2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar nasılsınız geçmiş olsun dilekleriniz çok teşekkür ederim
daha iyiyim ama ağrı kesicinin etkisi geçince bir de konuşurken mimik yapınca dikişlerim çok acıyor onun dışında iyiyim ama

sabah ev sahibimle tartıştım ben 3 katlı bir evde oturuyorum ödediğim kira eminim bir çok yerde çok daha güzel evlerin kirasından daha fazladır neyse kadın yaşlı bana sen hiç apartmanı yıkamıyorsun diye çıkıştı ben de teyze benim gücüm parama yeter ben bu evi tutarken sana ben de yıkarım teyze demedimki yakayamam kadın tutalım dedim sen de yok biz kendimiz yıkıyoruz dedin dedim yani sözünde durmama olayı yok dedim ama ben de hastayım dedi tamam o zaman parana kıyacaksın dedim ev sahibim trilyoner bu arada abartmıyorum trilyoner ama 10 lira vermeye acizlenir

bana bir buçuk senedir oturuyorsun hiç yıkamadın diyor ben de 10 sene de otursam yıkamam teyze daha doğrusu yıkayamam dedim kas hastası olduğumu da biliyor yani çok bayağı bir konu bu ya ben senle mahalle karıları gibi tartışamamki alnımı gördü sanırım biraz onun yüzünden uzatmadı ya inşallah herkes kendi evinde oturur en kısa zamanda kiracı olmak çok zor ya bu zaman kadar oturduğum evlerde hiç böyle soru olmamıştı aidatını verirsin rahat edersin değil mi

haklisin zuhalcim onun bi temizlikci tutup haftada bir yikatmasi gerekiyor sinir olurum böyle cimri insanlara ya

haklısın zuhalciğim bende bursada kalırken 2 katlı evde oturuyordum kadın çok karışıyordu her hafta sonu merdiven temizletirdi bana oradan kurtuldum apartmanda oturuyorum aidatımı veriyorum rahatta ediyorum çöp derdim yok merdiven yıkama derdim yok çok şükür. Yakınlarınızda apartman yok mu.

kızlar bebişlere oto koltuğu alan var mı. Bizim bir akrabamız geçenlerde kaza yaptıda eğer bebeğin oto koltuğunda bağlı olmasaydı kesin camdan uçardı diyorlar bende korkar oldum yakın süre içerisinde almak istiyorum.

dilekçim canacım bu ev çalıştığım okula çok yakın 200 mt bile yok hani sırf zeynep bu sene emiyor diye çıkmadım ama seneye manavgatın içinde iyi bir eve taşınacağım ama ev sahibinin aynı binada oturmaması birinci koşulum

kızlar bu arada geçenlerde ben evdeki düşman diye bir film izledim son zamanlarda izlediğim en iyi filmdi diyebilirim içinde zeka kırıntısı olan filmleri seviyorum sonunu tahmin edemediğin filmler yani izleyin

yok dilekçim biz almadık henüz şimdilik anakucağıyla idare ediyoruz satan adam da ama 1 yaşına kadar bu sizi idare eder demişti

zuhalcim onlar sanirim 13 kiloya kadar degilmi bende türkiyeye gelirken alicam bitane .. lazim olucak orda

merhaba kızlar ben bugün bittim valla temizlik alışveriş derken akşam oldu
zyhalcim çok geçmiş olsun allah korumuş

fistiklar elma diyetine basladim 6 günde 5 kilo verdiriyormus bilginizee yamak isteyen olur belki opuyorumnanaktan

kızlar bız bu aksam yola cıkıoruz dıdomun yarın tahlıllerı yapılcak cok canı yancak yavrumun bılıorum nasıl dayancam hıcbı fıkrım yok allah yardımcımız olsun bakalım hayırlısı ıcımden bı ses hıc bısey yok bosuna canı yancak dıyo ama tedbırlı olalım bız kadır tugcuya yazdım durumu kesınlıkle abartılmıs bısı yok kac durma orda bısı yaptırma demıs kafamı cok karıstırdı ama randevu aldık hatır gonul yoksa hemen vermıolardı sımdı gıtmesem olmaz esımede solesem olmıcak neyse hakkımızda hayırlısı olsun demekten baska bısey yok

kızlar bız bu aksam yola cıkıoruz dıdomun yarın tahlıllerı yapılcak cok canı yancak yavrumun bılıorum nasıl dayancam hıcbı fıkrım yok allah yardımcımız olsun bakalım hayırlısı ıcımden bı ses hıc bısey yok bosuna canı yancak dıyo ama tedbırlı olalım bız kadır tugcuya yazdım durumu kesınlıkle abartılmıs bısı yok kac durma orda bısı yaptırma demıs kafamı cok karıstırdı ama randevu aldık hatır gonul yoksa hemen vermıolardı sımdı gıtmesem olmaz esımede solesem olmıcak neyse hakkımızda hayırlısı olsun demekten baska bısey yok

allah yar ve yardımcınız olsun ..........kıyama güzel didoya.....

kızlar bizde iftara davetliydik kuzenime.eşi benimle aynı gün doğum yapan kuzenimde geldi ay onun kızı oturuyor emekliyor falan dur durak bilmiyor hep bir hareket halinde bizim ki yanında oyuncak bebek gibi kaldı o kadar sakin ki.diyorlar maşallah çok uslu.yemek yerken bunları yere bıraktık kız emekleye emekleye geldi oğlumu öptükaydirigubbakcemile3ya biz tam koptuk.anam bu kız ne cilveli yadelikafadulden ömer yusuf sadece şaşırdığıyla kaldıdelikafadulden misafirliğe gitmeye hep korkuyordum ama umduğum gbi olmadı çok uslu durdu inş hep böyle davranır her gittiği yerde:Saruboceq:

Son düzenleme:
dün hava yağmurlu diye cam silemedik ne yapçam ben ya hafta içi yanlız silemem.haftaya bir arife günü kalıyor o gün anca sil süpür yaparım.dünde halıları serdim artık .şimdi birde sürekli halı süpürme işim çıktı.parkelerin bakımı daha kolaydı üstü boşya hemen süpürüp siliyordum.halıdaki tozu çıkarmak daha zor.ömer yusuf kışın üşür diye yerde anname söyledim böyle geniş döşek gibi birşey yaptırtıcam yorgancıya yere onu sercem.üşümesinden çok korkuyorum.bu arada kızlar bizim oğlan durduğu yerde sanki banyodan çıkmış gibi terliyor her gören şaşırıyor sizinkilerde öylemi kafasından devamlı terler damlıyor o derece yani.hep sırtına bez koyuyorum.doktora sorsam mı ya?terleyen çocuk çok hasta olur diye bir kanı varya halk arasında korkuyorum.anne olmak ne zor sürekli bir endişe halimiz var ya.

Son düzenleme:
dün hava yağmurlu diye cam silemedik ne yapçam ben ya hafta içi yanlız silemem.haftaya bir arife günü kalıyor o gün anca sil süpür yaparım.dünde halıları serdim artık .şimdi birde sürekli halı süpürme işim çıktı.parkelerin bakımı daha kolaydı üstü boşya hemen süpürüp siliyordum.halıdaki tozu çıkarmak daha zor.ömer yusuf kışın üşür diye yerde anname söyledim böyle geniş döşek gibi birşey yaptırtıcam yorgancıya yere onu sercem.üşümesinden çok korkuyorum.bu arada kızlar bizim oğlan durduğu yerde sanki banyodan çıkmış gibi terliyor her gören şaşırıyor sizinkilerde öylemi kafasından devamlı terler damlıyor o derece yani.hep sırtına bez koyuyorum.doktora sorsam mı ya?terleyen çocuk çok hasta olur diye bir kanı varya halk arasında korkuyorum.anne olmak ne zor sürekli bir endişe halimiz var ya.

hayatım benim oğlanda da hep bir kafa terlemesi sorma..özellikle mama yerken ya da yerlerde sürünürken genelde kafası terliyor..bir de uyku da yastık su gibi oluyor...valla her seferinde değiştirmiyorum ben...alışsın birazcık..çok şükür hasta filan da olmadı..tek derdim gece hep üstü açık...bir çözüm bulamadım gitti...hareketsiz yatınca insan üşür...napcam ben ya???

Back
X