2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar hepinizin bayramını şimdiden kutluyorum bu bayram bebeişlerimizin ilk bayramı daha nice bayramlara inşallah

geçmişi çok okuyamadım ama sünnet bebeişlerimiz çoğalıyor galiba Allah damatlıklarını da göstersin inşallah

canın sıkılanlar boşverin sıkıntıyı ya temizlikmiş boşverin vallahi yalandan eşimle şöyle bir sildik süpürdük o kadar ne cam ne kapı anlayacağınız ben bu tıp fakültesine gidip de orada çok hasta bebeişleri görünce normalde canımı sıkan şeyleri boşveriyorum

bu arada zeynebin taşı tıp fakültesinde daha büyük çıktı 3,5 mm idrar tahlili temiz çıktı taş için de idrar aldılar araştırıp eğer ilaç tedavisne uygunsa taşın yapısı ilaç başlıyacaklar
aynı zamanda alerji bölümüne sevketti doktor süt alerjisi var deyince iki tüp kan aldılar alerji bölümü hematoloji ve onkoljiyle aynı yerde orada küçücük kanserli bedenleri görünce aman boşver herşeyi oluyorsun 2 gündür kendime gelemedim vallahi işte böyle kızlar Allah bebeklerimiz ve eşlerimizle ve de tüm sevdiklerimizle daha nice güzel bayramlar nasip etsin inşallah hepinizi öpüyoruz kızımla iyiki varsınız kızlar

Canancığım okurken şok oldum senin gibi bir annenin çocukların devlet el koymaz korkma. Adam manyak mı ne. aslında Türkiyeye de böyle kanunlar lazım o adamı diyarbakıra gönder çocuk nasıl sokağa bırakılır bir görsün bence

Şimdiden herkesin bayramı mübarek olsun .bebişlerinizle birlikte nice yıllar bayram geçirirsiniz inşallah.
Birde bayram da ailelerinizin yanına gidecek olanlar varsa değerini bilsin bizler gurbette ailelerden uzakjta geçiriyoruz. Bizlerin yerine de annenizin babanızın ellerini birkez daha öpün.:gitme:

slmgüzel şubat anneleri...bayramınızı kutlar yavrularınızla beraber şeker tadında bir bayram geçirmenizi dilerim..bu arada benim asıl bayramım yapılacak olan oğlumun kontrtolünde doktorumuzun bana söyleyeceği bilğiler...bakalım ne diyecek doktorumuz...kiloyu uygun bulursa önce anjio günü sonrada ameliyat günü verilecek..ne olur dualarınızı esirgemeyin canlarım..

kızlar slm..şimdiden herkesin bayramını canı gönülden kutluyorum..allah nice bayramlar nasip etsin çocuklarımızla birlikte...biz bugün oğlumun akika kurbanını kestik...gerçi 2 tane kesmek lazımdı erkek çocuk olduğu için ama tek kestik diğerini de sünnet olduğunda keseceğiz...biraz etinden aldık kalanını da eşim şimdi üsküdar çocuk esirgeme kurumuna götürdü..gönüllü annelikle ilgili de bilgi al dedim...bizim bebeklerimiz el bebek gül bebek ama oradaki yavrucaklar koğuş ortamında kimsesiz bayram kutlayacaklar..eğer formalitesi çok değilse gönüllü annelik yapmak istiyorum haftada 2 gün..bakalım gelnce öğrenizem size de yazarım...

bu arada oğlanın göbeğini de nihayet gömebildik..çok düşündüm valla neresi olsun diye...marmara üniversitesinin ilahiyat fakültesinde ki bir gül ağcının dibine gömdük..alah inşallah okumuş-ilim/irfan sahibi-iyi işlere imza atan-dini bütün kullarından eğler oğlumu ve tabi ki tüm bebekleri....

selam kızlar..bebişlerimizin ilk bayramı hayırlı olsun,daha nice güzel bayramlar geçiririz bebişlerimzile inşallah.
Hepinize şimdiden iyi bayramlar diliyorum..
Tatoşcum inşallah güzel haberlerini duyacağız bebişimizin,dualarımız seninle...

nestlecim allah kabul etsin canım umarım oğlun dilediğin gbi bir evlat olur bzizimkilerde işallah .tatoşcum umarım sende hayırlı haberler alırsın

herkese şeker gibi bir bayram diliyorum.bebişlerimizle ilk bayramımız .çok özel bir bayram hepimiz için.
nestlecim allah kabul etsın.tatos cnm ınsallah bebısın ıcın hersey ıyı olur .kolayca atlatırsınız bu zor gunlerınızı .bızıde habersız bırakma .

slm kızlar .
canan şok oldum ya çok stresli bir gün geçirmişsin gerçekten anlayıp dinlemeden yargılayan insanlardan oldum olası hoşlanmam.ilgilenmesi tamam güzelde önce bir açıklama bekle dimi ya?
aylin canım çok sevindim allah kabul etsin bizde daha gömmedik düşünüyoruz ben cami bahçesine diyorum eşime ama bakalım?

Kımseler yok ben hala magzadayım..malum arıfe mıllet bayramlık derdınde gercı 20 dkdır magzaya gıren yok bende yavas yavas kasa yaparım evıme gıdıyım oglumu ozledım ..tekrara hepınızın bayramını kutluyorum allah bebeklerımızle nıce guzel bayramlar gecırmemızı nasıp etsın...muckkk Şekerlerr

kızlar ya zeynep akşamleyin kustu midesi ekşimiş gibiydi sanki dün gece üstü açık yatmış korktuğum başıma geldi ya Allahım inşallah hastalanmaz antibiyotiğini yarım ölçek verdim bir de nane limon kaynattım ama gönülsüz yedi herşeyi sürekli eli ağzında sanki savşır gibi elini yiyor resmen acaba diş mi çıkaracak

bir jel vardı ya asiye ve sibel söylemişti hangi sayfada bulamadım şimdi dentodiks miydi neydi bilen varsa söylesin diş çıkarırken acıyı azaltan

tatoşcum dualarımız bebeğin için canım sen ve bebeğin çok güçlüsünüz inşallah herşey düzelecek

aylincim kurbanınız hayırlı olsun bizim de kesmemiz gerekiyor aslında ben bir de zeynep böbrek taşını düşürürse keseceğim diye adak adamıştım düştüğü zaman onu da kesmem icap edecek

geçmiş olsun canım evet dentinoks du galiba bende dymuştum kullanmadım ama kullanmam lazım herelde bizimkide baya huysuzlanmaya başladı şu aralar

Back
X