada ise biraz dinlenmek için ara veriyorum hemen ders işlemeyecekmisin öğretmeni diyorlar çok tatlılar.
evet ya bencede delirmiş birde hiç takmıyor söylediklerimizi sinir oldum ...allah allah çok ilgiç asiye neden çekmek istedilerki acaba hani gelip yakından sever falan ama anladığım kadarıyla iizn lamadan çekmeye çalışmasıda garip geldi delirmiş bu insanlar ya
asiye nekadar acayip bi kizmis insan cekme dedigi halde cekermi hic