2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

sevcan canım geçmiş olsun canım.bende tv de duymuştum balkondaki giderleri kontrol edin diye.hatta eşime bugün baktırdım çünkü çiçklerim var balkonda.

bizdede eşimin halası vardı iftara .erken kalktı kayınvalidemlere geçti .ömer yusufta uyudu .rahatım ama kimse yok gene burda.ne oldunuz ya ben geldim tatilden millet kaçtı.özlem zaten firari sibelde varla yok arası:(öğretmen arkadaşlar iş yorgunu zaman bulabilirlerse giriyor.olmaz böyle ya bende kendimi oyalayacak birşey bulayım en iyisi.

asişcim valla bende bi burdayım bi yokum.
efeyi uyutmaya çalışıyorum.babası firar etti bugün maça bilet bulmuş kaçtı hemen.ama gelince temizlik yapcağımıza söz verdi:))

İYİ GECELER KIZLAR nasılsınız inşallah herkes iyidir
ben dün gece çok zor bir gece geçirdim Allah beterinden esirgesin
gece yatarken fırtına tarzı bir şey vardı yağmur de yağıyordu derken şimşekler çakmaya gökgürüldemeye başladı tüm elektrikli aletlerin fişini çekti çünkü kışın yıldırım düştüğünde herşeyimiz yanmıştı saat 3 gibi tuvalete kaltım eliektrik yoktu ortalık kızıl kıyamet ama yağmur şimşek gökgürültüsü iyice şiddetlenmiş
yatağıma uzandım dua ettim Allahım afetinden sen esirge dedim bir de zeynep yıldırım düştüğünde çok korkmuş çok ağlamıştı kışın bütün bu endişelerle ve korkularla ki ben şimşekten ve gökgürültüsünden acayip korkarım dalmışım saat 4 e 10 vardı zeynebin sesini duydum ağlamaya başladı bsıçramışım bismillah bismillah dedi elektrik olmadığı için ayağa kalkmayım düşerrim diye yatakta emekliyerek beşiğe varayım dedim orda film koptu

elim yataktan pırttı boşluğa geldi dengem bozuldu alnımı pencerenin önündeki duvara çok şiddetli vurdum canımın acısıyla yataktan da düştüm yüzümden ılık ılık birşeyler akmaya başladı eşim mumu yüzüme tuttuğunda kanlar fışkıyordu abrtmıyorum resmen dışkırıyodu o yağmurda hemen acile gittik önce lokal anrstezi yaptılar yaranın içine iğneler yaptılar ardından da 8 dikiş attılar canım çok acıdı uyku bulantı falan var mı diye sordular yok dedim kızım evde beni bekler eşim de sahur yapmadı daha dedim hemşire ağlamayla karışık güldü gözleri doldu eve geldik zeynep mahsun mahsun yatıyordu uyanmış ablam dedi hiç ağlamadı seni bekledi resmen dedi yavruma sarıldım emzirdim iğneler uyku yapmış olduğum yerde uyumuş kalmışım ablam başımda beklemiş kusarsa falan diye işte böyle kızlar verilmiş sadakam varmış gözümün çok az üsütnde şimdi dikişler kör olabilirdim Allah korudu doktor iz kalır dedi ben de desenize güzellik tacımı elimde alacaklar dedim adam güldü umarım çok kötü olmaz dikiş izlerim az değil 8 tane

sizleri öpüyorum biraz uzun oldu kusura bakmayın artık

çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış.. Allah seni kuzuna bağışlamış resmen ...
görülmez kaza diye buna denir resmen... mevlam daha kötülerinden esirgesin.. sevgilerimle

zuhalcim ya canım benim kıyamam çok çok geçmiş olsun...allahım korumuş dediğin gibi daha kötü olabilirdi.vallahi çok üzüldüm,dikkat et kendine cnm.
kız bide o acıyla nasıl espri yaptın doktor allah iyiliğini versin,güldürdün beni taçsız kraliçemkaydirigubbakcemile3

asiyecim ewet geç yatıo genelde:(( bizimki dönü maçtan ama bu saatte temizliğe kalkışcak hal kalmadı bende,onunda hiç niyeti yoktur aslında ama ben yinede bi yem atayımbakalım hadi kalk başlıyoz diye napcak bakalım:sinifsinif:

canım çok geçmiş olsun iz kalmaz sanmıyorum üzülme hepimizin başına her an herşey gelebilir.allah beterinden saklasın.

Zuhalciğim çok geçmiş olsun canım okurken inan tüylerim diken diken oldu. Allah korumuş seni. Verilmiş sadakan varmış canım.

günaydın herkese çok sağolun arkadaşlar bugün yağmur yok şimdilik halımı yıkayıp asıyım diyorum hiç değilse suları süzülür nası kurutcam bu havalarda bilmiyorum
zuhal geçmiş olsun allah beterinden saklasın
bizimki de arda ama berk'i de var
ya ne güzel tekirdağ ın neresindensin yakınmıyız yoksa?

İYİ GECELER KIZLAR nasılsınız inşallah herkes iyidir
ben dün gece çok zor bir gece geçirdim Allah beterinden esirgesin
gece yatarken fırtına tarzı bir şey vardı yağmur de yağıyordu derken şimşekler çakmaya gökgürüldemeye başladı tüm elektrikli aletlerin fişini çekti çünkü kışın yıldırım düştüğünde herşeyimiz yanmıştı saat 3 gibi tuvalete kaltım eliektrik yoktu ortalık kızıl kıyamet ama yağmur şimşek gökgürültüsü iyice şiddetlenmiş
yatağıma uzandım dua ettim Allahım afetinden sen esirge dedim bir de zeynep yıldırım düştüğünde çok korkmuş çok ağlamıştı kışın bütün bu endişelerle ve korkularla ki ben şimşekten ve gökgürültüsünden acayip korkarım dalmışım saat 4 e 10 vardı zeynebin sesini duydum ağlamaya başladı bsıçramışım bismillah bismillah dedi elektrik olmadığı için ayağa kalkmayım düşerrim diye yatakta emekliyerek beşiğe varayım dedim orda film koptu

elim yataktan pırttı boşluğa geldi dengem bozuldu alnımı pencerenin önündeki duvara çok şiddetli vurdum canımın acısıyla yataktan da düştüm yüzümden ılık ılık birşeyler akmaya başladı eşim mumu yüzüme tuttuğunda kanlar fışkıyordu abrtmıyorum resmen dışkırıyodu o yağmurda hemen acile gittik önce lokal anrstezi yaptılar yaranın içine iğneler yaptılar ardından da 8 dikiş attılar canım çok acıdı uyku bulantı falan var mı diye sordular yok dedim kızım evde beni bekler eşim de sahur yapmadı daha dedim hemşire ağlamayla karışık güldü gözleri doldu eve geldik zeynep mahsun mahsun yatıyordu uyanmış ablam dedi hiç ağlamadı seni bekledi resmen dedi yavruma sarıldım emzirdim iğneler uyku yapmış olduğum yerde uyumuş kalmışım ablam başımda beklemiş kusarsa falan diye işte böyle kızlar verilmiş sadakam varmış gözümün çok az üsütnde şimdi dikişler kör olabilirdim Allah korudu doktor iz kalır dedi ben de desenize güzellik tacımı elimde alacaklar dedim adam güldü umarım çok kötü olmaz dikiş izlerim az değil 8 tane

sizleri öpüyorum biraz uzun oldu kusura bakmayın artık

ahh cnm cook büyük gecmis olsun verilmis sadakan varmis ..

canim okadar cok sey cekiyorkiiiiiiiiiiiii cok acimmmmmmmmmm nezaman dikkat ediyim desem yedikelrime basliyorum acikmayaaaa kaydirigubbakcemile

iyiyim canım ya halsizlik var bu sabah nedense ama o da geçer herhalde.bende ramazandan sonra diyete gircem tekrar.sanki 1-2 kilo aldım gibi.gece kalkıp yemek ve yatmak kilo aldırıyor.iftarada normalden fazla özeniyoruz çeşit olsun diyoruz çok şerbetli tatlılar falan alınıyor yada iftara gelenler getiriyor ee evde tatlı olunca sende yemede dur yani.bugün hava çok kapalı sabah yağışlıydı güya bayram alışverişine çıkçaktık ömer yusuf beye.hafta içi çıkamayız eşim gelip biz yemek yeyince mağazalar kapanmış oluyor.inş hava biraz düzelir yaaaa

Back
X