Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
slm kzılar hepnizi çok özledim ama daha tam iyileşemedim kendime halim yok ya. selma çok sevindim gelmene ya:)bıraktın sandım bizi.canan da kayıp bu aralar.
maşallah bayanlar kuzucuklarınız çok güzelleşmiş..teyzeleri yaradana kurban olsun...bilirsiniz bizim kalp soreunumuz vardı sonunda anjiyo listesine girdik..en geç 2 ay içinde anjiyo yapılacak esad paşama..şimdiden canım acımaya başladı..neyse canınızı sıkmak istemiyorum hepinizi çok özledim..allaha emöanet olun...
ne fesatlıgı ya annat ıste cımbızla laf alcas agzından zatıı
yannıs kk ole bı uygulama getırmıskı her sayfanın basınsa selmos var onu unutmak artık hecc mumkun deel
Ya kızlar sizin bebeklerinizde ısırdıgınız zaman gülüomu??
Bu gün öyle bi ısırıyim dedim yavaş ısırdım tabii baktım gülüo. biraz daha canı yanıcak şekilde ısırdım yine gülüyo.
Kolay kolay canı yanmıyo zaten bunu biliyodum ama bu kadarıda çok deilmi?
iyi geceler kızlar,ya hakkatten sayfalar yorucu olmuş,
selmuş hoşgeldin..
asiş noldu sendemi hastasın geçmiş olsun..
zuhalcim sevğindim canım çok iyi olmuş annenin gelmesi
asimai canım valla denemedim ben hiç ısırmayı,cesarette edemem,heralde canı yanarsa yıkar ortalığı..:))
bizde özledik anacım valla.ama buralar çok ıssız selmacım dağıldık sorma neyse kış gelio yavaştan toplanırız heralde.
ee sende ne var ne yok berruşumuz nasıl?
kızlar benim mide bayramdaki gibi ağrımaya başladı gene şu ana rennie çiğniyorum eğer bir de bulantı başlarsa yandım ya bayramda çok kötüydüm ishal de vardı bana acı ve pirinç pilavı yaramıyor bunu anladım
Herkese iyi eceler benim aklım sürekli sizde. Ama o kadar yoğun ki anlatamam okula başladık işler yoğun sabah 5 te kalkıp gideceğim . Emir hasta kızlar sürekli öksürüyordu herşey denedim sonunda doktora isya edince astım testi yapıldı ve başlangıcı varmış bir sürü ilaca başladık öyle işte zor günler dua edin kızlar bende bu azim varken herşeyin altından kalkarım zorlanıyorum ama iyiyim iyiyim diye kendime morel veriyorum .Yeterki amir iyileşsin herşeye razıyım.
Bu arada emir bebek şükran teyzesine alıştı sanki onu görünce çok seviniyor onu sürekli yalıyor görseniz çok komikler inşallah böyle gider