2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada kızlar benim oğlan desteksiz oturamıyor....aslında 7. ayda oturması lazım artık...varmı bizim oğlan gibi henüz desteksiz oturamayan bebişimiz??*

evet canım benim kızımda henüz desteksiz oturamıyor bu arada 10 şubat doğumlu tam 7 ayımız bitti yanii.ama çok hareketli tam emekliyemiyor ama sürünerek ve döne döne bütün evi geziyor

aynen benimkide öyle doktor kilosundan dolayı oturamıyor dedi.emekleme adınada bir icraati yok sadece karnının üstünde yuvarlak çizerek biraz odayı geziyor.
aylin benim oğlanda üstüne birşey örttürmüyor uyku tulumu faln alsam mı diye düşünüyordum ama onun içinde tam kızamın çıkarır.

hatunlar günaydinlarrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile2 zemuszemus
bugün ilk günüm tüm gün elma yiyorum su iciyorum bakalim nasil devam edicek

nestlecim benimkide oturamiyor hala desteksiz......

kızlar bizde iftara davetliydik kuzenime.eşi benimle aynı gün doğum yapan kuzenimde geldi ay onun kızı oturuyor emekliyor falan dur durak bilmiyor hep bir hareket halinde bizim ki yanında oyuncak bebek gibi kaldı o kadar sakin ki.diyorlar maşallah çok uslu.yemek yerken bunları yere bıraktık kız emekleye emekleye geldi oğlumu öptükaydirigubbakcemile3ya biz tam koptuk.anam bu kız ne cilveli yadelikafadulden ömer yusuf sadece şaşırdığıyla kaldıdelikafadulden misafirliğe gitmeye hep korkuyordum ama umduğum gbi olmadı çok uslu durdu inş hep böyle davranır her gittiği yerde:Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
cok cakinmis kiz kaydirigubbakcemile3 ilk öpücügünüde aldi desene kaydirigubbakcemile3

cidocumm tüm gün elma yeniyor yesil elma sabah kahvaltida 2 dilim ince keek ekmegi ince eynir falan yiyebilirsin ben bide internette baktim tek elma yaziyor ama sagliksiz tabi sok diyetler gün icinde yogurt parca peynirde tüketicem bol su..... dansada basladim evde kendi kendime hem temizliyorum evi hemide böyle oynuyorum sositososito hihoyyyt

tatlim Allah yardimciniz olsun ins. iyi haberlerle gelirsiniz :Saruboceq:

Ateş et ve unut :kedi: delikafadulden sırnaşık şey :sm_cool:
Arkanı dön ve git :sinifsinif:
Yaramı saracak biri var mı diye :olmaz:
Geri dönme sakın :olmaz:
Başka öc alma hiç kaydirigubbakcemile3 :1ninca:
Ateş et ve unut delikafadulden delikafadulden
Öylece güle güle
ohhhhhh ohhhhhh yandan yandann delikafadulden

Son düzenleyen: Moderatör:
canan ne diyeti yapıyon kız gene zayıflıcak yanın var sanki kaybolucan söylemedi deme
ben ramazanın çıkmasını bekl,iyorum diyet için oruçluyken olmuyor ya

çiğdemcim hayırlı haberlerle dönersin işşallh canım asiye benimde koltukları yıkamam lazım
havalarda serinledi kururlarmı bilmem ama birini ykamıştım diğerleri duruyor bayram değilde iş başı yapmadan yıkamam lazım onları :S

asiyecim maşallah yusufcuğa uslu bebek seni zeynep de gittiği yerde pek uslu dururdu bir iki haftaya kadar şimdi bir mızmızlanmadır gitsin ama ben bugün böyle uslu genelde ağlar diyorum ne me lazım nazar değer sonra

asiyecim zeynepde çok terliyor ama ben havlu falan koymuyorum hemen üstünü değiştiriyorum tekrar terleyene kadar o üstü kuruyor zaten

aylincim zeynep de desteksiz oturamıyor hatta bir hafta öncesine kadar onu bile yapamıyordu öne doğru su gibi akıyordu sanki ve hala tek tarafa yani sırt üstünden yüz üstüne dönebiliyor tekrar sırt üstü dönemiyor dişler de henüz yok ama bu oturma işi doktorlar için kritermiş diş olayı değişir dedi bizim doktor 8.ayda desteksiz oturabilmeli demişti ama şimdilik bu bizim için uzak görünüyor annemin tabiriyle Allah emretmedi henüz oturamıyor

kızlar ben bayram temizliğini bir iki gün öncesinden silme süpürme şeklinde yapacağım vallahi hiç uğraşamam burda kimse yok akraba anlamında eş dost da biz küçük odlduğumuz için genelde biz gidiyoruz bir tek oturduğum odanın tülünü perdesini yıkamayı düşünüyorum elin evini ben mi temizleyeceğim hangar gibi heryeri pencere yapmış ben silemiyorum kadın tutsan öğlene kadar cam siliyor kadın zaten panjurlu bilmiyorum bakalım belki bana gelen bir kadın vardı orucu bahane etmezse onu bir gün alabilirim

evet canım oturma doktorlar için gelişme kriteri...ne emekleme, ne diş, ne konuşma değil ama oturma gecikince doktorlar şöyle bir acaba mı oluyor...ne bilim otururlar herhalde..7 ay 10 günlük oldu benimki...ay şimdi de bu stres başladı...

herkese merhaba bizim oğlan bugün erkekliğe ilk adımını attı. Sünnet oldu sabahtan beri anam ağladı şimdi uyuyor. Aslında umduğumdan kolay geçti korktuğum gibi olmuyor maşallah.
Kızlar burada gezmedik dopoktor kalmadı çocuk cerrahları sünnet yapmıyormuş. Neymiş efendim devletle anlaşmaları yokmuş sünnetçide oldu buranın en ünlü adamı. ıyi geçti iyiki yaptırmışız kızlar pipisi morarmış ve kireç bağlamış. Bence herkes yaptırsın biran önce.

hayatim gecmis olsun bebiise ayy nedenir bilmiyorum cok heyecanlandim darisi basimiza ins.
kiyamam agladimi aciyormu :sinifsinif:

Canancığım aslında acıdığı için değilde korktuğu için çok ağladı. Şimdi de çişini yaparken yanıyor heralde. Ama gerçekten korktuğum kadar olmadı yarın pansuman yapılacak inşşallah iyi olacak teyzesi.

burayı okuyan henüz çocuğu olmayan akidişler varsa çelik gibi sabrınız yoksa çocuk düşünmeyin
bugün müge anlıda doğuranmı anne bakanmı diye soruyorlardı kesinlikle bakan anne doğurmak bir anlık
hatırlamıyorum bile

burayı okuyan henüz çocuğu olmayan akidişler varsa çelik gibi sabrınız yoksa çocuk düşünmeyin
bugün müge anlıda doğuranmı anne bakanmı diye soruyorlardı kesinlikle bakan anne doğurmak bir anlık
hatırlamıyorum bile

evet bitanemm alkisalkisalkis
her kadin dogurabilir fakat herkadin cocuk yetistiremez annelik yapamaz

dilekcim cnm kiyamam ona ins. cok cabuk iyilesir yarasi öp kuzunu benim icin bizde gelelim bizde düsünüyoruz ama cok pahali ya bir cocuk icin 500€ istiyorlar

Back
X